F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ostavljam Lenu u dvorištu, smesti se u hladovinu ispred kuće da ima pogled na kapije i čeka da stignem....često i spava, probudi se tek kad čuje da sam zaustavila kola...bude to nekad sat-dva, a ponekad i duže, kao naprimer neki dan kad sam išla u bolnicu od 9 do popodne 4 je bila sama...nije to njima problem....ima svoje igračke, svežu vodu, obično pre polaska dam nešto i da jede....nemoj toliko da brineš i nemoj da te grize zavest , neće se razboleti ... ako si u stanu, možda da joj ostaviš radio uključen ....

Hvala ti na odgovoru, magi.
Ja joj ostavim TV ukljucen kad odem negde, ali kad udjem u stan, ona je uvek uz ulazna vrata. Ceka me.
Samo ja o njoj brinem, mozda i zbog toga toliko brinem o njoj.
Ali kad vidim da je u medjuvremenu plakala, dodje mi da se ubijem.

165808_449922385048407_936672772_n.jpg

Amazing building "Casa Batlló" in Barcelona

Hvala ti na odgovoru, magi.
Ja joj ostavim TV ukljucen kad odem negde, ali kad udjem u stan, ona je uvek uz ulazna vrata. Ceka me.
Samo ja o njoj brinem, mozda i zbog toga toliko brinem o njoj.
Ali kad vidim da je u medjuvremenu plakala, dodje mi da se ubijem.

Bice da je to, i mi smo Gizma ostavljali samog ali nikad uz neku pompu.

165808_449922385048407_936672772_n.jpg

Amazing building "Casa Batlló" in Barcelona

Prelepo, kako bese arhitekta? Katalonac je bio, pola Barselone je on projektovao.

I izgubi Nole. :( Sad da vvidimo mladog Kolasinca...

Vece lep dan smo proveli.
Sad smo tu bili kod rodjaka imaju vikendicu blizu.
Mi pricamo da je sinoc nesto suskalo a ne znamo sta.gadjali i vikali i ne pomera se tad.
Oni kazu lisica,tu je prosle godine bila i okotila se tu pored nas.
A mi sad dosli po mrak ,i pricaju za murtonica sumu kako ima medveda i vukova,a inace tu sumu zovu suma smrti.
Bas me bilo strah hahaha.

dakle kad lepo ustanete i pocnete da pijete kafu, pogledajte slike mog "drugara" iz baste, hocu da kazem da je jos bolji drugar sa vevericama jer su se snalazile da se i pored prepreka penju na krusku i da su bacali nezrele kruske ovom drugaru. E sada sam postavio jos aluminijsku tablu tako da nece moci veverica da preskoci prepreku- pametnica mala.

Pa daklem uzivajte, bas kao sto sam i Ja uzivao gledajuci njega dok je papao

Uploaded with ImageShack.us

Bilo je smesno da se " drugar" prevrnuo dok je jeo , podigao se na dve sape i gledao sta Ja radim i op ,prevrnuo se.............Hahaha

E kad vidim ovakvo zelenilo sto je poslao pometen, setim se zelenila Redmonda.
A ovde u gradu sve sto je nekad bilo zeleno, ako je uopste bilo zeleno (?), sve je spaljeno od visokih temperatura.
To se ne odrzava, nemaju ljudi vode, a kamoli da Grad vodi racuna o zelenim povrsinama.
Tuzno, ali istinito.
Moram da bezim negde u selo. Za stalno. Def.

Arvena i od mene pozdravi i čestitke ...i da ostvariš neke od svojih želja ali po tvojoj listi prioriteta:heart:
Namerno nisam rekla sve...neki neka ti i ostane, jer ...šta je čovek bez sna? ....samo prazna ljuštura
:vatromet:

Eeee......daaaaaaa..........meni će Goca da kupi šviCarsku jakNu pastelnih boja..:rumenka:...iiiiiiii Gogili.....s rajsFlešlus molim, da se ne maem s dugmići :lol: a i kad je koŠava duva mi izmedju onia dugmići pravac na gruDni mi koš :babamrazica:

dobar dan....davno sam došla kući, naravno uletela sam na pauzu u ambulanti i čekala pola sata, ali šta je to u odnosu na sate i sate čekanja ko dr... rana obradjena, zavijena, sutra u hitnu pomoć za promenu, samo oni dežuraju nedeljom....e tu će biti dužeg čekanja....

pakleno je vruće....do malopre je Lena bila samnom u sobi, klima lepo rashladila, a ona blesa , hoće napolje...onda sam je kvasila na česmi, eno je sad leži u hladovini ispred kuće...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back