F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bolje sto nisam isla na matematiku dva,samo njih 5 polozilo kolokvijum od 90 njih :D.

kazu da su ovu profesorku proterali kroz razne fakultet jer je kod nje prolaznost mala.

vidim da cu da je vucem do diplomskog :mrgreen:

Dobro jutro deco.......:kafa:u pauzici

attachment.php

Vratila se :D. Rekla mi dotorka da fino izgledam i da nastavim sa izbegavanjem određenu vrstu hrane, što će reći ovog leta nema meni mog omiljenog sladoleda :lol:
Ali kad sam joj ispričala da sam sebi napravila Švarcvald tortu sa fruktozom pohvalila me :lol:

Pobrkala si sa Zecevima, Gordano:rotf::rotf:

Nije pobrkala.

ma za sigurno se ne vraca kod mene, prvo isuvise malo dana da je bila u kuci, drugo- sigurno pripada nekome iz komsiluka, trece- macke i lutaju, ostanu par dana , ponekad se desi i da imaju dve kuce koje nazivaju svojim.....

A ovaj Crni macor je zasigurno divlji, dolazio je i ranije. Hranu, ne smem da ostavljam vani jer imamo dosta Rakuna, a ti lopovi su izuzetno pametni pa uspevaju i da otvaraju kante za otpatke od hrane.

Ovo je tacno, moja prethodna maca, sestra od ove sad, je dok je nismo udomili jela na tri mesta u kraju.

Mislim da nisam. Mimi pomagaj Reci da li sam u pravu. Pa računaj sam na svakih 60 dana 4-5 mačića i prostom geometrijskom progresijom dođeš do te cifre.

Pa ne bas na 60 dana ali recimo 2-3 puta godisnje po 5-6 macica pa svako to leglo od napunjene godine i samo krene da se mnozi...

Mnogo je jeftinije da jos posaljem $ 20 dolara , Vise bi me kostalo da platim paket sa svim tim stvarima.

Citao sam njen sajt ali mi i nije potpuno jasno kako bi joj se moglo pomoci jednokratno sa novcem.

Ono, bolje da joj saljes stalno po malo ali i jednokratna pomoc znaci kad imas svakodnevne izdatke za toliki broj zivotinja. I jedna kad je, video si kako je.

Dobar dan svima. Kupila sam gumene klompe sa shape-up djonovima, nesto udobnije u zivotu nisam obula! :zaljubljena:

Aman , pa znao sam da se nece zadrzati, Maca nije dosla , Ja sam je uneo , jer su tu bili rakuni, dadoh joj zastitu, nahranio, napojio, ali nisam imao nameru da je drzim zatvorenu, namerno sam drzao vrata otvorena, tako da je i lezala , napolje. Dal je znala ovog macora ili nije, al je normalno da ce i biti zajedno.

Pa sta ti mislis koliko kosta Veterinar, pa odmah se unosi u komp, i stize ti taksa od 100$ za registrovanje a maca nije moja.

Iskustvo pokazuje da je za adaptaciju POTREBNO minimum 2-3 meseca , da bi se moglo reci MOJA MACA-MACOR, sve ostalo je.........

Ma znam sve, malo se salimo.

I ja ću uskoro zakazala sam sutra kod endokrinologa.

I ja cu morati da zakazem, svi ostali parametri dobri, samo Anti Tg normalan do mozda 4 a meni 64!

Uslikaj klompe da ih i mi vidimo. :ceka:

Prazne baterije! :besna: Obicne krox, samo jos imaju i onaj obli djon, vidi na TV shopu, samo sam ja ove platila 490 a na TV shopu su bezobrazno skupe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back