GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
-bundevino seme ocisceno ima i ona drugi naziv
Ima Golica
Ima Golica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-bundevino seme ocisceno ima i ona drugi naziv
Ima Golica

nije skupo,oko 200-300din me iznelo.
seme lana samo 13dinara,ja sam mislila da je vise.
a kokos i susam sam imala u kuci,tako da je meni iznelo oko 200dinara.

sve ovo težinski ukupno bude 600 grama...ti si odmah toliko napravila, samlela ?
a zašto dajete kucama te začine?ja jesam odmah,stalo mi u dve tegle,za probu mozes po 50grama.
na seckam sam semenke usitnila.

a zašto dajete kucama te začine?
Svi smo saglasni da je zbog" hrane"

Dobar dan ......meni a vama Dobro vece ili da vam pozelim Laku noc.
E da vidite malo slika ispred kuce,
Uspeo sam kolko toliko da fazoniram , ocistim, ulepsam ovo sto je ispred Kuce i da nije PARADAJZ, Ok
Uploaded with ImageShack.us
A oko ovog drvceta, more .........al sada lepse izgleda.
Smizle nema , ne javlja se, ne dolazi.....

E sad me podsetiste da napišem. Kupim hranu za tigrice i ne pogledam dobro šta uzimam. Mislila semenke. Juče otvorim kutiju da sipam ono neki prah. tj energetski dodatak mešavina meda, jaja bla,bla, I pošto više nemam semenki ja im sipam to i ubacim proso.Uglavnom naš Paja koji je živi trut i leti samo koliko mora, juče je leteo koliko nije za poslednja dva meseca.Svi smo saglasni da je zbog" hrane"
hahaha...mora da je od hrane...dobio energiju....
A ima da ručka sad ceo kg. Bože bila sam ubeđena da sam uzela semenke, verovatno je stajalo jedno do drugogDal da citam ili moze se ukratko ispricati sta ima novog, starog

Drugog logičnog objašnjenja nema.A ima da ručka sad ceo kg. Bože bila sam ubeđena da sam uzela semenke, verovatno je stajalo jedno do drugog

čitaj, čitaj...to je domaći zadatak....![]()