F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vaspitala bi njega Jasmina za par dana :lol: znaš kako oni njeni slušaju :aha: a ovaj razmaženi :roll:

Ma samo je stvar kako se postavis prema njemu.

sinoc sam joj malo dala vise da jede,pa jutros ni hleb nije htela da uzme :D.pa ga zakopala kobajagi viri ceo :hahaha:

a sad gura nosem kapiju da otvori,pametnica :D

I ova moja zakopava. :lol:

Dobro jutro. Mrzim ovako nagle promene. Vidite sta je privrzenost! :( http://www.smedia.rs/vesti/vest/909...rijatelja-pregazenog-na-ulici-VIDEO-FOTO.html

Ja ne mogu sama sa sobom da "pricam" a svako malo provirim. Eh, kako zavidim normalnim porodicama koje mogu makar nedeljom da rucaju zajedno, mi tek za veceru ako imamo srece da se okupimo za stolom. :aha:

Neki djavo sam smlacena, ne znam... Zamalo da napisem gde se zovem i kako se nalazim! :eek: Zrela sam za kafu!

Izvol'te, ko kakvu voli!

images
images

images
34679.jpg

Znaci sama da pijem kafu? Joj, jedva cekam da prebacim slike u komp, onaj moj u dn. sobi, da vam pokazem ono sto sam uspela da uslikam od Blondinih pacovcica! :zaljubljena: Ali ne mogu da prezalim sto je crnu sakrila kad sam htela da joj slikam jezicak!

inace nenad je vec ostavio zenku juce da prenoci kod njega,tj. sad je njegova.

kaze nije cvilela nocas,ima ogradjeno pa je tu.

cvili smo kad ga vidi,jutros i kad se vratio poneo povodac pa se obradovala.
mazi se i dobra je :D.

ali je blesava,kako god joj sipa vodu ona sapama izbaci :hahaha: ja sam mislila da je to juce radila zbog vrucine,ali taj covek kaze da je to radila i tamo :lol:
lepo jede i tako.
sutra cu vam postaviti sliku.

slusa ga da ide pored noge i tako to.

inace nenad je vec ostavio zenku juce da prenoci kod njega,tj. sad je njegova.

kaze nije cvilela nocas,ima ogradjeno pa je tu.

cvili smo kad ga vidi,jutros i kad se vratio poneo povodac pa se obradovala.
mazi se i dobra je :D.

ali je blesava,kako god joj sipa vodu ona sapama izbaci :hahaha: ja sam mislila da je to juce radila zbog vrucine,ali taj covek kaze da je to radila i tamo :lol:
lepo jede i tako.
sutra cu vam postaviti sliku.

slusa ga da ide pored noge i tako to.

Lepe vesti. :)

Mislim da ce nas podmladak da se zove Marko (crni) i Marinko (sareni).

daklem , hladno je ...koliko stepeni ima , ne znam....pao mi je spoljni termometar, naravno Lena ga je prva našla i ižvakala ga....srećom nije onu cevčicu u kojoj je živa, nju sam našla celu...da jeste, možda bi se i otrovala...:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back