F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas kad sam ulazila dvoriste,dora je sva srecna skakutala ka meni,al non stop je gledala na ulicu,mislila sam da je nanjusila nekog i ceka da dodje,

a ustvari meni je baraba pokazivala,kesu na kapiju,gde je komsija ostavio nesto za nju :hahaha:

kako zna da je za nju blenta :D.

dobro jutro....

evo INSTRUKCIJA : da objasnim kako ja to radim....naspem vodu u bokal od litre, otvorim ulazna vrata i posto je kapija nasuprot vrata , zahitnem vodu u tom pravcu....sve prospem....Lena stoji pored mene , tako da nju ne pokvasim....i tako...:manikir: koliko sam videla do sada je bilo pozitivnog efekta kod Joce.... stavila sam i sebi u podsetnik , da slucajno ne zaboravim....dodatno cu jos i fige da drzim....

I dobro jutro zelim....vidim Goca pitala jel ima vetra ovde, jeste, nocas duvao i vetar , a i kisa nije prestajala....srecom pa nije smrzlo....

A meni nije dobro...otisao mi pritisak , sve mi se vrti u glavi....inace mi je uvek nizak (110) a sad je 150.....sva sam nesto klimava....:dash:

:whistling: ja već stavila u podsetnik u telefonu, da ne zaboravim :lol:

I ja, za 5 do 3. :lol:

jeste...paziti na pse jer oni su uvek tu, kraj nas....da slučajno nešto ne propuste :lol:

Meni su u to vreme macke problem, to cu morati iz kancelarije. :aha:

danas kad sam ulazila dvoriste,dora je sva srecna skakutala ka meni,al non stop je gledala na ulicu,mislila sam da je nanjusila nekog i ceka da dodje,

a ustvari meni je baraba pokazivala,kesu na kapiju,gde je komsija ostavio nesto za nju :hahaha:

kako zna da je za nju blenta :D.

:heart2:

'Bar dan. Znate sta sam jutros doruckovala? Izblendirala bananu, kafu, sojino mleko, med i cimet. Ne znam otkud mi celuloza al' jos nisam gladna.

A vidite ovu pricicu, totalno sam se najezila i raznezila na poslednjem pasusu. :zaljubljena: http://www.care2.com/causes/the-family-dog-was-a-wild-wolf-all-along-what-of-it.html

Dobar dan, kako kome...meni sada došla struja , od noćas cvrc...Idem da se
prekrstim i počnem sa spremanjem slave...kolači najpre...:)
Inače, nemam s čim da se pohvalim...Suki (ona na albumima Junske lepotice)
juče o t r o v a n a...Poludeću:dash:

mi smo u 13h posli u setnju,napravile krug i ajde reko da idemo kod komsinice na kafu u naselje daleko,sedele tamo 1h i sad dosle kuci,precrkle smo :D.

pao mrak a mi na sred sumarica mrak :lol: malo smo se poplasili :D.

60714_472137399492198_1061716837_n.jpg

Mnoge porodice imaju kućne ljubimce i dijete od rođenja uče da voli životinje, zabavlja se i igra s njima.
Video koji je nedavno postavljen na YouTube razveselio je i nasmijao mnoge gledaoce.
Naime, na tom video je prikazana "komunikacija" između haskija i bebe. Pogledajte kako se oni sporazumijevaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back