gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
mozes li drugu da objasnis gde ti je najbolji vozac na svetu????
jedno je nekog mrzeti a drugo biti realan!!!
Da gde ti je Alonso?
Ja ga nisam stavio da ga ne izbaksuziram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kyoatia... neka ti ovo bude zadnji put da najavljujes velike sudare,to nam ovde nije potrebno :mad:
ybg druze,ispada da ne znas nista (a daleko je od toga) jer ne vidim nacin da on bude van prve cetvorke sa ovako neujednacenim bolidima
ostaje ti samo da se nadas da cete pobediti BMW... nista vise od toga
Realno:trebalo bi uvek među prvu četvoricu da stavljam Kimija (Masa-sa njim eksperimentišu kod vas,nikad nisi na čisto)...stavljam ovaj raspored jer stvarno se nadam da su uvideli da im je dogorelo do noktiju (Meklaren) i da su urađene te čuvene promene na motoru (bilo je silnih najava)...te se nadam da pored odličnog BMW-a guramo celu trku a da eksperiment zvani Masa izniče iz pozadine i našeg još uvek ošamućenog Kovalainena prestiže.
Kimi-mislim da se neći snaći u toj gužvi i da će krenuti dosta oprezno
Ha,baba Vanka da mi pozavidi koliko sam vidovit.
Nordi,to je neko čisto moje rezonovanje.
Realno:trebalo bi uvek među prvu četvoricu da stavljam Kimija (Masa-sa njim eksperimentišu kod vas,nikad nisi na čisto)...stavljam ovaj raspored jer stvarno se nadam da su uvideli da im je dogorelo do noktiju (Meklaren) i da su urađene te čuvene promene na motoru (bilo je silnih najava)...te se nadam da pored odličnog BMW-a guramo celu trku a da eksperiment zvani Masa izniče iz pozadine i našeg još uvek ošamućenog Kovalainena prestiže.
Kimi-mislim da se neći snaći u toj gužvi i da će krenuti dosta oprezno
Ha,baba Vanka da mi pozavidi koliko sam vidovit.
Nordi,to je neko čisto moje rezonovanje.
kyoatia... neka ti ovo bude zadnji put da najavljujes velike sudare,to nam ovde nije potrebno :mad:
Biće da je tako.Meni se cini da je covek napisao poredak trke u Turskoj za slucaj da jos neko nije upoznat sa istim
Pogledajte i ostali još malo, pa ću napraviti i poredak.