F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dan odeljenjce
243157.gif

Znaci obe licite na dedu. :D

Yup! Mada mamin kolektiv komentarise da svi licimo medjusobno, cak i mimi's dad. :lol:

i mene goco boli glava od kad sam ustala,

sredila sam svasta,i doru ocetkala,sad sirim ves pa da idem sebi nesto da kupim i kod tetke :hahaha: dugacak mi plan.

sve me ruke bole od dore.

Pa kad ti veliko kuce. :lol: Mene od moje male nema sanse da zabole ruke. Dobar dan. Stigao sladoled. Ali ne mogu da verujem, kako je bezobrazna! :evil: Meni je poslala Calipso narandzu i ananas umesto ledenog caja, Milici je umesto Winx kog nema uvalila neki u casici od 80 dinara (mada ni moje dete nije skromno kad su slatkisi u pitanju) i povrh svega, kako je bilo smotano 250 dinara u spisku, zdipila 50 i trazila jos 10 detetu, jedino je za mimi's dad pogodila. I sta sad covek da radi?! :dash:

Edit: Vratila se, nosi 50, navodno joj ispalo, nasla prodavacica. Smeje se, blesa, ali nesto sam skepticna... :think:

Ma jok, skupljala po dvoristu djubre za muzem i detetom. Uh! :besna:

Ej, danas smo imali jednog laba na lecenju, crni muzjak, ma jako me podsetio na Ebonija iz odgajivacnice Southern star, ako ih se neko seca, nisam pitala ali garant je Ebikin potomak. Dolazice ponovo, pokupili infekciju na Ibru, pa cu da pitam.

Dobar dan :D

SUNCA< SUNCA ima i toplo je.:)

Vratih se iz Konzulata, kupih usput Neko cvece da posadim napolje i za unutra.:ok:

Spremam se da gledam futbal i pijuckam kaficu, Jel oce neko da mi se pridruzi.:think:

Jesi glasao, Profo? :) Za kafu nam je kasno ovde, a fudbal bojkotujem, poubijali su hiljade i hiljade pasa pred ovo prvenstvo. :evil:

Inace, moram da vam se pozalim, Marinko, ono radoznalo sareno, je izgleda Marina. To je lose jedino u smislu udomljavanja. :(

Jesi glasao, Profo? :) Za kafu nam je kasno ovde, a fudbal bojkotujem, poubijali su hiljade i hiljade pasa pred ovo prvenstvo. :evil:

Inace, moram da vam se pozalim, Marinko, ono radoznalo sareno, je izgleda Marina. To je lose jedino u smislu udomljavanja. :(

Pa sto bih inace isao tamo i to jos u subotu, ma nije ni dvadest listica u kutiji bilo !

A gde su to pse poubijali zasto.......Ovo je finale u Minhenu, ne razumem stvarno sto bi nemci , pse ubijali, pa tamo su Ljubitelji zivotinja izuzetno jaki.

A za malecnu, pa naci ce se i za nju neko, Sretna Ti svadba, udaje mace. Hahaha

Danas neću kuvati...ostalo mi je od juče, i supe i mesa, samo ću malo graška izdinstati, i napraviti svežu salatu.... ostalo je i parče kapri torte...bila je ogromna,od 10 jaja.....ali sam podelila, a sebi ostavila 1 parče..da ne preteram..:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back