F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja stigla......umorna i iznervirana jer je moj tatko išao u kladžu i to taksijem i zaboravio u taksiju torbicu.....zove taksista juče, našoa nekako broj fiksnog i kaže doneće a da ga častimo....Maca ga ne pita za broj mobilnog......danas došao i vrteo se pred kapijom, moj tatko ga video ali nije hteo da otvori :dash:
I šta sad.....ebote....nit znamo ko je, nit išta....moram dedu, koji tvrdi da mu ništa ne nedostaje i da pare u pošti podiže samo na lk :dash: a pri tom niti zna gde mu je kartica, ni čekovna, ni zudravstvena a sve je u torbici, da vodim u poštu da sve srotniraju i daju mu ponovo i meni ovblačćenje ......eno ga nema pojma a da ide u kladžu i da zovne taksi to zna....:evil::dash:

Ajoj, gore od deteta. :(

'Bar dan. :histericna: danas litije, imamo goste predvece, imam posla preko glave, a on mezi zadnjih pola sata. :dash:

dobar dan od mene posle duzeg vremena...
Goco, bas ti je lepa cerka:heart:

ja sam na temi zene postavila slike moje Ane na maloj maturi i bilo je svakojakih komentarara

sad cu i ovde

najpre haljinica u katalogu je ovakva
5395332800_2_1_2.jpg

po meni primerena uzrastu od 15 god
e sad moja cerka bi i u dzaku izgledla malo drugacije....mislim njoj je malo izazovnoje stajala, ali sta god da obuce kad si mlad i zgoda moze da izgleda onako kako oci posmatraca hoce da vide
dakleM
neko ko nosi samo starke i nikada se nije sminkao
to vece je na stiklama ogromnickim *jer je sa svojim metar i sezdeset najniza pa nije htela da dodatno odudara
moja Ana nasminkana
inace naravno da je nosila i baletanke
3483osi.jpg

2ypcih3.jpg
[/IMG]
1zdtbbk.jpg

po meni primerena uzrastu od 15 god
e sad moja cerka bi i u dzaku izgledla malo drugacije....mislim njoj je malo izazovnoje stajala, ali sta god da obuce kad si mlad i zgoda moze da izgleda onako kako oci posmatraca hoce da vide
dakleM
neko ko nosi samo starke i nikada se nije sminkao
to vece je na stiklama ogromnickim *jer je sa svojim metar i sezdeset najniza pa nije htela da dodatno odudara
moja Ana nasminkana
inace naravno da je nosila i baletanke
3483osi.jpg

2ypcih3.jpg
[/IMG]
1zdtbbk.jpg

taouv6.jpg

20fdmon.jpg

- - - - - - - - - -

primamo kako da ne

i da dodam za tv
u ponedeljak i utorak da zavrsi sa prijemnim a onda ne moze da isceka sredu
ide da radi sa nasim prijateljem veterinarom u veterinarsku ordinaciju
rekli smo mu i da ide sa nim na teren da vidi sta je sve vetrina
ona ne odustaje od tog faxa ydravlje boze....

Super,nemam ćeru maturanta ali zato sinče treći razred osnovne koji nam pomera donji deo leđa :zcepanje:

kad udari na glavu će vidiš šta je pomeranje :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne znam Say
veterina nije samo mala praksa
mada se ona niti biji niti gadi i velikih zivotinja...
posla naravno nema, samo jedino iiskljucivo privatna praksa

kumo.......pusti dete da uči šta želi i uvek ...uvek, samo podrška ali i strogoća

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back