RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
1.Hamilton
2.Alonso
3.Vettel
4.Button
5.Webber
6.Rosberg
PP-Hamilton
FL- Vettel
2.Alonso
3.Vettel
4.Button
5.Webber
6.Rosberg
PP-Hamilton
FL- Vettel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. Iako ste mi prirasli srcu,iskreno cu vam reci da se ja u kladionici takmicim samo sa Tasmanom(opet me pretece,baraba)i jos nekolicinom,bez duela,ako se to uopste moze nazvati takmicenjem....
....
Racunam da ce Tasman da me udostoji rivalstva i dogodine.![]()
Разумем и једну и другу страну, тако да што се тиче тих измена у вези дуела не знам шта да кажем нисам паметан
Није то такмичење то је рат
Ја сам већ почео полако да развијам болид за следећу сезону и КЕРС нисам планирао да стављам тако да се наше ривалство наставља и следеће сезоне
Код мене важи она: "важно је учествовати............................... и наравно победити РацеМастера"![]()
Šta je - tu je.Ako je 1,55 onda 1,55, slab sam ja sa tim kladžama, sve zajedno jednom u životu sam dao pare sa nekim društvom nekoj kladionici (finale LŠ beše u pitanju), nerado i pričam o tome...Da je ta kvota na Fetela, i ja bih ga stavio na tiket, i 50 € ulog. Verovatno je taj dan bila 1,55. A mozda je Fernando namerno napiso, da vidi hoces li se upecati![]()
GP Singapura
1. Vettel
2. Hamilton
3. Button
4. Webber
5. Alonso
6. Schumacher
P.P. Vettel
F.L. Hamilton
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.30-Mark Webber (AUS/Red Bull) 3.55
Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 2.95- Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 3.55
(h-h sam ponovo prepisao od Fernanda ali naravno da sam boldovao onog koji će da bude bolji po mojoj proceni, nije mi jasna kvota koju su dali u drugom paru ali ako kladioničari tako kažu...)
Da je ta kvota na Fetela, i ja bih ga stavio na tiket, i 50 € ulog. Verovatno je taj dan bila 1,55. A mozda je Fernando namerno napiso, da vidi hoces li se upecati![]()
Šta je - tu je.Ako je 1,55 onda 1,55, slab sam ja sa tim kladžama, sve zajedno jednom u životu sam dao pare sa nekim društvom nekoj kladionici (finale LŠ beše u pitanju), nerado i pričam o tome...
A ako je Fernando hteo da me upeca, uspeo je, ali ja bih igrao na Vettela čak i da je ona kvota 1,00000000008 u pitanju, tako da...
Slikovita diskusija se ovde zapodenula![]()
Gde li vam to pade na pamet.
Brzina i nepaznja, nista drugo.Boldane kvote su 100% tacne.
Ma ja se tako malo razumem u te kladioničarske poslove, a igrao bih na S.V. i da je kvota mikronska (ranije sam pokušavao da sam nađem te h-h parove za formulu1 na internetu pa mi nešto nije uspevalo, zato sam ih i prepisao prošli put od Fernanada (on redovno igra te duele u kojima figurira i moj favorit ali nikako da bolduje njegovo ime)), s druge strane možda te kladionice imaju neku dojavu da će da šrafljaču točka na Vettelovom bolidu da zadrhti ruka kao što se već desilo ove sezone pa oni namerno zabacuju visoke kvote na Seba, u svakom slučaju Singapur ove godine bez h-h duela s moje strane (ispravio sam to u postu gde sam i postavio tiket).Mislio sam da hoces da ga navices na 0, on nam je prvi. Rekoh mozda primenjujes Fernandovu taktiku iz prosle godine![]()