ФАБРИКЕ РАДНИЦИМА!

Nego, da se vratim ja na temu.

Kako mislite da će ti radnici gazdovati ?

Da li će može biti jedan od njih zaposliti svoju ćerku da broji pare?

Da li će jedan od radnika suvlasnika fabrike da upita zašto ćerka brojačica ima istu platu kao sin armirač, kad se ne penje na visoke i rizične konstrukcije?

Nego, da se vratim ja na temu.

Kako mislite da će ti radnici gazdovati ?

Da li će može biti jedan od njih zaposliti svoju ćerku da broji pare?

Da li će jedan od radnika suvlasnika fabrike da upita zašto ćerka brojačica ima istu platu kao sin armirač, kad se ne penje na visoke i rizične konstrukcije?

cerke i ostalu rodbinu zaposljavaju kapitalizdzosi pod sloganom porodicne firme a u sustini ih vaspitavaju u eksploatatorskom duhu da zajasu na grbacu radniku...

ja ne koljem pobratime,,cak ni ne jedem meso,ali bi bio spreman na odgovoran uzgoj zivotinja....

I tu postaješ teret za zajednicu .

Još jedan mrsomud koji jes da glasno bleji, al se slabo muze.

U mojoj komuni za tebe mesta ne bi bilo.

Naročito još ako si pacifista koji sa silovatelem svoje familije želi da uspostavi humani kontakt umesto da ga ubije ko skota.

I tu postaješ teret za zajednicu .

Još jedan mrsomud koji jes da glasno bleji, al se slabo muze.

U mojoj komuni za tebe mesta ne bi bilo.

Naročito još ako si pacifista koji sa silovatelem svoje familije želi da uspostavi humani kontakt umesto da ga ubije ko skota.

ti mora da si simpatizer ili sledbenik one americke bolestine zvane NRA gde idioti se zalazu za naoruzanje dece po kucama ne bi li razneli glavu potencijalnim neprijateljima...:lol:
cuj neprijateljima,to su oni sto promole nos na njihovu kapiju a ne oni sto devastiraju okolinu i izazivaju ekocid i nuklearne katastrofe...

ti mora da si simpatizer ili sledbenik one americke bolestine zvane NRA gde idioti se zalazu za naoruzanje dece po kucama ne bi li razneli glavu potencijalnim neprijateljima...:lol:
cuj neprijateljima,to su oni sto promole nos na njihovu kapiju a ne oni sto devastiraju okolinu i izazivaju ekocid i nuklearne katastrofe...

Pazi kad nisam.

Čak ni pušku u kući nemam.

imaces je,kad te budu ubedili da su svi okjo tebe destruktivni i da su ti zakleti neprijatelji...
onda ces vrebati sa prozora da nekom razneses lobanju.... i da se pozoves na koji god amandman koji garantuje neku slobodu dok ti idiot kapitalista ispred nosa gradi nuklearnu elektranu...

Učestvovao sam u ratovima i nisam uzeo ništa sem "svog" metka.

Nemoj da sudiš o meni kad me ne znaš .

Izuzetno sam miroljubiv i zajeban čovek.

Puške su za one što se plaše da gledaju u oči žrtvi.

Nuklearke su budućnost, zašto se plašiš?

>Postovana gospodo. U nasem narodu, nema klase, niti drustvenog sloja, koji nije dao vidjenije i velike ljude . Da li bi ste bili ljubazni, da nam kazete , kog znatnog i vidjenog coveka je podarila Srbima radnicka klasa. Sve ostale jesu. Naroito seljacka klasa. Srpski selajci su iznedrili veliki broj znackjanih ljudi. Kako velike oficire, tako i knjizevnike, naucnike, pa cak i drzavnike.... a radinici???????

Učestvovao sam u ratovima i nisam uzeo ništa sem "svog" metka.

Nemoj da sudiš o meni kad me ne znaš .

Izuzetno sam miroljubiv i zajeban čovek.

Puške su za one što se plaše da gledaju u oči žrtvi.

Nuklearke su budućnost, zašto se plašiš?

to ocigledno ne kapiras da kapitaliste nije briga za psoledice nulearnih ekcesa?
paazi ono u japanu,nuklearne elekrtrane na trusnom podrtucju bez ikakve vizije i plana za zastitu...
covece,njih nije briga jer imaju svoje krticnjake i podzemne tunele bukvalno kao bubasvabe a gde ces ti kad ti posalju radijaciju?
oces da se zrtvuijes za "visu stvar" kao oni kiborzi u japanu?

to ocigledno ne kapiras da kapitaliste nije briga za psoledice nulearnih ekcesa?
paazi ono u japanu,nuklearne elekrtrane na trusnom podrtucju bez ikakve vizije i plana za zastitu...
covece,njih nije briga jer imaju svoje krticnjake i podzemne tunele bukvalno kao bubasvabe a gde ces ti kad ti posalju radijaciju?
oces da se zrtvuijes za "visu stvar" kao oni kiborzi u japanu?

Misliš komunobandite ???

Naravno da mi je jasno da bi đubrad i rođenu majku prodala po direktivi te njihove sekte.

Što se tiče toga gde ću ja , o tome se brine sila u koju imam puno i bezuslovno poverenje.

Nismo svi jednaki.
Jesmo svi jednaki. Ono sto ti umes bolje od mene kao posledicu jedino moze da ima da radis to bolje od mene.

Ali svi imamo isto pravo na zivot, telesnu nepovredivost, slobodu i vlasnistvo. Niko nema pravo da ubije drugoga, da ga napadne, da ga porobi, da mu naredjuje, preti nasiljem, da krade, da smatra tudje plodove rada svojim. To su osnove svega.

kad se desi da smo isti...javi se nekom mom pra..pra unuku da te casti picem od mene...al znaj da se to nece desiti...

nisu svi isti,ali imaju jednaka prava po rodjenju tj trebalo bi da imaju
recimo,U Nemackoj ce beba dobiti sterilisanu vodu za pice iz prodavnice obogacenu vitaminima i slicno a u bangladesu ce beba dobiti vodu iz reke u koju je ispusten hemijski otpad

nisu svi isti,ali imaju jednaka prava po rodjenju tj trebalo bi da imaju
recimo,U Nemackoj ce beba dobiti sterilisanu vodu za pice iz prodavnice obogacenu vitaminima i slicno a u bangladesu ce beba dobiti vodu iz reke u koju je ispusten hemijski otpad

pa sto ne dobije istu vodu ako su isti..??
jesi li ti i braca -sestre isti..?? jeste li istog intelektualnog nivoa..?? jeste li spremni isti rad uloziti za porodicno opsto dobro..?? jesu li vam prohtevi isti..??
ako vam u porodici nije takvo stanje---odakle ti pravo da o tome razmisljas na nivou covecanstva..??

Back