F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drugarica se udaje
haljinica je crna kratka, bas kratka :lol:
malo idem i u solarijum da budem shik haha

pa mogu al sestra moja kaze to je previse klasicno
ja sam mislila plave tirkizne ili tako neke
crvene sto ima danas sam gledala su sandale sa ona dva prsta otvorena ja to ne volim nikako
nasla sam jedne bordo al nema moj broj i jos jedne svetlije crvene nema ni tu moj broj
a necu lakovane i nista sa sljokicama
i ne znam gde vise ni da trazim
na kraju cu u baletankama :rida:

Te peep-toe ni ja ne volim, nikad mi nije bilo jasno zasto. A zasto ne lakovane ili sljokice? Nemoj da budes zatvorena za ideje, nikad ne znas sta moze da ispadne na kraju. ;)

nije, otišo čovek da trči :aha: Šta da kažeš, ja sam zanemela.

Ma idi, moj je nasoj zaboravio "matursku" priredbu u predskolskom, ako ti je za utehu. :zag:

Lepoteeee !!!!!!!!!!!! Goco, lepa deca !!!!!!!!!!!! čestitam....

Jocikine slike nisam videla..:(

i dobro jutro...

.juče i moja unuka slavila malu maturu....pre podne smo imali u školi, lep program i uručenje diploma, vukovac je, a dobila je i još dve zato što je išla na takmičenja... uveče od 6 do 8 slikanje na trgu kod plave fontane....posle su išli na večeru i slavlje....

slike nemam jer je ćerka slikala sa mojim aparatom...kad mi ga vrati, naći ću neku da vam pokažem....a valjda ću da nadjem medju nekoliko stotina slika...:manikir:

A, pa cestitamo. :D Cekamo i te slike sad. :)

Mozes neku boju koja razbija isto kao crvena npr kajsija. Crvena boja je stvarno zahvalna za razbijanja i laka za kombinaciju sminke. E sad ko ne voli ima mogucnost da isto to uradi sa blazom varijantom. Imas cipela i tasni koje vuku na zlatno a opet nisu onako previse napadne. I to je odlicno za kombinovanje.
Pitanje je da li ces to planirati i kasnije nositi, mislim na cipele i tasnu... ako je odgovor da, onda je po meni pogodak boja kajsije jer moze lepo stajati na neke farmerice, pantalone, haljine u nekim odredjenim bojama.

Od reci do reci potpisujem! :zag: A jos jedna varijantica se lepo kombinuje, nije toliko klasicna i "dosadna" kao bez: puderasto-roze

431797_500384133348362_1308785119_n.jpg

I dobar dan zelim. Toliko posla imam danas i sutra a nista nisam stigla, mm resio i mene da voza u krug po salatu, tu smo brat-bratu pola sata izgubili. :histericna:

Joco, da ne kopam i kopiram sad, aj' na kratko jednu Tamarinu da vidim. :flert:

Za malu maturu sam nosila beli bodi kratkih rukava, zelenu tirolku i lanene cokulice koje sam i posle nosila. Za veliku dugu crnu haljinu, crne sandale i crno-srebrni sal. Oba puta frizura i sminka diskretne, u skladu sa godinama. Mada, i sad imam slicnu frizuru kao na velikoj maturi. :lol:

dobar dan.... kao da će nevreme...sve okolo neki crni oblaci...

samo da dodam na konto ovih devojčica što završavaju osmi razred...:eek: ....ponašanjem , oblačenjem....neke kao da su direktono sa grand parade, kratko, providno, provokativno, čak vulgarno... gledam jednu, isturila poprsje, ajde, ima je, ali uzme onako da namešta, diže dojku, a kipi ...znači ponašanje je :dash: a mamica je prati u stopu i slika svaki pokret...ja bih prvo tu mamicu na prevaspitavanje...onda-štikle od 15 cm, kao na štulama...ne bi znale da hodaju ni na normalnim štiklama a u ovim su bile smešne.Sad da kažem, ja možda jesam matora da ih ocenjujem, ali moje mišljenje dele i mlade žene i devojke od dvadesetak-trideset godina koju su sa nama bile u društvu.....
ipak, bilo je dosta devojčica primereno obučenih, u skladu sa godinama....

samo da dodam na konto ovih devojčica što završavaju osmi razred...:eek: ....ponašanjem , oblačenjem....neke kao da su direktono sa grand parade, kratko, providno, provokativno, čak vulgarno... gledam jednu, isturila poprsje, ajde, ima je, ali uzme onako da namešta, diže dojku, a kipi ...znači ponašanje je :dash: a mamica je prati u stopu i slika svaki pokret...ja bih prvo tu mamicu na prevaspitavanje...onda-štikle od 15 cm, kao na štulama...ne bi znale da hodaju ni na normalnim štiklama a u ovim su bile smešne.Sad da kažem, ja možda jesam matora da ih ocenjujem, ali moje mišljenje dele i mlade žene i devojke od dvadesetak-trideset godina koju su sa nama bile u društvu.....

Ma sta roditelji mogu da urade od dece, to je strasno. :(

Napravili su pomak u istrazivanju moje bolesti i terapije za nju. :D http://www.care2.com/causes/has-the-holy-grail-of-ms-treatments-been-found.html

potpisujem :zag:
pauzica.....moram često zbog Rusa da dolazim, ali nije mi problem

Ma sta roditelji mogu da urade od dece, to je strasno. :(

Napravili su pomak u istrazivanju moje bolesti i terapije za nju. :D http://www.care2.com/causes/has-the-holy-grail-of-ms-treatments-been-found.html

nadam se da ćeš imati koristi i pomaka u lečenju..:zag:

a danas sam poludela u apoteci...odem sa dva recepta, jedan za srce , drugi za osteoporozu-uzima se samo 1 tableta mesečno, tačno na odredjen dan....apotekarka svima pre mene vraća recepte, nema ništa...naravno ni mojih lekova....kaže biće za mesec dana...rekoh to ste mi i prošli mesec rekli, pa ništa, na kraju sam isto kao i prošlog meseca, otišla u susednu privatnu apoteku koja izdaje lekove na recept i tu dobijem oba.... ko je ovde lud !!!!

Dobar dan.
Magi i ja se slažem s tobom , pošto sam imala ove godine(ne ja nego sin) i malu maturu ..kad uporedim ove starije su umerenije mada je moje ćera i za malu imala srebrne baletanke a i tad su sve sem njih 3-4 bile na štiklama, mada tada u modi nisu bile ove odvratne platforme ..fuj..a pogotovu one bez štikli pa liči na kopito.

Joco lepo ti je seka izgledala, videh na trenutak jutros al me savataše na poslu pa nisam stigla da ti napišem :lol:

nadam se da ćeš imati koristi i pomaka u lečenju..:zag:

a danas sam poludela u apoteci...odem sa dva recepta, jedan za srce , drugi za osteoporozu-uzima se samo 1 tableta mesečno, tačno na odredjen dan....apotekarka svima pre mene vraća recepte, nema ništa...naravno ni mojih lekova....kaže biće za mesec dana...rekoh to ste mi i prošli mesec rekli, pa ništa, na kraju sam isto kao i prošlog meseca, otišla u susednu privatnu apoteku koja izdaje lekove na recept i tu dobijem oba.... ko je ovde lud !!!!

A najgore je sto su poostrili tretman i sa receptima, moram mm-a da aktiviram. :lol: Juce nisam uspela da kupim Orvagil sebi za gingivitis a ne bih dok ga ne saniram isla kod zubara... A tri su mi zuba zrela za nekakav tretman, 2, bojim se, i za vadjenje. Mada, nema vise bisera da mame mrzi da vode decu kod dr pa im kupe Dovicin za prehladu, to pozdravljam.

Mimi radujem se sa tobom dušo :zag:

Sad obema da odgovorim: procice godine i godine dok se to uopste pomene kod nas, pa znate i same da se lekovi i vakcine za pse i macke svercuju iz Hrvatske i Madjarske. Kod nas registracija lekova i novih metoda lecenja ide jako sporo jer nam je celokupno drustvo ogrezlo u korupciju i svuda mora da se "podmaze". Ali lepo je videti da se u svetu nesto radi, prosto se probudi nada i pozeli covek da se politicki aktivira. :lol:

na Ekonomiji tema o poslu u Rusiji, pa ih ja zovem moji Rusi iz milošte.
Stalno dolaze novi članovi pa da ne čekaju da ja odobrim one 3 poruke, često svraćam

Aaaa, sad shvatam! :lol:

ja stigla......umorna i iznervirana jer je moj tatko išao u kladžu i to taksijem i zaboravio u taksiju torbicu.....zove taksista juče, našoa nekako broj fiksnog i kaže doneće a da ga častimo....Maca ga ne pita za broj mobilnog......danas došao i vrteo se pred kapijom, moj tatko ga video ali nije hteo da otvori :dash:
I šta sad.....ebote....nit znamo ko je, nit išta....moram dedu, koji tvrdi da mu ništa ne nedostaje i da pare u pošti podiže samo na lk :dash: a pri tom niti zna gde mu je kartica, ni čekovna, ni zudravstvena a sve je u torbici, da vodim u poštu da sve srotniraju i daju mu ponovo i meni ovblačćenje ......eno ga nema pojma a da ide u kladžu i da zovne taksi to zna....:evil::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back