F1 kladionica

Tasmane, siguran sam da bi sve dao da je poljoprivrednik dobio neku naredbu da propusti Kimija...

Ух, 2008е и 2009е сам баш био љут на Кимија али то није ништа наспрам овог сад.
Па да ли је могуће да се целу трку вози иза Масе на мање од 1 сек.
Нема смисла

Након ВН Инђије:
Capture.PNG

Проверите

пс.
Колега РацеМастер да сам на вашем месту потпуно би се пребацио на развој болида за следећу сезону од нуле, као Мерцедес.

Након ВН Инђије:

пс.
Колега РацеМастер да сам на вашем месту потпуно би се пребацио на развој болида за следећу сезону од нуле, као Мерцедес.

Možda i hoću,možda i hocu...ljuti protivniče,"sumnjivih i neprirodnih" sposobnosti....Mislim,šta je sad ovo?! Ceo ishod trke da pogodiš-to hoćeš ? :)
Lepo si nam objasnio danas :klap:

GP Abu Dhabi

1.Fernando Alonso
2.Lewis Hamilton
3.Mark Webber
4.Jenson Button
5.Kimi Raikonen
6.Felipe Massa

PP:Vettel
FL:Raikkonen

Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 2.55-Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.45
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.25-Mark Webber (AUS/Red Bull) 3.55

Другари, имао сам ових дана мало слободног времена па сам одрадио једну малу веб апликацију која ће нам помоћи око рачунања бодова у кладионици.
То се налази на адреси овде

Сваком од вас који сте се до сада кладили ћу у приватној поруци послати јединствену шифру.
Поступак је следећи:
1. Шифру ће те ви уносити у поље изнад којег пише "Unesite vasu sifru:"
2. Након тога кликнете на дугме "Prijavi se" и тада добијате могућност да бирате возаче
3. Када сте попунили тикет идете на "Unesi tiket" и то је то

Када се трка буде завршила ја ћу унети крајњи поредак и кад одем на дугме "Izracunaj" програм ће аутоматски да за сваког ко се кладио израчуна број бодова.
На тај начин смо доста олакшали посао и иксључили људски фактор.
Када сам ове тикете за ВН Инђије "провукао" кроз програм видео сам да сам закинуо Perufitiljа за 1 бод (биће надокнађено).

Идеја је да када поставите тикет овде одете на сајт и одиграте наравно исти такав тикет (лако је проверити да ли се тикети поклапају).

Мислио сам да радимо тако до краја сезоне (још 3 трке), чисто да видим како ће то да функционише.
Ако уочите неке грешке реците па да исправљамо.

пс.
Немојте обраћати пажњу на сам изглед сајта, то сад није битно. Битно да он ради посао.
И да, ако се буду појављивале неке рекламе на сајту то је из разлога што је у питању бесплатан хостинг па тако мора.

Back