GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
jesam nesto malo,to ti se kod mene uvek rastegne zbog slave,sutra ce mi doci jos par njih.
cerka lici na tebe.
Mislim da malo više liči na tatu,sin više liči na mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam nesto malo,to ti se kod mene uvek rastegne zbog slave,sutra ce mi doci jos par njih.
cerka lici na tebe.
ne znam,nisam ga videla,a ni tvog muzaMislim da malo više liči na tatu,sin više liči na mene![]()

.

u pauzici
Jutro . Nego reših da svratim kod Ljilje na kafu da joj ne bude dosadno danas, jer nema‚posla![]()

Znaš onda reče bolje 9-ti nego 10-ti zbog PDV.![]()

Da li si videla moju ćeru na prethodnoj strani. Ja zamolila profu da ne citra, on naravno citirao i tako osta slika![]()
..

kako je meni promakla ta slika
kao za poster su
bar dan dobri vredni narode
Inače gospojica je jako fotogenična.To je i moja ćera rekla,možda nas neko vidi i uzme za reklamuInače gospojica je jako fotogenična.

Pobrkala si sa Zecevima, Gordano![]()
ma za sigurno se ne vraca kod mene, prvo isuvise malo dana da je bila u kuci, drugo- sigurno pripada nekome iz komsiluka, trece- macke i lutaju, ostanu par dana , ponekad se desi i da imaju dve kuce koje nazivaju svojim.....
A ovaj Crni macor je zasigurno divlji, dolazio je i ranije. Hranu, ne smem da ostavljam vani jer imamo dosta Rakuna, a ti lopovi su izuzetno pametni pa uspevaju i da otvaraju kante za otpatke od hrane.
Mislim da nisam. Mimi pomagaj Reci da li sam u pravu. Pa računaj sam na svakih 60 dana 4-5 mačića i prostom geometrijskom progresijom dođeš do te cifre.
Mnogo je jeftinije da jos posaljem $ 20 dolara , Vise bi me kostalo da platim paket sa svim tim stvarima.
Citao sam njen sajt ali mi i nije potpuno jasno kako bi joj se moglo pomoci jednokratno sa novcem.

Aman , pa znao sam da se nece zadrzati, Maca nije dosla , Ja sam je uneo , jer su tu bili rakuni, dadoh joj zastitu, nahranio, napojio, ali nisam imao nameru da je drzim zatvorenu, namerno sam drzao vrata otvorena, tako da je i lezala , napolje. Dal je znala ovog macora ili nije, al je normalno da ce i biti zajedno.
Pa sta ti mislis koliko kosta Veterinar, pa odmah se unosi u komp, i stize ti taksa od 100$ za registrovanje a maca nije moja.
Iskustvo pokazuje da je za adaptaciju POTREBNO minimum 2-3 meseca , da bi se moglo reci MOJA MACA-MACOR, sve ostalo je.........
I ja ću uskoro zakazala sam sutra kod endokrinologa.
Uslikaj klompe da ih i mi vidimo.![]()
Obicne krox, samo jos imaju i onaj obli djon, vidi na TV shopu, samo sam ja ove platila 490 a na TV shopu su bezobrazno skupe.hahahaha da........9. sam....... idealna![]()