fabrička greška genracije

Pa vi stvarno niste normalni!!!!

Vi sad mislite da ja živim u podrumu da se ne družim ni sa kim i da samo visim za kompom.
Ja imam prijatelje,ali oni nisu moja generacija.

POSTOJI LI IKO KO SHVATA ŠTA GOVORIM SEM TEORIJA OVIH PAMETNJAKOVIĆA KOJI IMAJU ČAK 21/22 GODINE PA MISLE DA SU POKUPILI SVU PAMET SVIJETA?

Nek napiše samo jedna osoba jedan post,pa biću mu zahvalna.:worth:

ovo nije bilo vezano za tebe....
imam 16...lol..

Na osnovu drcnosti i decackog sarkazma u pokusaju.
Na osnovu cinjenice da previshe istices da si "drugacija". Oni koji to i jesu, nemaju potrebu da se hvale time, ili da drugima dokazuju da li su ili nisu drugachiji.

Mislim, ti svakako jesi drugachija... sa 12 godina pijesh, pusis, izlazish... sto te definitivno izdvaja iz bilo kakve kolumne u koju se mogu svrstati tvoji vrsnajci...

Al' nisi drugachija na nacin na koji bi zelela da jesi, to je sve, i bolje sto nisi, thrust me, veliko je opterecenje biti "greska generacije" ;)

Drčnost i sarkazam su osobine koje oduvijek imam,

Jesam drugačija,ali ne hvalim se tim-nisam rekla u kojem kontekstu,da li je to dobro ili loše-

Na koji način bih željela da sam drugačija,objasni malo na šta si mislio,ovaj zadnji dio poruke.:dontunderstand:

Sutra ću pročitati postove,sada sestra mora za komp :bye:

Pa vi stvarno niste normalni!!!!

POSTOJI LI IKO KO SHVATA ŠTA GOVORIM SEM TEORIJA OVIH PAMETNJAKOVIĆA KOJI IMAJU ČAK 21/22 GODINE PA MISLE DA SU POKUPILI SVU PAMET SVIJETA?

Ahahah. :p :p Izvini, molim te, ti to kao cura, khm, pardon, fabricka greska... koja je sa 12 izlazila i postala zrela, one 10ak godina starije sarkasticno nazivash "pametnjakovicima koji su pokupili svu pamet sveta"? :mrgreen:

Mislim, daaaaj.
Na skali zrelosti od 0-10 od mene dobijesh ocenu 2. :lol:
Za sad.
Al' svrati na forum za 3-4 godine, smejaces se svojoj temi, i skapiraces da je zasnovana na klasicnom tinejdzerskom tripu ;)

ćuti molim te
tema je koncipirana da te ogovaraju i odbacuju
i da si ti vanserijki proizvod generacije
jer si počela da izlaziš sa 12

pa dobro
ti se druži sa starijima
po kafanama

a ovi nek se igraju u parku

i rešen problem

mislim ja mogu da zamislim situciju
al ko krene tako da živi
nosi se sa tim i zabole ga

hahah forum kao i uvek (naravno :p) pun intelektualaca i ''izroda generacije'' koji su previse pamenti, itd, itd, da bi se uklopili sa svojom generacijom,bla,bla............... :lol:

@tema

nisam nikad kapirala te tripove, kao razlikujem se od svog godista iz tog i tog razloga..ma daj.. :roll:

ja sam pocela da ''izlazim'' (ako se to moze nazvati izlaskom,ali ne moze xD) u cetvrtom osnovne..:lol:.. blejala sam tu po kraju s ortakinjom koja je starija 2godine od mene (izlazak do 9,10 :lol:) eto dok su moje drugarice iz odeljenja ceo raspust blejale gajbi,ja sam blejala po kraju i eto sad sam fabricka greska generacije....LOL....

Vidi ovako...

Postoje jaaaako nezreli tinejdzeri. Znash ono, hormoni ih pucaju, napaljeni su, zavisni jedni od drugih, tinejdzerski-glupi... infantilne ovce nesposobne da razmisljaju svojom glavom.

Postoje nezreli tinejdzeri koji misle da su zreli. Ranije pocinju da izlaze, puse, piju, 3puju da ih niko ne razume jer su oni eto drugaciji i zreliji od svojih vrsnjaka... a u stvari to nisu.

Postoje i zreli tinejdzeri, njih je mozda 0.002 % Njihovi zahtevi od zivota su drugaciji od mejnstrima u generaciji, i suvishe veliki da bi okolina mogla da ih shvati. Ne pale se na jeftinu muziku i zabavu, boli ih uvo ko se sa kim smuvao i gde je ko sinoc bio, smara ih sve sto je popularno kod vrsnjaka, ne zato sto vole da kontriraju, vec zato sto su sazrevshi prevazishli te klinacke gluposti.

Ako te moje nestrucno misljenje zanima, ti si ovaj drugi tip tinejdzera, i pojam prave zrelosti i fakticke otudjenosti od generacije je za tebe samo misaona imenica.

Ako ti imas 20+ godina,onda je ovo zabrinjavajuce! U tvoju koncepciju (prvi deo) jedino mogu da se uklope pisci ili neki umetnici sto bi imalo logike,ali normalni tinejdzeri,prosecni,mozda u pokusaju intelektualci kao sa krste sa ovim nemaju blage veze!
Ovo u vezi zabave i muvanja,to je gomila gluposti!

Neki kažu da sam drugačija, stvarno ne znam, ne trudim se da budem, samo radim ono što volim i jesam malo luda samo.
Jesu me odbacivali, ali kapiram da je to tako jer živimo u ovom vremenu-vladaju ljubomora i slične osobine, pa me jedna drugarica odbacila jer sam bila bolja od nje u školi, na primer...
A najbolja drugarica iz osnovne (nedavno sam tek skontala) je prestala da govori sa mnom jer me muvao dečko kog je ona htela...
Ili, jednostavno, trebaš nekome dok mu treba pomoć, taman pomisliš da značiš nešto toj osobi,i onda te odje'be iz čista mira jer ima društvo koje
mu više odgovara za zezanciju.

Mnogi, naročito tinejdžeri, misle da je različitost kriva, možda nekad... ;)

"...Obuci se i kreni
Progutaj nešto da zavoliš svet
Lažne osmehe i jeftine poglede
Ne podnosim njihov dodir
I zato nikom` ne pružam ruku.

Ne trebam nikome
Moj savršeni plan
Ne trebam nikome
Srećan sam ovako sam."

Ako ti imas 20+ godina,onda je ovo zabrinjavajuce!
Vishe zabrinjavajuce od tvoje rechenice da bi "ubijao pripadnike drugih nacionalnosti?" I don't think so.

U tvoju koncepciju (prvi deo) jedino mogu da se uklope pisci ili neki umetnici sto bi imalo logike,ali normalni tinejdzeri,prosecni,mozda u pokusaju intelektualci kao sa krste sa ovim nemaju blage veze!
Khm, ako bash sve moram da crtam, dah, bash sam imao na umu pisce-umetnike-mislioce - inejdzere. Nisi nikad imao drugaricu koja svira neki instrument, ili pishe pesme i sastave orgazmichnim stilom, chita, povuchena je, boli je uvo za sve, a inteligentna je devojcica?
Vidish, na takve sam mislio.
Ovo u vezi zabave i muvanja,to je gomila gluposti!

Gomila gluposti je sh'o tudji post kvalifikujes kao "gomilu gluposti", a nisi u stanju da das jedan jedini argument koji bi potkrepio tvrdnju da je to samo "gomila gluposti".

Ocigledno ne razumes o kakvim osobama govorim. Da li si se socijalno izolovao pa nemas drugara, ili si u drustvu koje ne moze da dishe bez tracheva "ko je sa kim i gde bio", i koje zivi za petak i subotu kad ce nakon kolektivnog svrshavanja mozga uz trash muziku naliveni vodkom poci kuci - ne znam, al' kad sam spomenuo "drugacije" tinejdzere, mislio sam na taj minorni procenat koji gluposti koje sam nabrojao svesno izbegava.

Mogu li biti jasniji od ovoga, pobogu?

]Vishe zabrinjavajuce od tvoje rechenice da bi "ubijao pripadnike drugih nacionalnosti?" I don't think so.
ovo je krajnje nebitno za ovu temu!

Khm, ako bash sve moram da crtam, dah, bash sam imao na umu pisce-umetnike-mislioce - inejdzere. Nisi nikad imao drugaricu koja svira neki instrument, ili pishe pesme i sastave orgazmichnim stilom, chita, povuchena je, boli je uvo za sve, a inteligentna je devojcica?
Vidish, na takve sam mislio.
uh,poznajem barem 20 takvih devojcica! Povucenost je u sprezi sa stidom,a stid je vezan za lose odnose sa ljudima! Postoji dve vrste povucenosti! Prva ja vas sve mrzim,necu da pricam sa stokom kao sto ste vi! i drugi koji je vezan za stidljivost!

Gomila gluposti je sh'o tudji post kvalifikujes kao "gomilu gluposti", a nisi u stanju da das jedan jedini argument koji bi potkrepio tvrdnju da je to samo "gomila gluposti".

Ocigledno ne razumes o kakvim osobama govorim. Da li si se socijalno izolovao pa nemas drugara, ili si u drustvu koje ne moze da dishe bez tracheva "ko je sa kim i gde bio", i koje zivi za petak i subotu kad ce nakon kolektivnog svrshavanja mozga uz trash muziku naliveni vodkom poci kuci - ne znam, al' kad sam spomenuo "drugacije" tinejdzere, mislio sam na taj minorni procenat koji gluposti koje sam nabrojao svesno izbegava.

Mogu li biti jasniji od ovoga, pobogu?
Drugara imam i njih sve boli ona stvar ko se sa kime smuvao i gde bio,neki su bahati,neki su filozofi i pijanice, ali *** niko nije savrsen! Niko od njih ne slusa turbo folk,ili sede u parku ili ne izlaze i imaju dobre devojke! Sasvim je normalno da tinejdzeri budu takvi kao sto si naveo,jer mladi su,ne treba da budu kao babe i dede da sede kuci i izbegavaju kontakt sa spoljnjim svetom!

! Povucenost je u sprezi sa stidom,a stid je vezan za lose odnose sa ljudima! Postoji dve vrste povucenosti!

Da te ja ne bih ispavljao i rekao kako je ovo gomila gluposti kao sto ti izvole reci malopre, brzo Psihologiju za 2. razred gimnazije u ruke!

Sasvim je normalno da tinejdzeri budu takvi kao sto si naveo,jer mladi su,ne treba da budu kao babe i dede da sede kuci i izbegavaju kontakt sa spoljnjim svetom!

Ko je rekao da nije normalno?
Ako vec citiras moj post i zelis da mi kontriras, bar pokusaj da shvatis kontekst: ne mozemo svi da budemo isti, ne mozemo svi da izlazimo i da slushamo istu vrstu muzike, ne mozemo svi da budemo ekstrovertni i pratimo mejnstrim klinaca ciji mozgovi nisu predvidjeni za razmisljanje vec za "uzivanje u trenutku". Onaj mali procnat tinejdzera koji to shvata i uziva u kvalitetnoj muzici, dobrim knjigama, inteligentnom humoru, smislenim razgovorima, razvijanju svestranosti, nadogradnji duha i licnosti... predstavljaju tih 0.002 tinejdz % populacije, jesu drugaciji, i niko to ne moze da im ospori.

JA SAM PONOSNA ŠTO SE TU NE UKLAPAM :D

Ovu temu posvećujem svima onima koji ne pripadaju svojoj generaciji i kojih nisu voljeli jer su bili drugačiji.

Mene nisu voljeli jer sam počela izlaziti sa 12 godina dok su se oni igrali u parku :roll:
a i uvjek sam im sve direktno govorila,pa se nikada nisu mogli nositi sa istinom :D

Zbog čega su(ako su) vas odbacili ???

ukrade mi potpis da otvoris temu :DDDDDDDDDDDDDDDd :brus:

pocela si da izlazis sa 12 godina????? nisi se igrala u parku sa 12, nego si izlazila?:dontunderstand:

Pre sam se stalno kretao po drustvu punom fensi likova, i likusa, onda me je smorilo i prestao sam da tako cesto izlazim(pre sam svaki dan izlazio u kraj, a svake subote ili nedelje smo isli po nightclubovima).
Msm i sada izadjem ponekad, ali bas retko... Mada i oni su se sada promenili, na bolje. Tako da me nisu bas odbacili, cak stavise, cesto mi se desi da me pozovu napolje, a da me mrzi, mada ne mogu da kazem ni da sam ja njih odbacio, jer ipak ponekad se nadjemo...

osim sto je pocela da izlazi ranije nije nista razlicita od ostalih! Jaka stvar,oduvek je bilo raspustene dece koja nemaju roditeljskog staranja! Bilo i u mojoj generaciji!

Kako te nije sramota reći da ja nemam roditeljskog staranja????????Ja imam stroge roditelje koji su me puštali da izlazim na sestrinu odgovornost,i tako je sve i počelo :D
To što ja sa 12 godina nisam bila sa svojim društvom ne znači da sam ja rekla da sam zrelija ili pametnija od njih.

E,fino kaže Ivan Aralica-"Umišljenom sveznalici ništa ne dokazuj.Uzalud je.":ok:

Zaboli me da li neko ovde misli da sam ja zrela/nezrela,pametna/glupa jer ovde svako tera vodu na svoj mlin.

Meni ja pravo da vam kežem svejedno-par ljudi je ovde iznijelo realan sud i komentar(hator među njima),i odsada fino čitam postove,više se neću mješati.

Eh,da-mnogo ljudi mi je u životu reklo i da sam zrela i da sam nezrela,a ja vjerujte mi stvarno nisam razmišljala nikada o tome.Mislite šta hoćete,a sada ćao :bye:

Onaj mali procnat tinejdzera koji to shvata i uziva u kvalitetnoj muzici, dobrim knjigama, inteligentnom humoru, smislenim razgovorima, razvijanju svestranosti, nadogradnji duha i licnosti... predstavljaju tih 0.002 tinejdz % populacije, jesu drugaciji, i niko to ne moze da im ospori. [/SIZE]

Eh,samo još ovo da napišem-ja zaista čitam mnogo knjiga i slušam pravu muziku i zaboli me ko se s kim muva,ali naravno ti nećeš vjerovati u to,jer se vidi po tvojim postovima i tvom načinu razmišljanja da bi radije umro nego priznao svoju grešku.

Napisao si puno pametnih postova na ovu temu,bili oni upućeni meni ili ne.E sad ljudi stvarno odoh,a vi nastavite da se nadmudrujete :D

Eh,samo još ovo da napišem-ja zaista čitam mnogo knjiga i slušam pravu muziku i zaboli me ko se s kim muva,ali naravno ti nećeš vjerovati u to,jer se vidi po tvojim postovima i tvom načinu razmišljanja da bi radije umro nego priznao svoju grešku.

Napisao si puno pametnih postova na ovu temu,bili oni upućeni meni ili ne.E sad ljudi stvarno odoh,a vi nastavite da se nadmudrujete :D

Zašto uopšte imaš potrebu da se pravdaš nekome?
Radi to što inače radiš, zabole te šta drugi misle. Ti ljudi ionako nemaju čime da se zaokupe, nego kopaju po tuđim životima.
Nisam pratila celu diskusiju, ali ispravi me ako grešim, rasprava se vrti oko tvojih izlazaka u kafiće u 12. godini, da?
Šta su tebi roditelji dozvoljavali da radiš, a šta ne, nije na drugom da sudi. Koga god da interesuje, nošalantno ga odje.bi.
Tvoje privatne stvari se tiču samo tebe i nikoga više.

@tema
Klinci su u ozbiljnom tripu ovih godina.
Ono, muzika, oblačenje, pankeri, rokeri, emovci, klanovi, hood i ta njasra.
Bitno je da je čovek normalan. Bio on najgori buržuj ili socijalni slučaj, bitno je da si svoj.
A to etiketiranje, sad, omiljeni bend mi je Linkin Park, pa ću da nosim crno i budem buntovnik bez razloga, to drmne klince i brzo prođe. Posle ih sačeka neka druga faza.
I sve tako dok ne odrastu.

ja mislim da je sasvim u redu pomenuti (nevezano za autorku teme)
da je danas u srbiji sexualna aktivnost pocinje od 12te godine.
da je abortus uradjen devojcici od 12 godina u Narodnog Fronta.

shvatite mladji (i stariji koji nisu shvatili, a zele decu) NIJE KUL BITI STARIJI PRE VREMENA!!! NIJE KUL IZACI SA 12 GODINA.
sa 12 prikladno je (a to je ... 5-6 razred) setati na kalemegdanu, ici u MC, ici u bioskop, sedeti u parkicu....
OMG i kako normalan covek sutra da pusti svoje dete negde??????

Hvala Bogu na mojoj majci!!!

Back