jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
sanjice !Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanjice !

isto i zverčice...
a mene mnogo boli glava i ja spremam ručkić
dugacak mi plan.Znaci obe licite na dedu.![]()

i mene goco boli glava od kad sam ustala,
sredila sam svasta,i doru ocetkala,sad sirim ves pa da idem sebi nesto da kupim i kod tetkedugacak mi plan.
sve me ruke bole od dore.
Mene od moje male nema sanse da zabole ruke. Dobar dan. Stigao sladoled. Ali ne mogu da verujem, kako je bezobrazna!
Meni je poslala Calipso narandzu i ananas umesto ledenog caja, Milici je umesto Winx kog nema uvalila neki u casici od 80 dinara (mada ni moje dete nije skromno kad su slatkisi u pitanju) i povrh svega, kako je bilo smotano 250 dinara u spisku, zdipila 50 i trazila jos 10 detetu, jedino je za mimi's dad pogodila. I sta sad covek da radi?! 

Radite, kopate.plevite ...

Dobar dan
SUNCA< SUNCA ima i toplo je.
Vratih se iz Konzulata, kupih usput Neko cvece da posadim napolje i za unutra.
Spremam se da gledam futbal i pijuckam kaficu, Jel oce neko da mi se pridruzi.![]()
Za kafu nam je kasno ovde, a fudbal bojkotujem, poubijali su hiljade i hiljade pasa pred ovo prvenstvo. 

Jesi glasao, Profo?Za kafu nam je kasno ovde, a fudbal bojkotujem, poubijali su hiljade i hiljade pasa pred ovo prvenstvo.
Inace, moram da vam se pozalim, Marinko, ono radoznalo sareno, je izgleda Marina. To je lose jedino u smislu udomljavanja.![]()

Jutro Magi. Pijem kafu, a onda svašta po malo![]()
....sad čekam da mi se javi ćera, pa da vozim nju i unuku na Palić....a što si brisala svoj sinoćni post ? jutros sam videla, ali se još nisam bila prijavila, kad posle- nema ga !
odoh.....želim vam lep dan, kuckamo se kasnije...Ja popila....sad čekam da mi se javi ćera, pa da vozim nju i unuku na Palić....a što si brisala svoj sinoćni post ? jutros sam videla, ali se još nisam bila prijavila, kad posle- nema ga !