F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je Mrca dasa i po. :heart:

Dobro vece.

389340_383618201674049_1760503524_n.jpg

Stigoh. Jes', baš će u kafani da se akaju sa krastavcima, da ih oslobađaju alkaloida koji smetaju nama kilavcima, takav sam napad želuca mi jadnog imala da sam mislila da neću živa stići kući. A u stvari, nakupilo mi se umora, jutros oko 5 i nešto sam morala da ustajem zbog ljutog bodljikavog neprijatelja pa sam posle sve nešto na preskoke spavala, oko podneva je krenulo od aritmije. Dakle, osećam se podlo i mrzim ovaj svet (a naročito ježeve) i danas je bolje da mi niko ne staje na put. :azdaja: Sreća pa je danas još malo pa gotovo. :lol:

Šta, Seljko treći? Zanimljivo, opet se vraća etno zvuk u modu. Ali on izgleda neće odustati od učešća dok ne pobedi. :lol:

I dobro jutro. Mene i dalje zezucka želudac. :sad2: Ne mogu da se pokrenem bez te kafe a ne usuđujem se da je popijem.

:think:‚Dakle danas je nekome rođ...... Ko li je to? I eto ako svrati na odeljenje pomisliće da ga se niko nije setio. Doduše setila se Mimi. E pa dragi moj Žućo čestitali smo ti rođendan "tamo".

Meni nesica ne smeta tj mnogo manje mi smeta od turske pogotovu hladna. E sad ću ja tebi, razmuti zeolit ili uzmi tableticu znaš da hoće da pomogne :lol:

Hvala na brizi i savetu, popila jos jutros Ranitidin sumecu. Inace, ja pijem Jacobs Cronat gold i ne smeta mi u vecini slucajeva.

:think:‚Dakle danas je nekome rođ...... Ko li je to? I eto ako svrati na odeljenje pomisliće da ga se niko nije setio. Doduše setila se Mimi. E pa dragi moj Žućo čestitali smo ti rođendan "tamo".

Ma videce. :)

a paz sto imaju ruske valjuske :lol:
zaista su osvojile srce publike, meni je to bolje od one prve sto je ukrala odecu od nindze, ima visoko i inteligentno celo, a kad rasiri oci lici na japanca, a i noge su joj prljave, kad je isla bosa:mrgreen:
a i original Svedjanka, crna ko ugalj :mrgreen:

:zcepanje::zcepanje:
Bar dan.....jedva se pokrećem. Juče i dans hortikulturni radovi plus kuvanje. Juče rasadih gerbere, moj rasad koga ima punoooo :klap: malo za Cic jer više nema gde na onoj njenoj terasi da turi sveće :zcepanje: Dansa ruže, trava oko njih, orezivanje cvetova...pun džak cvetova i to onaj kereći od 15kg hrane :eek:.......a trava kao luda od ove vodurine. ne mogu bre da sednem da uživam u cvetovima i dvorištu....el pada kiša, el duva neka vetruština, el ja radim pa dodjem u mrak...a kad ima malko sunca ja dibim na glavi, klečim, čučim sredjujući....:dash:

Zato ja i ne pocinjem nista, ma ima mimi's dad da zasadi leske do pred samu kucu! Dobro, ostace mesta za kereci boks, garazu, senjak, smokvu (njegovu omiljenu), breskvu (moju omiljenu) i mozda jos koju vocku. Cvecke strogo uz ogradu, kad je napravimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back