F1 kladionica

Након Америке:
Capture.PNG

Након ВН Бразила:
brazil.PNG

Честитам овом приликом Синиши на још једној титули :klap:

Ја сам по ко зна који пут вицешампион али сам задовољан јер сам још једном декласирао РацеМастера.
Надам се да га то неће обесхрабрити него да ће му бити само додатни подстицај да се још више труди.
Мада, ако ћемо искрено џаба му да се труди.

Konacni poredak:

1.Sinisa 151.29
2.Tasman 147
3.Pera fitilj i Dr.Jekyll 96

5.MilosB 88
6.Race Master 79
7.Pixies 68
8.Fernando 61.61
9.Haralampije 39
10.BrajanKoen 15
11.Masin fan 14
12.Elric 4.83
13.Fangio -19

Cestitam Sinisi drugu uzastopnu, ostalima vise srece sledece godine.:pivce:

Konacni poredak:

1.Sinisa 151.29
2.Tasman 147
3.Pera fitilj i Dr.Jekyll 96

5.MilosB 88
6.Race Master 79
7.Pixies 68
8.Fernando 61.61
9.Haralampije 39
10.BrajanKoen 15
11.Masin fan 14
12.Elric 4.83
13.Fangio -19

Cestitam Sinisi drugu uzastopnu, ostalima vise srece sledece godine.:pivce:
Убацио сам и ове бодове у табелу.
Мислим да је то то.
КРАЈ:
Capture.PNG

izgleda da sam i ja odbranio titulu kao i vetel.
bilo je interesantno i moramo poradit na reklami da nas bude za sledeću sezonu malo više.

tasmane prošao si kao alonso i falilo je samo par bodovo do titule.

više sreće svim učesnicima sledeće sezone.

Ја сам по ко зна који пут вицешампион али сам задовољан јер сам још једном декласирао РацеМастера.
Надам се да га то неће обесхрабрити него да ће му бити само додатни подстицај да се још више труди.
Мада, ако ћемо искрено џаба му да се труди.

....dok mu direktni rival sabira bodove... :lol:
Čestitam šampionu i ostatku "postolja"...
Ne da se neću obeshrabriti,nego ću još motivisaniji ući u noivi fajt sa Tasmanom,
pošto će mi postava McLarena u sledećoj sezoni olakšati klađenje i bogatu žetvu bodova :)
Oni predsezoski tiketi me baš ojadiše....više od većine McLarenovih pehova ove sezone,mada su u
suštini baš ti pehovi uzrok ovog katastofalnog "zahlađenja" od - 20.

Ali,kako sam nanjušio Alonsa i Massu na podijumu....eh,samo da sam malo ranije odbacio emocije i uključio razum.
Pazi se ti,Tasmane....ako me ovaj naš Brzi Gonzales ne fascinira od početka,biće mnogo razumnih tiketa...

Onaj Tasmanov sistem automatskog sabiranja izgleda vise ne funkcionise.

Elem, mojima predvidjam relativno los start sezone, a onda ima da se uozbiljimo i uz pomoc tajnog oruzja ili gremlina stignemo do titule. :per: Na pocetku dajem prednost Meckama.

Ove godine cu da zajebbem ono predsezonsko kladjenje na titule, to samo odnosi poene. Srecno!

VN Australije

1. Hamilton
2. Alonso
3. Perez
4. Fetel
5. Veber
6. Raikonen

pp: Hamilton
nk: Alonso

Ove godine cu da zajebbem ono predsezonsko kladjenje na titule, to samo odnosi poene. Srecno!

Da znaš da ću i ja.
Ionako ne znam šta bih stavio na tiket.Nemam baš potpuno poverenje u naše,a neću "novce" da mećem na njine :) To nikako ne znači da se ne takmičim sa Tasmanom,kome poručujem da mudro igra predsezonski tip,kako posle ne bi bilo... :lol:
Ah,da,pozdrav zaluđeničkoj ekipi i srećno u kladionici.

Back