F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veseli duh vam ,vidim ne nedostaje.:D

Drago mi je......:cool:

Nadam se da ste uzivali u veselju i da ces uskoro biti Bakica, Babuska,,,,,,,,,,,,,,, i Ljiljka uzivaj sada.......:ok:

Gordana, Gordana, ma tvoja Ala je lepotan nad Lepotanima, al bre naraF si i stvarno poprimila od njega,:rotf::rotf:

Ma ic mi se ne dolazi za Begis, kad vidim da me cekaju batine i ..........Ja bih nesto lepo, kolace.:whistling:

E jel se ima jos ono Kesten Pire sa slagom, peceni kesteni-Maroni na ulicama ........:think:

Nadam se da ste uzivali u veselju i da ces uskoro biti Bakica, Babuska,,,,,,,,,,,,,,, i Ljiljka uzivaj sada.......:ok:

Gordana, Gordana, ma tvoja Ala je lepotan nad Lepotanima, al bre naraF si i stvarno poprimila od njega,:rotf::rotf:

Ma ic mi se ne dolazi za Begis, kad vidim da me cekaju batine i ..........Ja bih nesto lepo, kolace.:whistling:

E jel se ima jos ono Kesten Pire sa slagom, peceni kesteni-Maroni na ulicama ........:think:

pa jel ti ponuđeno da biraš oš varjantu sas slovo B ili varkjantu sas slovo D :zcepanje:

'Bar dan. :kafa: Ova moja tikva na ramenima samo sto ne pukne. :( Mada, lepo, okupljamo se polako. :) Joiv, drago mi je da nije nista strasno. :zag: Neti, hvala na pozdravu. A Tezi... :zaljubljena:

Sto me podseti, juce ujutru vidim jedu gusku, s ledja, rekla bih 40 i koju godinu da ima, izvela svog (ko)maltezera u jedan od malobrojnih parkova u KV iz kojih psi nisu proterani, sve vreme telefonira, ne da mu da onjusi drvo, niti da zastane da pogleda neku pudlu na susednoj stazici, a onda ga je povela kuci i kad su presli ulicu, pas sagne glavu da onjusi nesto a ona ga-sutne! :eek: Valjda je htela da sedi u letnjoj basti sa trendi kucom u krilu pa je sad na jadnog psa besna sto joj je to neko sasvim levi zabranio, i sad se na jadnom malcu istresa. :evil:

Pozdrav :)

Izgleda je da se samo POKAZE da i ona ima Cuku, nema ga zato sto voli zivotinje, vec zato sto je moda.............:dash:

'Bar dan. :kafa: Ova moja tikva na ramenima samo sto ne pukne. :( Mada, lepo, okupljamo se polako. :) Joiv, drago mi je da nije nista strasno. :zag: Neti, hvala na pozdravu. A Tezi... :zaljubljena:

Sto me podseti, juce ujutru vidim jedu gusku, s ledja, rekla bih 40 i koju godinu da ima, izvela svog (ko)maltezera u jedan od malobrojnih parkova u KV iz kojih psi nisu proterani, sve vreme telefonira, ne da mu da onjusi drvo, niti da zastane da pogleda neku pudlu na susednoj stazici, a onda ga je povela kuci i kad su presli ulicu, pas sagne glavu da onjusi nesto a ona ga-sutne! :eek: Valjda je htela da sedi u letnjoj basti sa trendi kucom u krilu pa je sad na jadnog psa besna sto joj je to neko sasvim levi zabranio, i sad se na jadnom malcu istresa. :evil:

nanu joj njenu.....ja bi nju na povodac tako :evil:

ima bre sve.....mirišu ulice :zag:
A ovo za nuna-nuna nana......će bude kad bude...mene mi se ne žuri :lol:
a Gordana ti jes ponudila varijante....:zper: ili :tiganj:....pa sad.....ne znam koe će izabereš, al bi lepo bilo da nas odvedeš u poslastičarnicu....a mi će ti kupimo kestenje :rotf:

ima bre sve.....mirišu ulice :zag:
A ovo za nuna-nuna nana......će bude kad bude...mene mi se ne žuri :lol:
a Gordana ti jes ponudila varijante....:zper: ili :tiganj:....pa sad.....ne znam koe će izabereš, al bi lepo bilo da nas odvedeš u poslastičarnicu....a mi će ti kupimo kestenje :rotf:

More neg bidne sto pre, lakse se dise......mislim posle, pa te zivkaju NANA, NINA Nona, jel ces da zabranis da te vikaju Bako??????:rtfm:

A iz priloga tvog i Gordaninog, mogu da si biram ili Tiganj ili............more Mlogo si prevrCe Oki ova zemska..........Nis to nije dobro :mrgreen:

Ako misliš na trovača još uvek je tamo :lol:

Ma , kad se penjes uzbrdo i sa desne strane je bila , blizu je bila Bagat prodavnica..........:p

Dobro se jelo a i zito sa slagom je bio dobar. Ono leti sladoled je mamio, bas kao i Boza, LimuNad...........:roll:

Za sutra, bit ce uzivancija u Oplencu, ima se Vojvodjansko vece i bit ce ica i pica kao i muzike.:hahaha:

O Oplencu, pogledajte na www.oplenac.ca.:bye:

Ma , kad se penjes uzbrdo i sa desne strane je bila , blizu je bila Bagat prodavnica..........:p

Dobro se jelo a i zito sa slagom je bio dobar. Ono leti sladoled je mamio, bas kao i Boza, LimuNad...........:roll:

Za sutra, bit ce uzivancija u Oplencu, ima se Vojvodjansko vece i bit ce ica i pica kao i muzike.:hahaha:

O Oplencu, pogledajte na www.oplenac.ca.:bye:

Da ta poslastičarnica postoji još uvek, bagat ne postoji :lol:

Da ta poslastičarnica postoji još uvek, bagat ne postoji :lol:

ĆE ZALUTA EBOTE :ZCEPANJE:

e setih se sad
Naš prijatelj iz Aleksinca vozi službeno kamion i dolazi za Bg, ali samo do ispostave firmine i nazad. Kaže on da će da svrati kod nas kad dolazi sledeći put. Mi kažemo, super, i Maca krene da mu objašnjava od auto puta kako da dodje.....ma znam bre, kaže on, skrenem desno tam kod oni mehirići
mi se pogledasmo...koji bre mehurići?
pa onaj bre bilbord što na njega mehurići....reklama za Knjaz Miloš kiselu vodu..
lele......popadasmo od smejanje.....:cepanje:
dakle, ako nema Bagat....će zaluta :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back