F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao i mene zabolela.
Ovaj moj dosao, od kuce ni traga ni glasa.
Otislo samo ili ga komsije izbacile iz zgrade.
Tuga. Ovo jutrosnje iskustvo ce dugo da me drzi...
Samo placem celo jutro.

Žao mi je kučeta, ali ne možeš ništa da učiniš.... možda ga je neko uzeo, a ako su ga i izbacili, verovatno će se snaći...što reče Ljilja - borba za život...

Moj komsa i ja :)

wit55x.jpg

Koliko maca ima oko tebe?
@Magi
Navikla na šetnju, ćuti bar ima dvorište pa može malo po njemu da trčkara, zamisli da si u stanu.

Ne smem ni da zamislim....demolirala bi stan...ovako , u dvorištu, mogu da joj bacam teniske loptice, istina moram i da odem po njih, ali se i tako malo istrči.... a sad će mo i vožnju biciklom da upražnjavamo kad god vreme dozvoli....kad nije prevelika vrućina, mislim...

i ja bi da drugi mora sad da se bavi hormonalnom terapijom, zastakljuje prozor
ma on nije normalan
a o ona je nemoralna do bola

Ma sta ti je, to su samo psi, nisu oni nista krivi. :zag: Da boli glava od pomisli da se mesojedu daju hormoni, to znam, i bas zato sam ja mojoj sve po kratkom postupku, mirna mi glava, nema zatvaranja, bezanja, zavijanja, copora, hormonske terapije, udomljavanja stenaca... I skoncentrisana je na svoj "posao". :lol:

Jocika ! nasmeja me sa dogodovštinama....pomislila sam da je Dora lovila ježeve, kad ono krava u pitanju....:hahaha:

I ja sam prvo na jeza pomislila, to nam je svima standardni problem. :lol:

Prolazi polako... :zag:

ma Magi ni mi ne možemo da verujemo....i bre oni imaju kvalitetnu garderobu, dobre materijale, msm, nije to neka šlj kategorija.
odoh da radim dalje.....kuckamo se :zag:

Kod njih je svojevremeno moj dragi kupio odelo za nasu svadbu, kvalitet aminujem.

Kishice, smiri se, nikome nisi od koristi nervozna i rastrojena, najmanje sebi. :zag: Situacija je takva da kuci ne mozes da pomognes, ostaje ti samo da joj pozelis sve najbolje u zivotu.

Iii dobar dan. :kafa: E, sto volim kad mi ostave tako praznu fioku, nista sitno nemam da vracam kusur. :besna: Nista, poslacu Milicu u prodavnicu sa hiljadarkom. :mrgreen:

za žvake :lol:
Joj kakva gorušica pojela parče gibanice jutros da se ne uvrede, i sad peče ko žar da sam progutla, a od toga me boli i glava. Bogami ubuduće mogu da se vređaju koliko hoće:rtfm: al ja to više ne jedem

EVE ME..DODJOJ IY GRADA....DAKLEM, OŠLI SMO U pRVO MAJ pIROT DA VIDIMO KOE IMA O SVO TROJE, mACA,mAKI I JA SE OBUKOSMO ZA mICINU SVADBU......bem ti slovca.....za 26.000......aha........dobro vidite :lol:
Dva muška odela i za mene lep elegantan kostim (i lepo mi stoji :manikir:) je koštalo 76.000 a sa popustom od 65% 26000.....ne mož da verujemo da smo sve kupili u jednoj radnji i za te pare :eek::worth: msm bez odenje, presvukuvanje i špacir od nemila do nefraga......e, sad, da kupim bodi za uz komplet a oni košulje i cipele...i tako to....sad će da idu Cic i zet da i on vidi odelo za sebe ako mu se dopadne nešto.....a sad :kafa:
to je super kupovina :super:

ovde vreme bezveze,cas pada kisa cas sunce.

nocas grmelo,nestala i jedna faza samo u kupatilo bilo svetlo,a ja majci poslala poruku da dodje ako je "budna"

a kaze tata nista nisu culi,jer su hrkali :D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back