F1 kladionica

Meni igranje duela dodje kao upotreba KERS-a.:mrgreen:
Kad je "baterija" u pitanju,stavovi nam se poklapaju-nepotrebna je.
Sa duelima je druga prica.
Mene ne privlace,ali razumem sve vas koji ih igrate.
Ne verujem da cu ih igrati,jer mi je dovoljno izazovno pogadjati poredak prvih 4 ili 6.
Generalno,mislim da ni vozaci F1 ne voze, primarno, jedan protiv drugog,vec za sto bolji plasman,mada rivalstva postoje i dolaze do izrazaja kada se potrefi takav sticaj okolnosti.
Mislim da je jasno da cu ja biti uzdrzan,ako glasanje bude demokratsko :) , a uvek se moze i bojkotovati u slucaju nuzde.:lol:
Necu da kvarim srecu pasioniranim "duel-igracima", mada mi je to vise za pravu kladionicu,nego za nasu.
P.S.
Nego,kako cemo se dogovoriti oko praga izlaznosti?:mrgreen: Treba i biracki spisak azurirati. Izbori nisu igra.:lol:

Ocemo da racunamo ovako: kvota x 10, npr. ako osvoji Sumaher, UltraZvuk i ostali koji se klade na njega, dobijaju 55poena ukoliko osvoji newko drugi, gube 10?

Da objasnim sta sam teo da kazem.:)
Posto je neki prosek osvojenih bodova bojih takmicara, 40-50 cini mi se da je realno uloziti npr. 5 ili max 10bodova koji ce se mnoziti na kraju sa kvotom ili oduzimati.
Primer:
Ultra pogodi Sumahera [nedobog :lol:] dobija 55, racunacemo bolju kvotu, i dodaje se na osvojene u regularnom takmicenju.
Ako izgubi ondaK od osvojenih bodova u regularnom takmicenju oduzima mu se 10.
Glupo je ulagati 50 ili 100 jer tesko da moze da se osvoji toliko , to je bilo vise u sali.

@Fangio
Dobro si razumeo.z:lol:

Ali u tom slucaju niko nista ne gubi?!
Da ne pravimo racun bez krcmara, sacekacemo Intru i ostale da se izjasne i ostavimo predsezonske tipove.
Imamo vremena do pocetka sezone da se dogovorimo, pa mozemo i pobednika u konstr.prv.
Ja ulazem 10 na Alonsa i 10 na McLaren.

Back