LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Gocoooooooo daj onaj snimak što si puštala....ona sas prazan ceger..... kobasice, čvarci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma mi znamo šta da gledamo![]()
Pink je jos gori nego bilo koje drugo odeljenje na planeti....Priča neka doktorka na pinku o emocionalno nestabilnim osobama i dnevnom lečenju...samo da ne dođe na ovo odelenje,imala bi prepune ruke posla,još ne daj Bože da krene da se udubljuje u ličnosti, i njoj bi zatrebalo lečenje.
![]()

Pink je jos gori nego bilo koje drugo odeljenje na planeti....
U nasoj kuci-pink tv je strogo zabranjen-

Mi bre znamo šta da gledamo kad mu budemo birali.. Brucoškinje da preberemo![]()
,nemoj da mu se mešate u izbor,naravno predlozi su dobrodošli.

Znaš valjda da slabo vidim a đozluci uvek zaturim...moraću da se mučim da opipavamMi bre znamo šta da gledamo kad mu budemo birali.. Brucoškinje da preberemo![]()

Znaš valjda da slabo vidim a đozluci uvek zaturim...moraću da se mučim da opipavam![]()

Misliš kad zaredim da ispipam i izbornu komisiju?Turi ono kanapče na đozluci pa oko vrata, moš se prevariš u pipanje paopipaš i nešto što ne treba
![]()
Pa valja se...da budemo lučonoše europskih vrednosti...eeeee...renovirana kafana.

Jel u spisak za ispipavanje?
Samo da se upisem i ja.

A bre Cvetka, on bira 40 godina![]()
NARAVNOOO !!! Da biram JA....
40 JE BRE KAO 20
Evo ga plan B...a plan A je sa žensku....
al on se ne crta na papir
ako on propadne primenjujemo ovaj B
![]()

Misliš kad zaredim da ispipam i izbornu komisiju?Pa valja se...da budemo lučonoše europskih vrednosti