Veseli duh vam ,vidim ne nedostaje.
Drago mi je......
Nadam se da ste uzivali u veselju i da ces uskoro biti Bakica, Babuska,,,,,,,,,,,,,,, i Ljiljka uzivaj sada.......
Gordana, Gordana, ma tvoja Ala je lepotan nad Lepotanima, al bre naraF si i stvarno poprimila od njega,

Ma ic mi se ne dolazi za Begis, kad vidim da me cekaju batine i ..........Ja bih nesto lepo, kolace.
E jel se ima jos ono Kesten Pire sa slagom, peceni kesteni-Maroni na ulicama ........
Drago mi je......
Nadam se da ste uzivali u veselju i da ces uskoro biti Bakica, Babuska,,,,,,,,,,,,,,, i Ljiljka uzivaj sada.......

Gordana, Gordana, ma tvoja Ala je lepotan nad Lepotanima, al bre naraF si i stvarno poprimila od njega,

Ma ic mi se ne dolazi za Begis, kad vidim da me cekaju batine i ..........Ja bih nesto lepo, kolace.

E jel se ima jos ono Kesten Pire sa slagom, peceni kesteni-Maroni na ulicama ........

Ova moja tikva na ramenima samo sto ne pukne.
Mada, lepo, okupljamo se polako.
Joiv, drago mi je da nije nista strasno.
Neti, hvala na pozdravu. A Tezi... 
Valjda je htela da sedi u letnjoj basti sa trendi kucom u krilu pa je sad na jadnog psa besna sto joj je to neko sasvim levi zabranio, i sad se na jadnom malcu istresa.

ili
....pa sad.....ne znam koe će izabereš, al bi lepo bilo da nas odvedeš u poslastičarnicu....a mi će ti kupimo kestenje 

, mislim za citanje i za raspolozenje.