F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :lol:
ss-coffee.jpg

Ijao, Esterhazi kafa! :zaljubljena: 'Bar dan, tek sad doruckujem sojino plazeko sa kras expresom, i posle pola solje mi se i dalje tresu ruke. Svinjokolj uveliko traje pa od jutros pregledamo meso na trihinelu kao na pokretnoj traci. :besna:

:think: A kako ćeš da se vrneš kući :lol:
a sad :kafa:

sa macom u 18.....toliko brzo radim da do tak završim vekliki deo, pa da snimim sve na usb, pa da nosim kući da nastavim....da se on ne bi lomatao da silazi dole ponovo po mene.....ionako je od 4,30 na nogama...
Deco, neću moći stići u 20 večaras.....msm, doći ću svakako, ali ne verijem da ću moći ostati dugo......rok je sutra...a kamara manje od pola uradjena....ali noć je tu :dash:

Moj se Mrvica smrzao napolju. Ćera malo preterala .Skroz je bio mokar. Jedva smo ga zgrejali. Uvisli smo ga u ćebe, mrdno nije bar sat vremena :lol: Pita moj blesavi sin da nije crko :zcepanje:

Mukica. :lol:

sa macom u 18.....toliko brzo radim da do tak završim vekliki deo, pa da snimim sve na usb, pa da nosim kući da nastavim....da se on ne bi lomatao da silazi dole ponovo po mene.....ionako je od 4,30 na nogama...
Deco, neću moći stići u 20 večaras.....msm, doći ću svakako, ali ne verijem da ću moći ostati dugo......rok je sutra...a kamara manje od pola uradjena....ali noć je tu :dash:

A za mesec dana ponovo i + zavrsni... Saosecam. :zag: Ajmo, zagrevanje!

Cek bre malo, pa zar niste dobili Grtalice, veljike i malje, koje su poslate JOS prosle godine. :roll: Eh koliko me je kostao transport.......:per: ;)

Jel smo se lepo dogovorili, Vama snega a nama- meni blaze vreme, tj sa malo snega. :ok:

I sada mi tu kukate, hocete snega al jok snega, a vidite kako deca uzivaju, Ljubi ga majka:cmok2:

Da ovi iz Vojvodine imaju pravo da se zale a ovi iz Begisa, mislim da ne bu bili u pravu ,ne....
:hahaha: :rotf:
More gledim Vas ja :ok: preko kamera i vidim bre samo malo snega, nista nije zavejano..........:rtfm:

A normalno da je problem za Gordanu i njegovu Alu, tesko je njemu da se nosi sas Veliiiiiiki sneg :whistling: :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back