F1 kladionica

Разумем и једну и другу страну, тако да што се тиче тих измена у вези дуела не знам шта да кажем нисам паметан :)

P.S. Iako ste mi prirasli srcu,iskreno cu vam reci da se ja u kladionici takmicim samo sa Tasmanom(opet me pretece,baraba) :mrgreen: i jos nekolicinom,bez duela,ako se to uopste moze nazvati takmicenjem....
....
Racunam da ce Tasman da me udostoji rivalstva i dogodine. :D

Није то такмичење то је рат :rtfm:
Ја сам већ почео полако да развијам болид за следећу сезону и КЕРС нисам планирао да стављам тако да се наше ривалство наставља и следеће сезоне ;)
Код мене важи она: "важно је учествовати............................... и наравно победити РацеМастера" :)

Разумем и једну и другу страну, тако да што се тиче тих измена у вези дуела не знам шта да кажем нисам паметан :)

Није то такмичење то је рат :rtfm:
Ја сам већ почео полако да развијам болид за следећу сезону и КЕРС нисам планирао да стављам тако да се наше ривалство наставља и следеће сезоне ;)
Код мене важи она: "важно је учествовати............................... и наравно победити РацеМастера" :)

Ceracemo se jos,onda ;)

1. Jenson Button
2. Sebastian Vettel
3. Mark Webber
4. Lewis Hamilton
5. Fernando Alonso
6. Nico Rosberg

pole position Sebastian Vettel
fastest lap Mark Webber

Jenson Button (GBR/Brawn GP) 3.55 vs Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.25 (nije od pre dve godine, nego se ovi zeznuli :D)
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 1.57 vs Jenson Button (GBR/McLaren) 2.25

GP Singapura
1. Vettel
2. Hamilton
3. Button
4. Webber
5. Alonso
6. Schumacher
P.P. Vettel
F.L. Hamilton

....
....

(h-h sam ponovo prepisao od Fernanda ali naravno da sam boldovao onog koji će da bude bolji po mojoj proceni, nije mi jasna kvota koju su dali u drugom paru ali ako kladioničari tako kažu...)

Elric je u pravu, prepisao sam kvote koje je Fernando postavio pre nedelju dana, sigurno da sada ne mogu da budu aktuelne a i sigurno da je ona visoka kvota na mog favorita greška tako da ovoga puta igram bez tih h-h duela. U ovim dole h-h duelima (koje je Elric skinuo sa neke kladionice) nema mog favorita (verovatno ga i kladioničari izbegavaju ma kako mu male kvote davali) tako da Singapur igram bez h-h parova.

Poslednja izmena:
Da je ta kvota na Fetela, i ja bih ga stavio na tiket, i 50 € ulog. Verovatno je taj dan bila 1,55. A mozda je Fernando namerno napiso, da vidi hoces li se upecati :)
Šta je - tu je.Ako je 1,55 onda 1,55, slab sam ja sa tim kladžama, sve zajedno jednom u životu sam dao pare sa nekim društvom nekoj kladionici (finale LŠ beše u pitanju), nerado i pričam o tome...
A ako je Fernando hteo da me upeca, uspeo je, ali ja bih igrao na Vettela čak i da je ona kvota 1,00000000008 u pitanju, tako da...

GP Singapura
1. Vettel
2. Hamilton
3. Button
4. Webber
5. Alonso
6. Schumacher
P.P. Vettel
F.L. Hamilton

Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.30-Mark Webber (AUS/Red Bull) 3.55
Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 2.95- Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 3.55
(h-h sam ponovo prepisao od Fernanda ali naravno da sam boldovao onog koji će da bude bolji po mojoj proceni, nije mi jasna kvota koju su dali u drugom paru ali ako kladioničari tako kažu...)

jedna mala opaska. ne mozhesh da prepisujesh kvote od pre deset dana jer se menjaju svakodnevno. morash da uzmesh head to head od danas....
btw. to za vettela od 3.55 je greshka 100%....

trenutne kvote za head to head

Poslednja izmena:
1. Fernando Alonso (ESP/Ferrari)
2. Mark Webber (AUS/Red Bull)
3. Jenson Button (GBR/McLaren)
4. Felipe Massa (BRA/Ferrari)
5. Sebastian Vettel (GER/Red Bull)
6. Lewis Hamilton (GBR/McLaren)

Pole Position: Fernando Alonso (ESP/Ferrari)
Fastest Laps: Fernando Alonso (ESP/Ferrari)

Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.25 vs. Mark Webber (AUS/Red Bull) 3.55
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 1.45 vs. Jenson Button (GBR/McLaren) 2.55

Nadam se da će taj smajli imati koristi.

evo ga josh jedan :neutral:

bigcupofshutthefuckup.jpg

Da je ta kvota na Fetela, i ja bih ga stavio na tiket, i 50 € ulog. Verovatno je taj dan bila 1,55. A mozda je Fernando namerno napiso, da vidi hoces li se upecati :)

Šta je - tu je.Ako je 1,55 onda 1,55, slab sam ja sa tim kladžama, sve zajedno jednom u životu sam dao pare sa nekim društvom nekoj kladionici (finale LŠ beše u pitanju), nerado i pričam o tome...
A ako je Fernando hteo da me upeca, uspeo je, ali ja bih igrao na Vettela čak i da je ona kvota 1,00000000008 u pitanju, tako da...

Gde li vam to pade na pamet.
Brzina i nepaznja, nista drugo.Boldane kvote su 100% tacne.

Mislio sam da hoces da ga navices na 0, on nam je prvi. Rekoh mozda primenjujes Fernandovu taktiku iz prosle godine :)
Ma ja se tako malo razumem u te kladioničarske poslove, a igrao bih na S.V. i da je kvota mikronska (ranije sam pokušavao da sam nađem te h-h parove za formulu1 na internetu pa mi nešto nije uspevalo, zato sam ih i prepisao prošli put od Fernanada (on redovno igra te duele u kojima figurira i moj favorit ali nikako da bolduje njegovo ime)), s druge strane možda te kladionice imaju neku dojavu da će da šrafljaču točka na Vettelovom bolidu da zadrhti ruka kao što se već desilo ove sezone pa oni namerno zabacuju visoke kvote na Seba, u svakom slučaju Singapur ove godine bez h-h duela s moje strane (ispravio sam to u postu gde sam i postavio tiket).

1.Haralampije ..........6+7+9+8+5+8+4+12+5+7+7+8+17.64+7= 110.64
2.Sinisa Srbija.........11.85+6+8+11.74+6+5+10+6+7+7+10+9= 112.59
3.MilosB ............... .6+9+6+11+8+6+6+10+6+6+12+6+9= 110
4.Fangio.................1+0+26.66+1+1+17.14+1+7.4+38.76+1= 95.96
5.Тасман.................6+4+6+7+12+9+9+12+9+7= 97
6.RaceMaster...........0+8+5+7+5+6+8+5+16+12+6+5= 93
7.Masin fan..............5+5+7+9+11+5+7+5+7+8+7= 91
8.Fernando............. 8+0+0+0+1+0+1+36.8+31.98= 78.78
9. Dr.Jekyll.............. 7+10+7+9+5+5+3+4+4+6+5+6+6= 82
10.Pixies ................. 5+6+11+5+5+6+5+7+5= 55
11.Garwor ................2+3+3+2+3= 13
12.Reglia..................12+0+0= 12