F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nenadu jedan komsija hoce da da zenku labradora sad ce godinu.

da li je pametno da uzima mladog psa,jer nije ni malo stene.
mene strah da ne prihvati nenada jer se ta zenka vec verovatno vezala za predhodnog vlasnika?

Veče. E umal me nije dopravio jedan haski sad u šetnji. Bili na onoj livadici kod Delte i ja čučnula i zovem Mrcu da idemo kući i čujem ali kasno mog sina pazi mama, haski se zatrčao šape na moja ramena olizao me preko celog lica. Naravno da sam sela na zemlju. rame me baš zabolelo,na mojoj lepoj beloj bluzi s obe strane šape, blesavo kuče.

mene strah da ne prihvati nenada jer se ta zenka vec verovatno vezala za predhodnog vlasnika?

Ma sa mladom labradorkom ne bi trebalo da bude problema, osim što je od komšije, pas će da beži kod starog gazde non-stop.

Veče. E umal me nije dopravio jedan haski sad u šetnji. Bili na onoj livadici kod Delte i ja čučnula i zovem Mrcu da idemo kući i čujem ali kasno mog sina pazi mama, haski se zatrčao šape na moja ramena olizao me preko celog lica. Naravno da sam sela na zemlju. rame me baš zabolelo,na mojoj lepoj beloj bluzi s obe strane šape, blesavo kuče.

Au, dobro si prošla, oni baš umeju da budu nezgodni.

Blondi iznela mače, samo jedno, crno-belo, rekla bih muško. Ima još uvek plave oke, Mrvica je oduševljena, hoće da ga poljubi, sve vreme bi piljila u njega ali Blondi na to kaže: "FFFFFFFFFFFFF!!! :evil:"

Da li si videla moju ćeru na prethodnoj strani. Ja zamolila profu da ne citra, on naravno citirao i tako osta slika :lol:

E vidje ti nepismenog ili sve mi se cini da nisi DOBRO objasnila svoju nameru, :confused:

I sad krivica na mene, jel a sto sam Ja kriv. Da si rekla , pogledaj sliku i ako ces napraviti komentar, slika ce ostati us:eek:nimljena i Ja bih te i poslusao a ovako, nemoj citirati !!!!????

S druge strane cera ti je Lepotica i sta sad se tu moze. Nek je ziva i zdrava. :)

ima novost, vrnula se smizla, ovde bila kisa i Ja izadjoh da vidim mali tepih, dal se dobro pokvasio, kad elem , maca lezi, prvo je skocila da pobegne a onda mi se vratila da je mazim, i uveo sam je u kucu , i ubrzo se sakrila u basement ispod stepenica. normalno dao sam joj hranu i novi pesak i da vidim sta ce biti. A danas kad sam se vracao sa terapije vidim sliku od ja mislim iste Mace , gde se trazi jer je izgubljena. Udaljenost 5-6 km od moje kuce, e sad cu morati da idem i da uzmem telefon i da pozovem ljude.:rtfm:

I nemam nameru da Ja je vodim kod Veterinara a ako bude macica, zadrzat cu jednog ili cu ga dobiti?:think:

bas kao sto ti je rekla mimis, ali ako joj bude pridavao paznje i ljubavi i sto vise vremena proveo sa njom i radio, moze sve :)
dobro vece, prelepo vece

to je i mene strah da ne bezi,zivi blizu,inace on ima vise labradora,ali bice odsutan neko vreme,pa je resio da ih rasprodaje.

ne znam dal polako da joj se priblizava,prva dan ide tamo igra se,sledeci dan je izvede u setnju,pa onda je vodi malo u dvoriste ,pa ostane duze u dvoristu sa njom :D.

ja sam mu rekla bolje stene,odmah ce da se veze za njega.
ali ako hoce nek proba sa tom zenkicom.

Pometen, ova lepa maca je tvoja tj. ti si njen. :D

Jes. opet mi oduzima MOJ kauc, Ja sad lezim na ivicu a ONA se siri. More moram da pozovem opet ove iz zastite zivotinja, koliko da je lepo imati Macu, toliko su mi i obaveze a sdruge strane , koliko je stara a ne mozes vaspitavati tudju macu.

a Ja zaboravio kako da tretiram Zemske- more mator sam Ja a izgleda da je i ona Matora. haha, e ljudi sto hrce, moram da to snimim........

Magi :zag: Setila sam te se sinoć al nisam imala koga da pitam šta je s tobom :lol:

:zag: nisam imala snage ovih dana , da pišem...malo sam čitala šta ste pisali, odigrala jednu igricu da se opustim i to je to...pre sam ovakve poslove radila pevajući, ali sad mi sve teže padaju....istina sin mi dosta pomogne , ali opet....a kad treba da rešavam neke administrativne stvari, da idem na neke šaltere- e to me dotuče....postala sam jako kratka na živce....

Nemoj da se sikiraš,nekad si mogla sad ne možeš i to je to šta da se radi. Tako ja kažemmom tati kad počne da kuka, da sam pre nego što sam rodila sina, a imala sam već ćeru, mogla da uradim zvezdu , špagu i stoj na rukama, a sad se jedva sagnem. Šta da radim tako je kako je.:lol:

:zag: nisam imala snage ovih dana , da pišem...malo sam čitala šta ste pisali, odigrala jednu igricu da se opustim i to je to...pre sam ovakve poslove radila pevajući, ali sad mi sve teže padaju....istina sin mi dosta pomogne , ali opet....a kad treba da rešavam neke administrativne stvari, da idem na neke šaltere- e to me dotuče....postala sam jako kratka na živce....

KOME PRIČAŠ.....uuuuuuuf
bože što mi je teško ovo proleće.........

Inače dobro jutro na svi.....:kafa:

Jes. opet mi oduzima MOJ kauc, Ja sad lezim na ivicu a ONA se siri. More moram da pozovem opet ove iz zastite zivotinja, koliko da je lepo imati Macu, toliko su mi i obaveze a sdruge strane , koliko je stara a ne mozes vaspitavati tudju macu.

a Ja zaboravio kako da tretiram Zemske- more mator sam Ja a izgleda da je i ona Matora. haha, e ljudi sto hrce, moram da to snimim........

hahahah vraćaj Žemsku.....uzeo si tudju more :ok:
ajd dok nisi znao da je tudja.......:zcepanje:

Nemoj da se sikiraš,nekad si mogla sad ne možeš i to je to šta da se radi. Tako ja kažemmom tati kad počne da kuka, da sam pre nego što sam rodila sina, a imala sam već ćeru, mogla da uradim zvezdu , špagu i stoj na rukama, a sad se jedva sagnem. Šta da radim tako je kako je.:lol:

eeee....gimnastika mi je uvek išla teško, ali ostrugati, izgletovati i okrečiti celu kuću , i drvenariju, nije mi predstavljalo problem...i milion puta dole -gore sa lestve, jer nisam naučila da hodam sa njima kao moler....a sad !?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back