GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Mrca "zakopava" u jedan od svoja dva kreveta tj sakrije ispod jastuka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tmurno, kišovito, vetrovito, hladno....celu noć padala kiša, ...u odnosu na jučerašnju vrućinu, ovo danas je prava jesen...
I ja se sat vremena izležavam baš mi se nije ustajalo.Vaspitala bi njega Jasmina za par danaznaš kako oni njeni slušaju
a ovaj razmaženi
![]()
sinoc sam joj malo dala vise da jede,pa jutros ni hleb nije htela da uzme.pa ga zakopala kobajagi viri ceo
a sad gura nosem kapiju da otvori,pametnica![]()

http://www.smedia.rs/vesti/vest/909...rijatelja-pregazenog-na-ulici-VIDEO-FOTO.html
Ovde opet pusto .....ccccccccccccccccccccccccccccccccc....
Zrela sam za kafu!

)
ja popila čašu i još pola vina kišica pada, ma izmišljeno za horizontalu.. A bila sam vredna čak sam im i kolač napravila 
Ali ne mogu da prezalim sto je crnu sakrila kad sam htela da joj slikam jezicak!
ja ću drugu u prvom redu tj produženi espreso s mlekom
ja sam mislila da je to juce radila zbog vrucine,ali taj covek kaze da je to radila i tamo 
inace nenad je vec ostavio zenku juce da prenoci kod njega,tj. sad je njegova.
kaze nije cvilela nocas,ima ogradjeno pa je tu.
cvili smo kad ga vidi,jutros i kad se vratio poneo povodac pa se obradovala.
mazi se i dobra je.
ali je blesava,kako god joj sipa vodu ona sapama izbacija sam mislila da je to juce radila zbog vrucine,ali taj covek kaze da je to radila i tamo
lepo jede i tako.
sutra cu vam postaviti sliku.
slusa ga da ide pored noge i tako to.

Lepe vesti.
Mislim da ce nas podmladak da se zove Marko (crni) i Marinko (sareni).

Ne znam kod koga je ključ da zaključa.

Izgleda da se većina nas izlečila, pa se gubi svaka potreba za postojanjem F odeljenja
Ne znam kod koga je ključ da zaključa.
pre smo znali za jedno veče toliko, čak i više.....