F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pauzica...ako me ne prekinu
Daklem, nerviram se jer laserski štampač neće da radi ni iz jednog programa.....3 sata se majem, nerviram, palim, gasim....neće....pozovem makija, on si dete dodje....utaknu jedan usb koji visi niz policu Cic iza ledja (oči da mi izbije).....i sve proradi. Evo kaže Ljiljka....zakačile ste usb kabl i isključile ga.....sad radi :zcepanje::dash::dash::dash::dash:

Ajde mori Joco kako glup. Pazi ja zbog treme(na kraju sam imala temperaturu na nervnoj bazi a povraćanje i ostalo da ne spominjem) nisam završila moj faks, ali mm jeste i kaže da i dan danas sanja da ima tri ispita do kraja. I još kaže da bi po Bolonji verovatno završio tri fakulteta

nisam ja toliki tremaros..........

nego eto nerviraju me,svi fakulteti do sad su imali prve kolokvijume i sad pocinju sa drugom turom.

a mi tek smo poceli i sve ti stave u jednu nedelju :lol:

Ja strahovito. Ubila me trema. Dve nedelje pred ispit nije bilo šanse da stavim nešto u usta. Kreten. I dan danas prvo reagujem stomakom. I tako u jednom trenutku ja sa četeres i nešto kila pred ispit na moju visinu od 166 i građu strašno malo kaže meni moj tata : Dete meni ludaci i bolesni zbog studija ne trebaju ili menjaj fakultet ili radi. Ovako očigledno ne može. I ja odlučim da radim. Sa ovom pameću verovatno bih promenila fakultet.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back