GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Veče Pometeni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo uslikan
![]()
Dobro jutro
Meš ima rak....najgori....otok na desnoj nozi kod ramena....bili na vet. fak. pa onda kod Novaka....iste dijagnoze...nema pomoći....uspavljivanje...
Za sada je ok....sa nama će biti dok može....još nema bolove mada otežano hoda jer tumor gura tetive i rame....
Od svih mojim MMM.....pa.....
Odoh da probam da radim.....
Dobro jutro
Meš ima rak....najgori....otok na desnoj nozi kod ramena....bili na vet. fak. pa onda kod Novaka....iste dijagnoze...nema pomoći....uspavljivanje...
Za sada je ok....sa nama će biti dok može....još nema bolove mada otežano hoda jer tumor gura tetive i rame....
Ljiljo...![]()
jako mi je zao.....ako se dobro secam , pre si pisala da mu se pojavio taj otok....uh.... ne moze se ovde nista pametno reci, znam kako vam je ...
dobro jutro....
Ne Magi, to je bio zglob od jurcanja, proklizava za lopticom pa iskrene....ovo nije to...
Dobro jutro