F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu da verujem
Dona ima teranje
u boksu je
pvaj ne zavija no arlauce
ko manijak
ne moze da se zivi od njega
naskace na box
i uvedem ja nju u kucu
i dok sam se kupala cujem zvuk lomljave i nesto slicno
kad sam izasla
slog
Baja polomio prozor bolje reci nesto kao svetlarnik mislim dosta visoko i usao tj uskocio
nista ga nije moglo da zaustavi
nisam ih zatekla uparene vec srecne
i ludim
moram da joj dajem sad inekcije.....
ubicu se ko ratno siroce.....

nasa garazna vrata od punog drvweta su vec polomili
vise Baja no DOna
a ulazna je doticni izgrebao
pri proslom teranju skakao je na kvaku ocekujuci da ce da se vrata otvore jer ih sapom otvori lako ali posto su yakljucana nije mogao pa resio da celim telom uradi
odustao posle teske grdnje od strane Alfe i viseputnog izlazenja da ga ubedjuje

ali sad....

kazem nisam ih videla ali delovali su mi vise no srecno

Laku noc. :mace:

562860_483298518351677_1226146096_n.jpg

Jutros ja sabajle krecem sa mojom Milicom da ona pipi i kaka napolju, kad imam sta da vidim.
Malo kucence drhti na hodniku, gohvanca blizu njega, ja izadjem on ili ona me otprati do ulaza, ja odem vec gde idem da mi se kuce ``olaksa`` i kada sam se vratila u zgradu, vidim (to sam previdela kada sam izlazila iz zgrade), pored ulaza otvorena konzerva pastete puna mrava...
Znaci, neko je kucu doveo i ostavio u zgradu gde zivim i oprostio se sa njom, ostavio joj pastetu da se snadje i otisao... E, hebem li mu milu majku, pa kako moze tako nesto da uradi nesrecnoj zivotinji.
Pokupila sam ``ono`` sa stepenista, kuca mi jadna prisla, vidi se da je domaca, hoce da se mazi mukica mala, a drhti jos.
A u komsiluku gore iznad mene neki izgleda dobrostojeci ljudi zive, molim Boga da oni uzmu kucu.
Ja bih uzela kucu, ali ne znam kako da hranim jos jednu kucu. A bez prebijenog sam dinara. Izdrzava me prijatelj. Njega sam odmah zvala telefonom, ispricala mu, a on meni, pusti me da spavam jos, celu noc nisam oka sklopio, videcemo kada dodjem...
A ja bih odmah sve da resim, da odvedem negde kucu gde ce joj biti dobro.
Sam bog zna da bih uzela tu napustenu kucu da mogu, ali ruke su mi vezane i prosto ne znam sta da radim. Izludecu.
Samo mislim na to jadno kuce, eto celo jutro.
Dala sam mu da jede neke kobasicice koje Milica ne voli, sad ne znam sta cu. Ocajna sam.
Ja se osecam krivom sto ne mogu da pomognem kuci.
Kad ovaj moj dodje, moram da vidim sa njim sta da radimo.
Ocigledno da kuca nije pobegla, nego je neko s namerom ostavio u mojoj zgradi.
Dabogda taj crk`o na danasnji dan, eto to mu zelim.
Sta da radim, sta da radim, sta da radim.

ne mogu da verujem
Dona ima teranje
u boksu je
pvaj ne zavija no arlauce
ko manijak
ne moze da se zivi od njega
naskace na box
i uvedem ja nju u kucu
i dok sam se kupala cujem zvuk lomljave i nesto slicno
kad sam izasla
slog
Baja polomio prozor bolje reci nesto kao svetlarnik mislim dosta visoko i usao tj uskocio
nista ga nije moglo da zaustavi
nisam ih zatekla uparene vec srecne
i ludim
moram da joj dajem sad inekcije.....
ubicu se ko ratno siroce.....

QQ tebi crna Mileva, smejem se a nije za smejanje.

[
QUOTE=arvena;22398495]Jutros ja sabajle krecem sa mojom Milicom da ona pipi i kaka napolju, kad imam sta da vidim.
Malo kucence drhti na hodniku, gohvanca blizu njega, ja izadjem on ili ona me otprati do ulaza, ja odem vec gde idem da mi se kuce ``olaksa`` i kada sam se vratila u zgradu, vidim (to sam previdela kada sam izlazila iz zgrade), pored ulaza otvorena konzerva pastete puna mrava...
Znaci, neko je kucu doveo i ostavio u zgradu gde zivim i oprostio se sa njom, ostavio joj pastetu da se snadje i otisao... E, hebem li mu milu majku, pa kako moze tako nesto da uradi nesrecnoj zivotinji.
Pokupila sam ``ono`` sa stepenista, kuca mi jadna prisla, vidi se da je domaca, hoce da se mazi mukica mala, a drhti jos.
A u komsiluku gore iznad mene neki izgleda dobrostojeci ljudi zive, molim Boga da oni uzmu kucu.
Ja bih uzela kucu, ali ne znam kako da hranim jos jednu kucu. A bez prebijenog sam dinara. Izdrzava me prijatelj. Njega sam odmah zvala telefonom, ispricala mu, a on meni, pusti me da spavam jos, celu noc nisam oka sklopio, videcemo kada dodjem...
A ja bih odmah sve da resim, da odvedem negde kucu gde ce joj biti dobro.
Sam bog zna da bih uzela tu napustenu kucu da mogu, ali ruke su mi vezane i prosto ne znam sta da radim. Izludecu.
Samo mislim na to jadno kuce, eto celo jutro.
Dala sam mu da jede neke kobasicice koje Milica ne voli, sad ne znam sta cu. Ocajna sam.
Ja se osecam krivom sto ne mogu da pomognem kuci.
Kad ovaj moj dodje, moram da vidim sa njim sta da radimo.
Ocigledno da kuca nije pobegla, nego je neko s namerom ostavio u mojoj zgradi.
Dabogda taj crk`o na danasnji dan, eto to mu zelim.
Sta da radim, sta da radim, sta da radim.[/QUOTE]

Smiri se malo, sačekaj pronaći će se neko rešenje.

Polako.....:cistinaocare:

Niti je to prva niti poslednja kuca koja je ostavljena. A i taj što je ostavio možda je morao jer nije imao da je prehrani, možda mora u bolnicu, možda je bolestan i nema za lekove a kamoli za kucu, možda ne može da je usled bolesti šeta....mnogo "možda" pa je ostavio sa sve pašteticom s nadom da će je neko uzeti. Ne znaš da li se tom nekom srce kidalo kada je ostavljao.
Ako niko ne uzme kucu ona će se opet priključiti nekom čoporu i prehraniti se.
To je život draga.....i borba. Priroda je čudo i svu svoju snagu i lepotu pokazuje upravo kada je teško.
Vidi sa tvojim dragim kad dodje, ali polako, bez euforije.....moj savet :zag:

ps ja kad bih Macu nazvala tako ujutru kao ti tog tvog djuvegiju i počela da mu usplahireno pričam.....pa mislim da ne bi aparat za pritisak mogao da mu izmeri pritisak :zcepanje: a ti me podsećaš na moju Cic :aha:....i mi imamo tahikardiju od nje ....i to hroničnu :rotf::rotf:
mala šala draga, da te nasmejem i opustim......ne ljuti se preosetljivice :heart:

Prvo sto mi je palo na pamet je bilo to da mu sve po spisku, kako moze tako nesto da uradi nesrecnoj kuci.
Mozda je i tako kako si napisala, ali cisto sumnjam. Ljudi su zveri.
Pa ja bih pre ostala gladna nego da mi Milica gladuje. A to se vec i desavalo koliko puta, kad vec moram da pricam o tome.
A o ``dragom``, to je vec druga prica. Dovoljno je sto sam ga stavila pod navodnike.
Poludecu dok ne dodje, ne znam ni gde je spavao nocas... kaze da mu je ovde gde smo se odskora preselili mnogo svetlo, pa ne moze ovde da spava gospodin. :dash: :besna:

Poslednja izmena:
jutro :cao:

na zlatiboru smo imali dve tri dogodvstine :D.

Prvo je bila u centru Zlatibora,sedela ja sestra i dora sa nama na nekoj klupici,cuje se konj u pozadini,mislila sam neko jase konja.

posle par sekundi dora pocinje da laje (koja retko laje) ja se okrecem grabim je za njusku,i jos sestri kazem drzi joj njusku da nas konj ne udari.
inace konj je setao sam,narod se nije uplasio a ja se uplasila jer znam da se konj plasi kad laju psi pa da nas ne tresna,a sestra je bila smesna,pocela da panici kad otisao konj,terale me da zovem roditelje i htela da stavi doru u gepek ako se vrati konj :hahaha:

Jednu noc,probudi me Dora laje kao blesava.
ja izasla napolje nikog ne vidim,izlazio otac nista se ne vidi.
Mislila sam da je tu jedan pas pa laje na njega,oko nas je sumica pa je nesto suskalo.
lajala je tako 45min,i u jednom trenutku cuje se kako se nesto priblizava kroz sumicu,a dora laje jos vise.
Otac izleteo napolje i videli smo KRAVU :hahaha: pobegla
dora se prepala od krave,a moji jeli neku lubenicu pa krava namirisala pa se sunjala.

EVE ME..DODJOJ IY GRADA....DAKLEM, OŠLI SMO U pRVO MAJ pIROT DA VIDIMO KOE IMA O SVO TROJE, mACA,mAKI I JA SE OBUKOSMO ZA mICINU SVADBU......bem ti slovca.....za 26.000......aha........dobro vidite :lol:
Dva muška odela i za mene lep elegantan kostim (i lepo mi stoji :manikir:) je koštalo 76.000 a sa popustom od 65% 26000.....ne mož da verujemo da smo sve kupili u jednoj radnji i za te pare :eek::worth: msm bez odenje, presvukuvanje i špacir od nemila do nefraga......e, sad, da kupim bodi za uz komplet a oni košulje i cipele...i tako to....sad će da idu Cic i zet da i on vidi odelo za sebe ako mu se dopadne nešto.....a sad :kafa:

idi bre Joco hahahahhaah

Mi išli na savu sa mešom i šašavom prekjuče valjda...ili u nedelju......ne sećam se.....i sad idemo prema česmi. Momak stao pored česme, odvrnuo slavinu i taman da se nagne da pije iz ruke kad se meš videći da je česma otvorena stuštio i pravo na mlaz vode i poče da pije kao čovek a ne da lapće iz barica...ono u stilu "ko te **** prvo ja" :zcepanje:........a onaj momak sav zaprepašćen pa onda poče da se smeje....meškica prekinuo da pije a on ga pita "jel oćeš još" :zcepanje: Okrenu se meškica ka njemu, pogleda ga i vrati se još malo da pije :rotf: Momak se tako slatko smejao....kaže ne može da veruje :rotf:

Poslednja izmena:
Jao i mene zabolela.
Ovaj moj dosao, od kuce ni traga ni glasa.
Otislo samo ili ga komsije izbacile iz zgrade.
Tuga. Ovo jutrosnje iskustvo ce dugo da me drzi...
Samo placem celo jutro.

dobar dan.... bila na previjanju....otok se malkice smanjio....ali je još uvek velik...bol prisutan...

:hahaha: Lena isto pije kao čovek sa česme....zna da stane i gleda u mene pa u česmu, čeka da pustim vodu i onda se lepo napije .... njen drugar sa kojim se igra, to nije radio, ali otkako je video Lenu kako pije i on je naučio...

Ljiljo ! :klap: stvarno ste odlično trgovali, obući se za te pare ! super!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back