Facebook experience..

O pa nije problem da se sprijateljite i da postanete prijatelji, problem je kako da izadjete na pice. To jako malo devojaka zeli. Pitam se pa sta ce onda na facebooka ako ne zele izlazak?
ja ne fejsbuk dodajem samo ljude koje znam :neutral: jer ih...znam...i da bih komunicirala sa njima i to...a ne da bih izlazila na pice...sa tipom koji vrlo verovatno ide po grupama i trazi potencijalne izlazacice na pice :neutral:

nego kako biras koga ces da zoves na pice? el su presudne close-up sise...pusacka usta il kurvinska faca? il je pak nesto drugo u pitanju...dobrota koja jos zraci iz ociju recimo? :confused:

misssim upoznavanje preko fb...vazi :neutral:

I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to.. :)

Ma hebo FB ja ne znam zašto se ljudi toliko lože na njega?!
Ja sam tamo otvorila profil iz opklade.:lol:
Profil mi je zatvoren, mogu samo slike da se pogledaju ali one su sve sa putovanja, FB baš ne obožavam i koristim ga samo za kontakt sa prijateljima koji su u inostranstvu,odbijam sve koji mi ničim izazvano pošalju zahtev za prijateljstvo, tačnije koje ne poznajem u RL.

Evo sta se desilo jednom mom drugu :rumenko:

Pre neki dan je bio negde gde se ceka red,bas dugo se ceka..i sad u tom cekanju..on primeti jednu devojku,a primeti i da je ona njega primetila i tako..gled,gled...vir,vir i to..
Medjutim...ambijent je bio malo bizaran,t.j morbidan,sa sve gomilom penzosa pride...i nisu ostvarili nikakav kontakt,sem tog vizuelnog..
Nju prozovu pre njega,ona zavrsi to sto je imala i ode..
I sad..on se smorio najstrasnije bas bas,sto joj nije prisao i sve..ali kad je dosao kuci..,
proradi njegov dijamantski um,seti se njenog imena i prezimena,jer je cuo kad je prozvana,ukuca u facebook i taadaaa..nadje je..njoj je profil bio private i on joj posalje zahtev i ceka...dok je cekao..razmisljao je...sta ako je 3p,t.j. sta ako se is3povao da je i ona osetila isto sto i on kad su gled,gled...vir,vir i te 4e :(
Ali..ne lezi vraze...stize mail da je zahtev prihvacen,kuc,kuc...tuc muc,sa poruka predju na neki messinger i eto...sad idu u Afriku da sade papriku :rumenko:

I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to.. :)

Ma da...da nema facebook-a,veci deo ove napacene Srbije bi shetao tetkine avlijanere..
a i mocne ribe se mogu tamo navatati...

Evo sta se desilo jednom mom drugu :rumenko:

Pre neki dan je bio negde gde se ceka red,bas dugo se ceka..i sad u tom cekanju..on primeti jednu devojku,a primeti i da je ona njega primetila i tako..gled,gled...vir,vir i to..
Medjutim...ambijent je bio malo bizaran,t.j morbidan,sa sve gomilom penzosa pride...i nisu ostvarili nikakav kontakt,sem tog vizuelnog..
Nju prozovu pre njega,ona zavrsi to sto je imala i ode..
I sad..on se smorio najstrasnije bas bas,sto joj nije prisao i sve..ali kad je dosao kuci..,
proradi njegov dijamantski um,seti se njenog imena i prezimena,jer je cuo kad je prozvana,ukuca u facebook i taadaaa..nadje je..njoj je profil bio private i on joj posalje zahtev i ceka...dok je cekao..razmisljao je...sta ako je 3p,t.j. sta ako se is3povao da je i ona osetila isto sto i on kad su gled,gled...vir,vir i te 4e :(
Ali..ne lezi vraze...stize mail da je zahtev prihvacen,kuc,kuc...tuc muc,sa poruka predju na neki messinger i eto...sad idu u Afriku da sade papriku :rumenko:

Nemam iskustva sa Facebook-a........:(

FB kontakti - 50
---------------------------------------
-ljudi koje poznajem - 33 (ukljucujuci i forumase koje poznajem (i oni su ljudi :))
-kolege sa bivsih shljaka - 9
-forumasi - 15
-ljudi koje ne poznajem - 17 (ukljucujuci i forumase koje nisam upoznao)
-ljudi koje ne poznajem - 6 (bez forumasa)

e..a ovih 6 sto bas bas ne poznajem,pojma nemam otkud tamo,da li sam ja njih ili su oni mene dodali...neam pojma,a i zabole me,uglavnom..
imamo slicna interesovanja..lajkujemo :mrgreen: jedni drugima fotke i tako..ali ne autoportrete :) nego..ono..fotke fotke :)

Poslednja izmena:
mene moji turci sheici i indijci na fejsu nikad ne uznemiravaju
lepo igramo igrice saljemo poklone fin neki svet
ali
jean belgijac, jean francuz, jean englez, jean danac, jean svedja, oce dodju u srbiju
da me zene
al ja en mogu
pa onda samo saljemo krave i ruske puske jedni drugima

apropo nepoznatih :)

evo npr. kad sam bio na Sunshine-u u NS,snimao neke klipove,okacio na youtube,pa na FB,onda Sunshine preuzmu jedan klip,okace na svoj FB,onda neka devojka vidi klip kod njih na FB,pa mi posalje request,ja zavirim u profil,vidim ultra mocne fotke,(bavi se fotografijom) takodje sa Sunshune-a,a i sebe na jednoj od nih i edujem je :lol:
i tako..sad gledamo jedno drugom fotke :))))))))))))))))))

Back