F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I GLEDAM SAD POSLEDNJE POSTOVE sada bivseg ODELJENJA kako se LAVICA sita napljuvala ne bi li bila prva u novoj temi

e bas mi drago da si uspela...DA BUDES PRVA :cool:

verujem da je osecaj božanstven

Zamoljavam moderatora da sledeci pit BEZ NAJAVE zakljuca temu..ne mora da se ceka tih 20 000 postova

da se ne bih neko lomatao...možda mu se ugane jezik od pljuvanja :hahaha:

Doručaaaaaaaaaaak.......vid Paje što mi prepisa potpis
attachment.php

Ljijo..MIMI mi je u reputaciji napisala koju funkciju obavlja sada tvoj kamichak...

milsim ona pretpostavila i ladno POGODILA u sred srede

PRITISKA KUPUS KOJI SE KISELI...

a bice i slika uskoro :D

Whaaaaaaaaaaaat ??????????????????:eek::eek::eek::eek: :evil:
za to li dodje beogradjanče.....da ga turiš u kiselinju ....da ga nagrize :dash:
ti li bre nemaš neki drugi kamičak da pritiskaš kupis nego s ovoga mučenika ...lele....došlo zadnjo vreme....

Whaaaaaaaaaaaat ??????????????????:eek::eek::eek::eek: :evil:
za to li dodje beogradjanče.....da ga turiš u kiselinju ....da ga nagrize :dash:
ti li bre nemaš neki drugi kamičak da pritiskaš kupis nego s ovoga mučenika ...lele....došlo zadnjo vreme....

ma juce pretakao pa pogledao stanje....on sa njegovih 14.5 kg...sabio onaj kupus do pola bureta..:eek: a kupus bio do vrha naravno.

ugnjecice mi kupus nacisto...moram danas da ga VADIM..al treba nekog ronioca da uposlim...:confused:

Dok je lepo vreme da bude napolju....naviko na cvetni aranžman bre al u šareno....ni na sunce ni u debelu ladovinu....:rtfm:...pa da sedneš na njega....da uživaš.....a kad zaladni u sobu da ga uneseš....pored pećku da sedi da se ne preladi a ti s vunjene čarapke na noge od predjenu vunu na njeg.....mačke oko tebe...predu li predu....rakijica...komp....a kad dodvedeš neku cicojku devojku da joj ga pokažeš pa da i ona sedne pored vatre ....dabome :manikir::zcepanje::zcepanje:
a ti ga turio u kupus....samoga....u mokro......ladno........tamno....i kiselo.....:sad2:

Dok je lepo vreme da bude napolju....naviko na cvetni aranžman bre al u šareno....ni na sunce ni u debelu ladovinu....:rtfm:...pa da sedneš na njega....da uživaš.....a kad zaladni u sobu da ga uneseš....pored pećku da sedi da se ne preladi a ti s vunjene čarapke na noge od predjenu vunu na njeg.....mačke oko tebe...predu li predu....rakijica...komp....a kad dodvedeš neku cicojku devojku da joj ga pokažeš pa da i ona sedne pored vatre ....dabome :manikir::zcepanje::zcepanje:
a ti ga turio u kupus....samoga....u mokro......ladno........tamno....i kiselo.....:sad2:

OBECAVAM..danas ga vadim i unosim da se ogreje

nema ga na vidiku...popice mi sav RASOL

ja stvarno ne znam kako da ga izvadim...duboko je....TEŽAK JE...a poklopac od bureta nije neki da jqa sad mogu zavuci ruke....

bice to teska akcija

pa kuj te terao da njega secaš tako teškoga?:rtfm:
sad ga vadi kako znaš.....zovi pomoć....žensku Pajo....će gu padne nešto na pamet garant....kad vidi situaciju :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back