F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek::eek: a izvinte ProFo ako nije indiskretno...a jeste....al nema veze ...to ti je što ti je :zcepanje: kad je GospoDža napustila Vas? grubo.....samo....okvirno samo pre kolko godina?

Ma prosle godine u Avgustu, nisam vise mogao sa 'NAGING", jos sam hteo da joj Kucu ostavim al jok htela stan, I to joj Kupih.
Odnela sve najbolje iz kuce, Novi Volvo V-70, slike uspomene iz Kine, Tajlanda, malezije, Brazila. Kube ( dobro tu imam nekoh slika sa prijateljima) zadnjeg.
More nema mi ni sa Konferencija sa kolegama i koleginicama, more vodio sam i nju i Viktora ma ni to nije joj bilo po volji.

Ne nisam imao drugih vezica i ako je stalno nabacivala. Ako se neko pita?
E posto sam u Penzijici a ona ima sad veca primanja a to je problem nasih zenski, jos kad se udruze razvedene u" slobodne" a ona nije bila, Eto ti problema.

Pa dadoh joj slobodu A JA SAMMMMM SLOBODAN i disem bre punim plucima.

xmoqyv.jpg

moje ruko delo :hahaha:

sto ne stavi manju sliku

Cao, vece, max max, vozdra vocice i cedaci :cao:

Vid i ove, pravi promaju! :zag:

Ma prosle godine u Avgustu, nisam vise mogao sa 'NAGING", jos sam hteo da joj Kucu ostavim al jok htela stan, I to joj Kupih.
Odnela sve najbolje iz kuce, Novi Volvo V-70, slike uspomene iz Kine, Tajlanda, malezije, Brazila. Kube ( dobro tu imam nekoh slika sa prijateljima) zadnjeg.
More nema mi ni sa Konferencija sa kolegama i koleginicama, more vodio sam i nju i Viktora ma ni to nije joj bilo po volji.

E posto sam u Penzijici a ona ima sad veca primanja a to je problem nasih zenski, jos kad se udruze razvedene u" slobodne" a ona nije bila, Eto ti problema.

Toj se vika ZVOCANJE! :rtfm:

Poslednja izmena:

:eek::eek::eek: ebote.....pravi Profa.....pa nije ti ovo Konferencija bre :rtfm: sg se osećam ko informbirovac.....lele, pitah samo da vidim ako nadješ neku sliku na nešto što radi pa uspeš da nam pošalješ da znam sprilike iz kog je milenijuma bre......ovog ili prošlog :zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back