F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eeeee mene me niki i ne pita kako mi je hahahahahhaah
odoh da kupim namirnice pa na spremanje večere...ono što sam spremala kad su cepali drva za bulimentu jer im se jako dopalo...."specijalitet".....samo još da se setim kako sam ga spremila :zcepanje:
:cao:

dodjosmo sa Morave
vodili smo Baju malo da oladi glavu
Alfa kao pecao, ja kao citala Baja malo po vodi jurio a posle fala bogu malo dremao jer danima i nocima ne spava
cak je i sendvic koji sam napravila za Alfu pojeo
ali evo sad se mike nastavljaju

Inace da pohvalim mog veterinara
znam da je reklamiranje zabranjeno, ali moram da kazem da on vrsi besplatne sterilizacije ne samo pasa iz azila vec i vlasnickih
mozda ne bi bilo lose kad bi jos negde na forumu takvu informaciju mogla da plasiram, mozda bi nekom trebalo

:cao:

391531_409952699040599_1326697185_n.jpg

dodjosmo sa Morave
Alfa kao pecao, ja kao citala Baja malo po vodi jurio a posle fala bogu malo dremao jer danima i nocima ne spava

znam da je reklamiranje zabranjeno, ali moram da kazem da on vrsi besplatne sterilizacije ne samo pasa iz azila vec i vlasnickih
mozda ne bi bilo lose kad bi jos negde na forumu takvu informaciju mogla da plasiram, mozda bi nekom trebalo

Slobodno, ima tema na Pomoc, savet, nega, tamo mozes sa sve telefonom da ga besis.

dodjosmo sa Morave

nasla sam i ja jednog veta, ambulanta blizu nas isto ima besplatne sterilizacije i kastracije
pa razmisljam snupija da vodim, a oni neka procene jer moze, plasim se jer ipak ima 10 godina

jutro

koji baksuz od ove babe :evil:
kaze izmeri mi pritisak da vidim jel smem da idem u prodavnicu, ja pogledam u aparata 95/67 :evil:
namerno dosla da mi pokaze da bi ja isla.
ja cu i da idem nek normalno kaze.
legla pored mene i prica mi.
sta li sam ja zgresila da od ranog jutra mora da mi stoji nad glavom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back