F1 kladionica

Ма, само ми случајно упало у око:
"7. Тасман.................6+4+6+7= 29", не кажем да 6+4+6+7=23 али не знам како је 29 :) , мисм, да не играмо у паре не би' се бунио...

Nesto je tu meni malo "utakmica". Ovo je danas bilo sedmo kolo,a niko od nas nema sest plasmana. Sta se desava u racunovodstvu? Da nije neka sekretarica odgovorna za dekoncentrisanje racunovodje? :lol:

Nesto je tu meni malo "utakmica". Ovo je danas bilo sedmo kolo,a niko od nas nema sest plasmana. Sta se desava u racunovodstvu? Da nije neka sekretarica odgovorna za dekoncentrisanje racunovodje? :lol:

Malo

sexy-secretary-1.jpg

malo
imagesqtbnANd9GcT8-9Zf8_20tY5Rwlico9552y-1.jpg

:lol:

1. Sinisa Srbija.........11.85+6+8+11.74+6= 51.59
2..MilosB ............... .6+9+6+11+8+6= 46
3. Masin fan..............5+5+7+9+11= 44
4. Dr.Jekyll.............. 7+10+7+9+5+5= 43
4. Haralampije ..........6+7+9+8+5+8= 43
6. Тасман.................6+4+6+7+12= 41
7. RaceMaster...........0+8+5+7+5= 31
8. Fangio.................1+0+26.66+1+1= 29.66
9. Pixies ................. 5+6+11+5= 27
10. Reglia..................12+0+?= 12
11. Fernando............. 8+0+0+0+1= 9
12. Elric....................0+1+1+1+0= 3

Кад смо већ код тог женског света јесте приметили да се Алонсо није изљубио са оне две за разлику од Фетела и Батона.
Колега Фернандо какав је брачни статус твом пулену?

А и она Албертова се изљубила и са куртом и са муртом (то је ова са леве стране)...
d11mon2548.jpg

А ево и ове две Бернијеве ћерке (Тамара и Петра)
d11mon2484.jpg

Ова лева је канда мало неухрањена

Ево нам и Бријатора са његовом женом:
d11mon2450.jpg

Ову су Розбергова и Батонова:
d11mon2705.jpg

Барикело и његова (где га нађе овако лепог, ма нема пара врти где бургија неће):
d11mon2887.jpg

Е, а ово нам је принцеза Бетрис (тако се накако зове, ко ће да се жртвује?):
d11mon2838.jpg

Она изгледа види сунца само једном годишње...

Ово су све слике од јуче, ону Хамилтонову нисам качио јер није заслужила, много је био нервозан што делом кривим и њу...
Све у свему оне девојке што држе оне бројеве на гриду су праве...(само нема смисла да качим сада и то...)

Poslednja izmena:
Кад смо већ код тог женског света јесте приметили да се Алонсо није изљубио са оне две за разлику од Фетела и Батона.
Колега Фернандо какав је брачни статус твом пулену?

А и она Албертова се изљубила и са куртом и са муртом (то је ова са леве стране)...
I bolje sto je preskocio.:D Ozenjen odavno, jos dok je vozio plavi reno.
Primetio sam to, nekako delovao zbunjeno, ko da je prvi put tamo...al onaj naklon princu :super: :hahaha:

Ова лева је канда мало неухрањена
d11mon2484.jpg

Mislis desna?
Tamara je bas dobra.
sklave-1.gif

I bolje sto je preskocio.:D Ozenjen odavno, jos dok je vozio plavi reno.
Primetio sam to, nekako delovao zbunjeno, ko da je prvi put tamo...al onaj naklon princu :super: :hahaha:

Mislis desna?
Tamara je bas dobra.
sklave-1.gif

Па има Алонсо искуства са тим, сигурно је био на пријемима код оног његовог...

Да, на десну сам мислио, мада та Тамара има неког (видим тамо на сликама) али коме он још смета :)

Па има Алонсо искуства са тим, сигурно је био на пријемима код оног његовог...

Да, на десну сам мислио, мада та Тамара има неког (видим тамо на сликама) али коме он још смета :)

Verovatno-njoj :lol:
Joj,sta uradiste od teme....kome je sad jos do kladjenja. :lol:

I da nije bio, zna se neki red. Vidi ovo

Sestre Vilijams prvi put lice na zene, Rozer elegantan a nas selja u trenerkama i patikama pred kraljicu.
bag-1.gif
E, ali "selja" je Kralj...
edit: A Kralj je i zbog toga što za razliku od ovog u odelu nije molio francusku publiku da navija za njega u polufinalu, džaba Ružičastom Armani, naravno da je legenda ali ljigav je iznutra...

Poslednja izmena:
E, ali "selja" je Kralj...
edit: A Kralj je i zbog toga što za razliku od ovog u odelu nije molio francusku publiku da navija za njega u polufinalu, džaba Ružičastom Armani, naravno da je legenda ali ljigav je iznutra...
To nema veze sa ovim.
Da su isli na prijem kod nje, trebala je da ih saceka sa keceljom u papucama?!
Secas se da sam skoro priznao da je trenutno najbolji teniser, bez obzira na to sta mislim o njemu i bezanju sa turnira u Monte Karlu a vi [velika vecina] ne popustate ni milimetar.:ljutko:

Vettel i Djokovic gospodari univerzuma, ljudi bez mana.:worth:

To nema veze sa ovim.
(1)Da su isli na prijem kod nje, trebala je da ih saceka sa keceljom u papucama?!
Secas se da sam skoro priznao da je trenutno najbolji teniser, bez obzira na to sta mislim o njemu i bezanju sa turnira u Monte Karlu a vi [velika vecina] ne popustate ni milimetar.:ljutko:

(2)Vettel i Djokovic gospodari univerzuma, ljudi bez mana.:worth:

1. Ako joj je radno mesto u kuhinji (kao što je ovima teniski teren, kraljica nije došla njima "na noge" na njihove jahte ili hotele) onda neka ih i dočeka sa keceljom i u papučama. Nije ni Nole Đole ovde bio baš u gaćama i ST majici ako ćemo za pravo, a da su se nalazili na nekom trećem (neutralnom) mestu (kao što beše ovaj Kanski cirkus nedavno), verovatno bi i Nole Đole navuk'o Armanija, nije on nešto gadljiv na odela. Sećam se kada je pre nekoliko godina Rozika navuk'o belo odelo pri dodeli trofeja na Vimbldonu, voli čovek da se paradi i širi perje...
2. I ja to mislim, doduše samo u univerzumu sporta.
No, vratimo se na temu,
GP Canada
1. Vettel
2. Webber
3. Alonso
4. Button
5. Hamilton
6. Heidfeld

P.P. Vettel
F.L. Webber

PS. da li misliš da su i ovi u stroju trebali da se obuku u odela, tj u večernju haljinu:
female_soldier_grab.jpg

Poslednja izmena:
Naravno da ne, oni se i jesu obukli svecano tj. kako treba.
To sam brate Fernando hteo da čujem od tebe, svečano ali u svečanim gardijskim uniformama a ne u svečanim menadžersko-bankarskim odelima jer su gardijci, vojska, a ne Rajfajzen službenici, pa je stoga Nole Đole vrlo primerno dočekao njeno visočanstvo na teniskom terenu u sportskom outfit-u, ali ne u šorcu i majici za fizičko.. A to za Montekarlo što mu prebacuješ, zar zaista misliš da je tada znao da će doći u ovu situaciju posle dva meseca, da će dobiti Rafu i u Rimu i u Madridu (nadam se i u Parizu), ako je tako onda je novi Nostradamus. Onda se može očekivati da predvidi da će mu loše ići na Vimbldonu pa da i njega preskoči a da se pa tempira samo za turnire za koje zna da će da pobedi ne bi li bio nepobedivi Nole Đole svih vremena, nažalost, mislim da takvo što nema smisla...
P.S. Jesi se kladio na Roziku danas?

.. A to za Montekarlo što mu prebacuješ, zar zaista misliš da je tada znao da će doći u ovu situaciju posle dva meseca, da će dobiti Rafu i u Rimu i u Madridu (nadam se i u Parizu), ako je tako onda je novi Nostradamus. Onda se može očekivati da predvidi da će mu loše ići na Vimbldonu pa da i njega preskoči a da se pa tempira samo za turnire za koje zna da će da pobedi ne bi li bio nepobedivi Nole Đole svih vremena, nažalost, mislim da takvo što nema smisla...

Da, jer je MC Nadalu isto sto i npr. Brazil Masi. Bez obzira na sve, slazem se da je trenutno najbolji na svetu.
P.S. Jesi se kladio na Roziku danas?
Ne, kladim se na Djokovica vec neko vreme.I danas cu. Fed-eror nikad skoro ne pokriva hendikepe bez obzira koliko je slab protivnik a i lose igra trenutno, zamalo da izgubi od Monfisa.
S takvom igrom nema sta da trazi protiv Djokovica.

Ne, kladim se na Djokovica vec neko vreme.I danas cu. Fed-eror nikad skoro ne pokriva hendikepe bez obzira koliko je slab protivnik a i lose igra trenutno, zamalo da izgubi od Monfisa.
S takvom igrom nema sta da trazi protiv Djokovica.

Nadam se da nisi mnogo izgubio. Mnogo dugo navijam za Federera, al sam i mislio da nema sta da trazi protiv Djokobica, samo me je mala kvota odvratila od igranja :)

Nadam se da nisi mnogo izgubio. Mnogo dugo navijam za Federera, al sam i mislio da nema sta da trazi protiv Djokobica, samo me je mala kvota odvratila od igranja :)

Nista strasno, normalan ulog.
Gledao sam samo prva dva seta...zasluzena pobeda, totalno drugacije izdanje.
kako li je ovom jadniku
http://www.mirror.co.uk/sport/columnists/mcgovern/2011/06/02/he-must-be-cert-ified-115875-23174144/
http://www.profitiraj.hr/funky-busi...e-milijun-kuna-–-odlucio-sagraditi-novu-kucu/

Poslednja izmena:

Back