F1 kladionica

КРАЈ СЕЗОНЕ:
Capture.PNG

Проверите

Све у свему неизвестна сезонa.
Колега Раце Мастер ја поново поражен.
Морам му одати признање на доброј борби. Напредовао је ове сезоне тако да сам и ја морао да дам свој максимум :)

Poslednja izmena:
КРАЈ СЕЗОНЕ:

Проверите

Све у свему неизвестна сезонa.
Колега Раце Мастер ја поново поражен.
Морам му одати признање на доброј борби. Напредовао је ове сезоне тако да сам и ја морао да дам свој максимум :)

Mudro si me pustio da povedem "dva kruga" pre kraja,a onda si upotrebio DRS i KERS i pretigao me. :lol:
Čestitam-zaslužena pobeda.
Ostajem pri Alonsovoj taktici i dogodine-trkam se sa najljućim rivalom ;)
Čestitam i ostatku ekipe iz kladionice,koja je u zadnjem krugu pojačala gas i prestigla me.

P.S. Nemojte da nam se paučina nahvata u kladionici do marta-svratite po nekad tokom zime.

P.S. Da ne kvarim slavlje ali moram da pitam: a jesu uračunate i one pre-sezonske prognoze na šampiona i šampionsku ekipu?

Ја и заборавио на то.
Сад сам проверавао изгледа да си само ти играо те прогнозе за ову сезону.
Не знам тачно како се то рачуна
Ако се добро сећам требало би негде наћи квоте за освајање шампионата за возаче и тимове...
Ако знаш како то иде (потруди се јер са тим вероватно избијаш на прво место :) ) слободно то срачунај па ћу да додам

Ја и заборавио на то.
Сад сам проверавао изгледа да си само ти играо те прогнозе за ову сезону.
Не знам тачно како се то рачуна
Ако се добро сећам требало би негде наћи квоте за освајање шампионата за возаче и тимове...
Ако знаш како то иде (потруди се јер са тим вероватно избијаш на прво место :) ) слободно то срачунај па ћу да додам
Batali, i meni su ti mehanizmi kladioničarski dosta strani, ako sam jedini igrao onda je bez veze. Dok je bio Fernando aktivan, on je mađijao oko tih kvota, ja nemam pojma oko toga nego se setih da sam tipovao na SV i RB, no, pošto niko drugi nije to igrao onda je to bez veze...

@haralampije cvetic
Ти си ставио 10 на Фетела и 10 на Ред Бул.
Требали смо на почетку сезоне да скинемо квоте па да множимо али пошто нисмо рачуанао сам као да је квота 1.0

Коначна табела
Capture.PNG

пс.
Нисам приметио да је још неко стављао ове бодове, ако јесте нека се јави :)

Poslednja izmena:
Tasmane, sada napravismo ujdurmu. Iskreno, ni ne sećam se ko je sve igrao tu prognozu na šampionsku ekipu/vozača, (ispade da sam samo ja) da ne bude zabune, to je (koliko sam ja shvatio onomad Fernandovu priču) bio veliki rizik jer ako se omane u prognozi tada da se taj promašaj "množi" sa osvojenim bodovima tako da se u slučaju pogotka dobija prilično ali da se i gubi značajno u slučaju promašaja tipovanja šampionske ekipe/vozača.
No, da ne smaram, proglašavam Tasmana za moralnog pobednika ovogodišnje F1 kladionice, ja uzimam titulu nemoralnog pobedika (jedini sam igrao tu opciju)... ;)

Tasmane, sada napravismo ujdurmu. Iskreno, ni ne sećam se ko je sve igrao tu prognozu na šampionsku ekipu/vozača, (ispade da sam samo ja) da ne bude zabune, to je (koliko sam ja shvatio onomad Fernandovu priču) bio veliki rizik jer ako se omane u prognozi tada da se taj promašaj "množi" sa osvojenim bodovima tako da se u slučaju pogotka dobija prilično ali da se i gubi značajno u slučaju promašaja tipovanja šampionske ekipe/vozača.
No, da ne smaram, proglašavam Tasmana za moralnog pobednika ovogodišnje F1 kladionice, ja uzimam titulu nemoralnog pobedika (jedini sam igrao tu opciju)... ;)

Баш због те могућности великог губитка бодова ја нисам ни стављао ту прогнозу.
Такође у постовима видим да су из истог разлога то прескочили Милош и РацеМастер.
Ти си ризиковао и исплатило ти се.
Могло ти се десити да освојиш титулу па да у случају негативних бодова останеш без ње, тако да нема ту моралног или неморалног победника.
Да нисам заборавио на те прогнозе и да сам их одма урачунао сада не би ни било приче о овоме.
Све честитке и чувај се следеће сезоне :)

пс.
Остаје нам да се договирмо да ли те прогнозе остају и за следећу сезону

...Остаје нам да се договирмо да ли те прогнозе остају и за следећу сезону
Što se mene tiče, može da to ostane (nisam se uplašio novih pravila ;) ) ali mislim (ako se drugi, naravno, slažu) da možemo da promenimo pa da se tipovanje na šampiona boduje (na primer) 6 bodova i tipovanje na tim isto toliko i da se to sabira na zbir ostvarenih bodova, ko ubode oba imaće otprilike trku više dobro pogođenu u ukupnom zbiru. No, da ne komplikujemo, ako se društvo slaže da izbacimo tu opciju, izbacimo je.

Ајде да бацим и ја тикет док је време.
Верујем да би ме слободни тренинзи само још више збунили.

ВН Аустралије:
1. Хамилтон
2. Розберг
3. Маса
4. Алонсо
5. Батон
6. Раиконен

Пол-позиција: Маса
Најбржи круг: Раиконен

Pošto je trening sabajle, da ne okasnim, po prvi put posle nekoliko sezona (svestan svih realnosti) ne stavljam S.V. kao pobednika...
GP Australia
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Alonso
4. Vettel
5. Massa
6. Raikkonen
PP: Hamilton
FL: Rosberg

Back