Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
ВН Монака
1. Фетел
2. Алонсо
3. Хамилтон
4. Вебер
5. Батон
6, Маса
Пол-позиција: Фетел
Најбржи круг: Алонсо
1. Фетел
2. Алонсо
3. Хамилтон
4. Вебер
5. Батон
6, Маса
Пол-позиција: Фетел
Најбржи круг: Алонсо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VN Monaka
1. Vetel
2. Hamilton
3. Alonso
4. Baton
5. Weber
6. Masa
pp: Alonso
nk: Alonso
Ма, само ми случајно упало у око:
"7. Тасман.................6+4+6+7= 29", не кажем да 6+4+6+7=23 али не знам како је 29, мисм, да не играмо у паре не би' се бунио...

Nesto je tu meni malo "utakmica". Ovo je danas bilo sedmo kolo,a niko od nas nema sest plasmana. Sta se desava u racunovodstvu? Da nije neka sekretarica odgovorna za dekoncentrisanje racunovodje?![]()

I bolje sto je preskocio.Кад смо већ код тог женског света јесте приметили да се Алонсо није изљубио са оне две за разлику од Фетела и Батона.
Колега Фернандо какав је брачни статус твом пулену?
А и она Албертова се изљубила и са куртом и са муртом (то је ова са леве стране)...

Ова лева је канда мало неухрањена
![]()
I bolje sto je preskocio.Ozenjen odavno, jos dok je vozio plavi reno.
Primetio sam to, nekako delovao zbunjeno, ko da je prvi put tamo...al onaj naklon princu![]()
Mislis desna?
Tamara je bas dobra.![]()

Па има Алонсо искуства са тим, сигурно је био на пријемима код оног његовог...
Да, на десну сам мислио, мада та Тамара има неког (видим тамо на сликама) али коме он још смета![]()

"..., e, vidi, ovde piše da ću da budem prvak sveta i to više puta!"

E, ali "selja" je Kralj...I da nije bio, zna se neki red. Vidi ovo
Sestre Vilijams prvi put lice na zene, Rozer elegantan a nas selja u trenerkama i patikama pred kraljicu.![]()
To nema veze sa ovim.E, ali "selja" je Kralj...
edit: A Kralj je i zbog toga što za razliku od ovog u odelu nije molio francusku publiku da navija za njega u polufinalu, džaba Ružičastom Armani, naravno da je legenda ali ljigav je iznutra...

To nema veze sa ovim.
(1)Da su isli na prijem kod nje, trebala je da ih saceka sa keceljom u papucama?!
Secas se da sam skoro priznao da je trenutno najbolji teniser, bez obzira na to sta mislim o njemu i bezanju sa turnira u Monte Karlu a vi [velika vecina] ne popustate ni milimetar.
(2)Vettel i Djokovic gospodari univerzuma, ljudi bez mana.![]()
Naravno da ne, oni se i jesu obukli svecano tj. kako treba.PS. da li misliš da su i ovi u stroju trebali da se obuku u odela, tj u večernju haljinu:
No, vratimo se na temu,
PS. da li misliš da su i ovi u stroju trebali da se obuku u odela, tj u večernju haljinu:

To sam brate Fernando hteo da čujem od tebe, svečano ali u svečanim gardijskim uniformama a ne u svečanim menadžersko-bankarskim odelima jer su gardijci, vojska, a ne Rajfajzen službenici, pa je stoga Nole Đole vrlo primerno dočekao njeno visočanstvo na teniskom terenu u sportskom outfit-u, ali ne u šorcu i majici za fizičko.. A to za Montekarlo što mu prebacuješ, zar zaista misliš da je tada znao da će doći u ovu situaciju posle dva meseca, da će dobiti Rafu i u Rimu i u Madridu (nadam se i u Parizu), ako je tako onda je novi Nostradamus. Onda se može očekivati da predvidi da će mu loše ići na Vimbldonu pa da i njega preskoči a da se pa tempira samo za turnire za koje zna da će da pobedi ne bi li bio nepobedivi Nole Đole svih vremena, nažalost, mislim da takvo što nema smisla...Naravno da ne, oni se i jesu obukli svecano tj. kako treba.
.. A to za Montekarlo što mu prebacuješ, zar zaista misliš da je tada znao da će doći u ovu situaciju posle dva meseca, da će dobiti Rafu i u Rimu i u Madridu (nadam se i u Parizu), ako je tako onda je novi Nostradamus. Onda se može očekivati da predvidi da će mu loše ići na Vimbldonu pa da i njega preskoči a da se pa tempira samo za turnire za koje zna da će da pobedi ne bi li bio nepobedivi Nole Đole svih vremena, nažalost, mislim da takvo što nema smisla...
Ne, kladim se na Djokovica vec neko vreme.I danas cu. Fed-eror nikad skoro ne pokriva hendikepe bez obzira koliko je slab protivnik a i lose igra trenutno, zamalo da izgubi od Monfisa.P.S. Jesi se kladio na Roziku danas?
Ne, kladim se na Djokovica vec neko vreme.I danas cu. Fed-eror nikad skoro ne pokriva hendikepe bez obzira koliko je slab protivnik a i lose igra trenutno, zamalo da izgubi od Monfisa.
S takvom igrom nema sta da trazi protiv Djokovica.

Nadam se da nisi mnogo izgubio. Mnogo dugo navijam za Federera, al sam i mislio da nema sta da trazi protiv Djokobica, samo me je mala kvota odvratila od igranja![]()