lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
drago mi je ja sam Lavica
a mnogi imi znaju i ime
a mnogi imi znaju i ime

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a izvinte ProFo ako nije indiskretno...a jeste....al nema veze ...to ti je što ti je
kad je GospoDža napustila Vas? grubo.....samo....okvirno samo pre kolko godina?

Cao, vece, max max, vozdra vocice i cedaci![]()
![]()
moje ruko delo![]()

Ma prosle godine u Avgustu, nisam vise mogao sa 'NAGING", jos sam hteo da joj Kucu ostavim al jok htela stan, I to joj Kupih.
Odnela sve najbolje iz kuce, Novi Volvo V-70, slike uspomene iz Kine, Tajlanda, malezije, Brazila. Kube ( dobro tu imam nekoh slika sa prijateljima) zadnjeg.
More nema mi ni sa Konferencija sa kolegama i koleginicama, more vodio sam i nju i Viktora ma ni to nije joj bilo po volji.
Ne nisam imao drugih vezica i ako je stalno nabacivala. Ako se neko pita?
E posto sam u Penzijici a ona ima sad veca primanja a to je problem nasih zenski, jos kad se udruze razvedene u" slobodne" a ona nije bila, Eto ti problema.
Pa dadoh joj slobodu A JA SAMMMMM SLOBODAN i disem bre punim plucima.

drago mi je ja sam Lavica
a mnogi imi znaju i ime![]()
![]()
moje ruko delo![]()
Cek' da vidim jel imam ovde neke djozluke! 
Dobra tortica, svaka cast. 

sto ne stavi manju sliku
pa reci ga...Ja zaboravio
cek cek...Ljeposava...nee, PERUNIKA...ma neeee...Rodoljupka...
zaboravio sam

Bravo Jocika, super je![]()
moje ruko delo![]()
sramota me,mnogo je smesno koliko sam lose uradila.
sta ti ovo natruća

pa reci ga...Ja zaboravio
cek cek...Ljeposava...nee, PERUNIKA...ma neeee...Rodoljupka...
zaboravio sam

Ma prosle godine u Avgustu, nisam vise mogao sa 'NAGING", jos sam hteo da joj Kucu ostavim al jok htela stan, I to joj Kupih.
Odnela sve najbolje iz kuce, Novi Volvo V-70, slike uspomene iz Kine, Tajlanda, malezije, Brazila. Kube ( dobro tu imam nekoh slika sa prijateljima) zadnjeg.
More nema mi ni sa Konferencija sa kolegama i koleginicama, more vodio sam i nju i Viktora ma ni to nije joj bilo po volji.
Ne nisam imao drugih vezica i ako je stalno nabacivala. Ako se neko pita?
E posto sam u Penzijici a ona ima sad veca primanja a to je problem nasih zenski, jos kad se udruze razvedene u" slobodne" a ona nije bila, Eto ti problema.
Pa dadoh joj slobodu A JA SAMMMMM SLOBODAN i disem bre punim plucima.

ebote.....pravi Profa.....pa nije ti ovo Konferencija bre
sg se osećam ko informbirovac.....lele, pitah samo da vidim ako nadješ neku sliku na nešto što radi pa uspeš da nam pošalješ da znam sprilike iz kog je milenijuma bre......ovog ili prošlog 

a sta je ono...nesto za skolu..maketa..STA

sta ti ovo natruća
Vid i ove, pravi promaju!
Toj se vika ZVOCANJE!![]()
Primaju, primaju nego sta, da necu mozda promaju![]()
Ako ti i pometen tj pometen i ti, odnosno da li ste vi ti ili vi ne razumete sta natruca ovde.... ne znam ko ce![]()