mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Dobro bre, ne mogu ni da preslavim na miru a da ne iskrsne neka pi*darija?!
Onaj Turčin je, onako, nije vredan tol'ko fotki na dve strane ako mene pitate a serija, mogu samo da kažem, Srbima i Srpkinjama koji je gledaju se pradede prevrću u grobu!
Večeras odgledasmo jednu epizodu da bi eskivirali Milicu Jakovljević i ekranizacije njenih sabranih (ne)dela i tako je otužno i sapunjavo, skoro da smo zažalili što nismo gledali onog pilota i onu raspuštenicu.
Mislim, neuverljivo, ipak više verujem National Geographic-u.
Dobro veče i hvala što brinete za mene.
Juče smo imali litije (seosku slavu ako ve ko priupita
) pa smo imali sve ukupno juče 16 i jutros još dvoje gostiju, jedva se izborismo sa sudovima.
Sutra mi se kuma udaje, ja nisam ni kod frizerke zakazala, ima muž da mi se šlogira kad čuje koliko mi još para treba osim onoga za u kovertu!
Mislim, videću ujutru kad mi se osuši prvobitno planirana tunika da li da kupujem pantalone uz nju ili potpuno novu haljinu, valjalo bi i da se ošišam i možda isfeniram, ma kompletan ugođaj!
Dobro, nokte ću sama, mada i nemam šta. A znate šta sam skontala, koja su mi dva TV lika modni uzori? Dve najveće negativke iz serije True blood, vampiruša Lorena i šta-već, valjda Lilitina potomkinja Merien.
(Imam malo problema sa južnjačkim akcentom, još je Luizijana bila francuska kolonija pa i toga ima... a serije na onom sajtu nemaju titl za čitl.)
Onaj Turčin je, onako, nije vredan tol'ko fotki na dve strane ako mene pitate a serija, mogu samo da kažem, Srbima i Srpkinjama koji je gledaju se pradede prevrću u grobu!
Mislim, neuverljivo, ipak više verujem National Geographic-u. Dobro veče i hvala što brinete za mene.
Juče smo imali litije (seosku slavu ako ve ko priupita
Mislim, videću ujutru kad mi se osuši prvobitno planirana tunika da li da kupujem pantalone uz nju ili potpuno novu haljinu, valjalo bi i da se ošišam i možda isfeniram, ma kompletan ugođaj!
Dobro, nokte ću sama, mada i nemam šta. A znate šta sam skontala, koja su mi dva TV lika modni uzori? Dve najveće negativke iz serije True blood, vampiruša Lorena i šta-već, valjda Lilitina potomkinja Merien.
Niko nikad neće da ti kaže hvala što si otišla bez frizure na kuminu svadbu.
Nisam mogla a da mu ne pomerim doope!
nema mi ni nekog provoda. A pokazuje interesovanje za događaj otkako sam mu rekla da ne mora, da ću da ga opravdam ako mu se ne ide, i to je prvi znak ljubomore za ovih 6 godina braka. Tajming očajan!
No dobro, biće kako mora da bude... 

Pokušavam da se setim imam li još onog Hepatrombina što sam kupila svojevremeno da podlive od špricanja, eto koliko sam poslednjih dana stajala/hodala. A još da nisam imala najudobnije klompe na svetu, ne znam šta bih.
Jutro odeljenjce. Sad malo red sunca

) i veceras da dokupim neki dodatak ljubicast za kosu ili narukvicu neku i ode 50 evra!