fabrička greška genracije

Dobro imala sam nekih 13 godina...Ja sam visila sa starijom sestrom i njenim društvom u jednom rock lokalu.

Jako ružno od tebe što si odmah stekla utisak da sam seljanka sa brda(?) bez osnove

Ali ok,ako ti je Banja Luka brdo onda...
Eto vidiš ti si ostajala do 12,ja sam imala izlaz do 10 uveče

nisam napravila pretpostavku da si sa brda zbog tebe same,nego zbog reakcije okoline.
izvini ako sam te uvredila.

pa vidim,i ne znam sta da ti kazem.
ovde je manje,bezbednija sredina,i ostali mog godista su izlazili tako,samo sto s oni mozda imali izlazak do 10,11.
zavisi.

i relanoako i u rl imas taj stav,koji te nagoni da u tudjim recima samo trazis neku uvredu upucenu tebi,cak iako je nema,pa,necu da te savetujem ili popujem(kao da to tebi nesto znaci),ali ja bih se zapitala.

nisam napravila pretpostavku da si sa brda zbog tebe same,nego zbog reakcije okoline.
izvini ako sam te uvredila.

pa vidim,i ne znam sta da ti kazem.
ovde je manje,bezbednija sredina,i ostali mog godista su izlazili tako,samo sto s oni mozda imali izlazak do 10,11.
zavisi.

Ma to ti je balkanski mentalitet...Jesam jako mlada počela izlaziti,ali to nije razlog da me gledaju kao da sam pala sa neke planete....-.-

A vidiš sada kada oni izlaze i to,prave s****,meni to nije interesantno.A i brate,oni izađu u čoporu od 10,a ja sam visila sa 3,4 starije osobe,manja raja :)

Pa znam,i zato sam (pogrsno) pretpostavila da si iz neke "brdjanske" sredine.

pa vidis,i mene sad smara da izlezi-iskustvo:lol:

ma,dobro,to je proslo,sad te vise te brige ne more,i nemas potrebe da to drzis uz sebe i da eventualno budes ogorcena zbog toga:)

Ja sam greska generacije,ja se ne uklapam nigde! Do skoro nisam mogao da se uklopim nigde i idalje mi je tesko da se uklopim,sve sto druge interesuje mene puno ne zanima,a sto mene zanima druge ne! Gledam ljude druze se,muvaju,zajebavaju se,a ja gledam brate sa strane kapiram sve,ali ne umem! Ner umem da budem kao oni! Ja kada bi nesto onako probao popusio bi u startu,zato se i ne socijalizujem sa ljudima! Ako izadjem izadjem sa nekim i onda se smorim jer se ne uklapam,a ako izadjem sam nekad bude kul,a nekad ne i pobesnim! Ja ne odgovaram nikom,a niko ne odgovara meni! Imam par likova sa kojima odem nekada u grad,na bazen i to ali ne volim gde oni izadju,a opet oni ne vole gde ja izlazim i do qrca onda! Ovo smatram da je realno greska generacije,a ti tripovi o razmisljanju ja sam pametan a oni glup se ima do nekih godina! ***!

Nisam zatucan, ali devojcice sta si ti trazila u gradu sa svojih 12-13 godina? Nikog nema tvoje generacije,alkohol bi ti mnogo smetao,cigarete takodje,niko tvog godista te nebi mogao startovati jer ne umeju i jos nemaju muda,a ni stariji ti nebi prilazili,a ako bi prisli to bi bili neki manijaci ili mucenici! Realno nisi imala sta da trazis u gradu!

JA SAM PONOSNA ŠTO SE TU NE UKLAPAM :D

Ovu temu posvećujem svima onima koji ne pripadaju svojoj generaciji i kojih nisu voljeli jer su bili drugačiji.

Mene nisu voljeli jer sam počela izlaziti sa 12 godina dok su se oni igrali u parku :roll:
a i uvjek sam im sve direktno govorila,pa se nikada nisu mogli nositi sa istinom :D

Zbog čega su(ako su) vas odbacili ???

nisu me voleli...pf...iz raznih razloga....previse sam arogantan...umem stvari da radim iz obesti...nisu me direktno mrzeli zbog nekog mog posebnog kvaliteta...nego zbog moje potrebe da se nametnem....uglavnom........
imao sam i par sukoba zbog intelekta...ali to vise zato sto sam morao da natrljam ljudima da su apsolutno ispod mene i da se mi da je normalna drzava nikada ne bi nasli u istoj sobi i takvi slicni momenti...

btw....jaka stvar sto si izlazila sa 12....ja sam se tad vracao oko 12,1...iso okolo i tukao se sa susednim krajem....

Poslednja izmena:
Nisam zatucan, ali devojcice sta si ti trazila u gradu sa svojih 12-13 godina? Nikog nema tvoje generacije,alkohol bi ti mnogo smetao,cigarete takodje,niko tvog godista te nebi mogao startovati jer ne umeju i jos nemaju muda,a ni stariji ti nebi prilazili,a ako bi prisli to bi bili neki manijaci ili mucenici! Realno nisi imala sta da trazis u gradu!

Visila sam sa starijim društvom.Ljudi,čitajte malo postove :rtfm:
Čuj nisam imala....Ok.....Alkohol i cigare mi nisu smetali NIMALO a nisam nikada bila sama...A ljudi moji....

Vidi ovako...

Postoje jaaaako nezreli tinejdzeri. Znash ono, hormoni ih pucaju, napaljeni su, zavisni jedni od drugih, tinejdzerski-glupi... infantilne ovce nesposobne da razmisljaju svojom glavom.

Postoje nezreli tinejdzeri koji misle da su zreli. Ranije pocinju da izlaze, puse, piju, 3puju da ih niko ne razume jer su oni eto drugaciji i zreliji od svojih vrsnjaka... a u stvari to nisu.

Postoje i zreli tinejdzeri, njih je mozda 0.002 % Njihovi zahtevi od zivota su drugaciji od mejnstrima u generaciji, i suvishe veliki da bi okolina mogla da ih shvati. Ne pale se na jeftinu muziku i zabavu, boli ih uvo ko se sa kim smuvao i gde je ko sinoc bio, smara ih sve sto je popularno kod vrsnjaka, ne zato sto vole da kontriraju, vec zato sto su sazrevshi prevazishli te klinacke gluposti.

Ako te moje nestrucno misljenje zanima, ti si ovaj drugi tip tinejdzera, i pojam prave zrelosti i fakticke otudjenosti od generacije je za tebe samo misaona imenica.

Vidi ovako...

Postoje jaaaako nezreli tinejdzeri. Znash ono, hormoni ih pucaju, napaljeni su, zavisni jedni od drugih, tinejdzerski-glupi... infantilne ovce nesposobne da razmisljaju svojom glavom.

Postoje nezreli tinejdzeri koji misle da su zreli. Ranije pocinju da izlaze, puse, piju, 3puju da ih niko ne razume jer su oni eto drugaciji i zreliji od svojih vrsnjaka... a u stvari to nisu.

Postoje i zreli tinejdzeri, njih je mozda 0.002 % Njihovi zahtevi od zivota su drugaciji od mejnstrima u generaciji, i suvishe veliki da bi okolina mogla da ih shvati. Ne pale se na jeftinu muziku i zabavu, boli ih uvo ko se sa kim smuvao i gde je ko sinoc bio, smara ih sve sto je popularno kod vrsnjaka, ne zato sto vole da kontriraju, vec zato sto su sazrevshi prevazishli te klinacke gluposti.

Ako te moje nestrucno misljenje zanima, ti si ovaj drugi tip tinejdzera, i pojam prave zrelosti i fakticke otudjenosti od generacije je za tebe samo misaona imenica.

To ti je dragi moj sindrom kiselo grozdje....kao mladi su odbaceni iz generacije i tesko im je bilo da se prilagode...onda su kao odbrambeni mehanizam razvili gadjenje prema svemu sto simbolizuje drustvo u koje oni nisu bili sposobni da udju....
to je nista drugo do nacin da se sacuva svoja licnost......naravno to ih je izvuklo iz proseka..itd...ali ne menja cinjenicu da su oni prevashodno neuspesni...socialno....a ne suvise zreli ili nznam koliko inteligentni...

da su oni prevashodno neuspesni...socialno....a ne suvise zreli ili nznam koliko inteligentni...

Ima i takvih, ne sporim... ali ne govorim o njima. Govorim o tipovima koji su umesto "gadjenja" razvili ravnodusan odnos prema tinejdzerskoj rutini i stilu zivota njihovih vrsnjaka.
Ako socijalni plan posmatras kroz kvantitet, slazem se, bice manje uspesni od svojih prosecnih vrsnjaka...
Al', cini mi se da tinejdzeri koji citaju dobre stvari, razvijaju svestranost, uzivaju u vishe vrsta muzike, klone se 'gradjanstine' kod vrsnjaka... upravo zbog vanredosti svoje licnosti i retkosti iste, sa tih par drugara koje uspeju da nadju, vezu se dublje i duze.

Ok,ali na osnovu čega ti zaključuješ da sam ja u drugoj grupi?:dontunderstand:
Kada me ne poznaješ uopšte.Svako ko ovde ima preko 20 godina(ajde recimo 23,24) smatra da je pokupio svu pamet svijeta i da su prošli sve.Dobro jesu prošli više,to stoji,ali nisu vjerodostojni da ocijene.Kontaš? :D

Da li ti meni vjeruješ da ja iz osnovne škole pričam sa svega 3 osobe,jer su me ostali oljavali bez potrebe?

Ah,da,ja sam tinejdžer koji se 3puje da je zreo pa ne razumije ništa što bi ti rekao.:roll:

Yeah right....:hvala:

Ok,ali na osnovu čega ti zaključuješ da sam ja u drugoj grupi?

Na osnovu drcnosti i decackog sarkazma u pokusaju.
Na osnovu cinjenice da previshe istices da si "drugacija". Oni koji to i jesu, nemaju potrebu da se hvale time, ili da drugima dokazuju da li su ili nisu drugachiji.

Mislim, ti svakako jesi drugachija... sa 12 godina pijesh, pusis, izlazish... sto te definitivno izdvaja iz bilo kakve kolumne u koju se mogu svrstati tvoji vrsnajci...

Al' nisi drugachija na nacin na koji bi zelela da jesi, to je sve, i bolje sto nisi, thrust me, veliko je opterecenje biti "greska generacije" ;)

......naravno to ih je izvuklo iz proseka..itd...ali ne menja cinjenicu da su oni prevashodno neuspesni...socialno....a ne suvise zreli ili nznam koliko inteligentni...

Pa vi stvarno niste normalni!!!!

Vi sad mislite da ja živim u podrumu da se ne družim ni sa kim i da samo visim za kompom.
Ja imam prijatelje,ali oni nisu moja generacija.

POSTOJI LI IKO KO SHVATA ŠTA GOVORIM SEM TEORIJA OVIH PAMETNJAKOVIĆA KOJI IMAJU ČAK 21/22 GODINE PA MISLE DA SU POKUPILI SVU PAMET SVIJETA?

Nek napiše samo jedna osoba jedan post,pa biću mu zahvalna.:worth:

Back