F1 kladionica

Svaka čast Vettel-u dokazao je dominaciju ponovo i dok radi bolid nema šale, Grosjean mudro i neupadljivo, malo vise sam očekivao od Hamiltona,Alonso solidan s obzirom na sve, Sauber i Indije solidno - zaslužena kazna za Hulkenberga. Indijama predviđam solidan nastup u USA, za Kimija ćemo vidjeti...ostalo se zna..

Након Абу Дабија:
Capture.PNG

Проверите

Након Америке:
Capture.PNG

Проверите

пс.
Скитало је последњи тикет поставио пред Мађарску, а ево сад би могао да победи.
Ја се просто запитам какве ја то онда тикете постављам из трке у трку :)

Након Америке:
Capture.PNG

Проверите

пс.
Скитало је последњи тикет поставио пред Мађарску, а ево сад би могао да победи.
Ја се просто запитам какве ја то онда тикете постављам из трке у трку :)

Stvarno si i mene naveo na razmišljanje. Nije da sam se baš opteretio time,niti sam tikete studiozno sastavljao(često je to bilo u "brišućem letu"),ali ispade na kraju da je uspeh obrnuto proporcionalan uloženom trudu.... ništa mi nije jasno :)

Uzgred,već neko vreme me je nagrizala misao da ti bežim na tabeli,ali da imam "meč više".
Evo,sad smo poravnali račune ;) Moraću za Interlagos sastaviti paklen tiket u nastojanju da ispunim ovogodišnji cilj-završiti ispred kolege Tasmana :lol:

Stvarno si i mene naveo na razmišljanje. Nije da sam se baš opteretio time,niti sam tikete studiozno sastavljao(često je to bilo u "brišućem letu"),ali ispade na kraju da je uspeh obrnuto proporcionalan uloženom trudu.... ništa mi nije jasno :)

Uzgred,već neko vreme me je nagrizala misao da ti bežim na tabeli,ali da imam "meč više".
Evo,sad smo poravnali račune ;) Moraću za Interlagos sastaviti paklen tiket u nastojanju da ispunim ovogodišnji cilj-završiti ispred kolege Tasmana :lol:

Neće moći ja sam još uvek ispred tebe.:hahaha:

Poslednja izmena:

Лепо сам ја теби рекао још почетком сезоне да пређеш на "развој болида" за следећу сезону.
Овако ћеш доживети да изгубиш и ову и следећу сезону

ВН Бразила

1. Фетел
2. Вебер
3. Грожан
4. Хамилтон
5. Розберг
6. Алонсо

Пол-позиција: Фетел
Најбржи круг: Фетел

У Бразилу је потоп.
Биће ово занимљиво