F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma imah tu nesrecu da sam se okliznuo:( ispred ucione, nesto je bilo mnogo sklisko,:eek: neke ucenice su me odnele do prve pomoci. Tu odlezah dobar deo dana uz mladu medicinsku sestru:per: . Direktor je istrazio scenu pa mi je referisao da : ISPRED UCIONE, Neki od ucenika su dal zbog uroka ili neceg drugog sa svojim PU PU PU napravile ama kao sto on rece"sklizaliste":rotf::rotf: . Podnece disciplinske mere cim "skuzi" ko je to?:think:
Nadam se da je razredna :heart: dobila pismeno opravdanje iz kancelarije Direktora NO.:ok:Sad vidam si rane, ali cu biti spreman za casove.:super:

Super,samo mooolim te piši srpski,ne vredi ,ne ide ti južna pruga,nije to voz za tebe.:bye:

Pa nek se upiše i kuče :)

Pa jest i to što kažeš,onda ću manje da visim ja na forumu,da me ne stavljaju u razne "procente".:zper:

Dobro jutro, kakvo tmurno i nikakvo.....

019Z054ENmZ.jpg

Hehe, ti si pometeni kolateralna šteta ove euforije :rotf:

A :eek:, parker pa ti zaboravi sta se sve dogadja u razredu;), uvek postoji, Vodja i njegova,:cmok: oni koji zele al nemogu:rumenko:, ljubomora:besna:, zavist:besna: a i onaj na koga svi ostre onu stvar.:sad2:
posto sam dosljak:roll:, normalno je da cu biti na tapetu:rotf::rotf:.Ma izdrzat cu samo da dobijem tu diplomu:rtfm: koja ce mi pomoci da na kraju pronadjem mesto pod Suncem.:klap:

A :eek:, parker pa ti zaboravi sta se sve dogadja u razredu;), uvek postoji, Vodja i njegova,:cmok: oni koji zele al nemogu:rumenko:, ljubomora:besna:, zavist:besna: a i onaj na koga svi ostre onu stvar.:sad2:
posto sam dosljak:roll:, normalno je da cu biti na tapetu:rotf::rotf:.Ma izdrzat cu samo da dobijem tu diplomu:rtfm: koja ce mi pomoci da na kraju pronadjem mesto pod Suncem.:klap:

moras prvo proci inicijaciju!

Ja ne umem da se izležavam i gotovo, a svane ja na noge, kao beo
mlada ja na nešto drugo, sad mrka kapa, pošteno:manikir:

Duci, i ja tebe ne videh dugo. Novi neki klinci sada ovde,....ako, neka
deca uču, piju kafu i pušu...Nemoj samo na ladan beton da sedu:kafa:

Ja ne umem da se izležavam i gotovo, a svane ja na noge, kao beo
mlada ja na nešto drugo, sad mrka kapa, pošteno:manikir:

Duci, i ja tebe ne videh dugo. Novi neki klinci sada ovde,....ako, neka
deca uču, piju kafu i pušu...Nemoj samo na ladan beton da sedu:kafa:
ma kakvi klinci,mislim da je pola njih matoro otprilike kao i ja samo sto se lage da su klinci,vidi im se po recenicama i odgovorima da su stariji nego sto se predstavljaju

Ranije dobih METLU sa divnom Zenskom,:heart: koja me je nezno drzala za vrh:per:. A nisam za batinu.:roll:
Ti ko Muja....
ode Muja da radi na gradjevini u Spaniju....
ceo dan rinta,radi,uvece nakon radnog vremena gladan ko vuk,krene kroz grad da negde klopa...
Udje u jednu kafanicu,u jelovniku nista ne razume...Pridje mu konobar i on sta ce,pokaze prstom u jelovniku najjeftiniju stavku. Ode konobar i vraca se sa tanjirom a na njemu dva komada necega velikog,lepo izgleda,lepo mirise...najede se Muja,plati i zadovoljan ode. Sutra isto to za veceru izabere i tako danima...
Kad nakon 2 nedelje,donosi mu konobar tanjir a na njemu nesto sicusno,malo,jest 2 komada ali...zove on konobara i pita pa sta je ovo bolan,do sad svaki dan ogromna porcija a gle sad
-E pa Mujo,do sad si imao srece a danas bik ubio toreadora.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back