Sanja & S
Domaćin
- Poruka
- 3.878
sanja, javi mi se dušo ako želiš :zag.
stigao me umor, moram da legnem
laku noć od mene![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja, javi mi se dušo ako želiš :zag.
stigao me umor, moram da legnem
laku noć od mene![]()
ja stigla......umorna i iznervirana jer je moj tatko išao u kladžu i to taksijem i zaboravio u taksiju torbicu.....zove taksista juče, našoa nekako broj fiksnog i kaže doneće a da ga častimo....Maca ga ne pita za broj mobilnog......danas došao i vrteo se pred kapijom, moj tatko ga video ali nije hteo da otvori
I šta sad.....ebote....nit znamo ko je, nit išta....moram dedu, koji tvrdi da mu ništa ne nedostaje i da pare u pošti podiže samo na lka pri tom niti zna gde mu je kartica, ni čekovna, ni zudravstvena a sve je u torbici, da vodim u poštu da sve srotniraju i daju mu ponovo i meni ovblačćenje ......eno ga nema pojma a da ide u kladžu i da zovne taksi to zna....
![]()
.....javicu se sutra.....odmaraj....a ja cu da se informisem o propustenom...
![]()
![]()
![]()
Završila dva dana pre roka, još samo sutra da pošaljem .
Ništa, pometeni, mi ovde ništa ne radimo, uglavnom jedemo i ispijamo kafe na poslu![]()
Cccc, e sto je , odma skace, prvo skace sto je zavrsila dva dana pre a sada sto je pitah a sta je to.......![]()
Super,nemam ćeru maturanta ali zato sinče treći razred osnovne koji nam pomera donji deo leđa![]()
ne znam Say
veterina nije samo mala praksa
mada se ona niti biji niti gadi i velikih zivotinja...
posla naravno nema, samo jedino iiskljucivo privatna praksa