kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehe, ima i toga
pa nadjite se pa nas obavestite
cvetku poznavam zbog spavacice![]()
Lavica je skroz levo u ljubicastoj pidzami.Kako je bilo...je li bilo sve ok sa matem...mene glava boli,danas sam se toliko iznervirala,em nas pustio ranije sa vezba,a ja mislila da malo sacekam pa da idem na druge vezbe ali nisam htela 1h sama da stojim,pa izadjem na bus i naravno,5razlicitih busa za isti pravac mi ode ,a tek posle za pola sata opet idu,bila sam u stanju da cekam pola sata u inat sebi,al na kraju podje peske.
ko napravi taj red voznje![]()

A ja je poznadoh po boji kose.Lavica je skroz levo u ljubicastoj pidzami.

halabuka za zapljuvavanje i odmak razlaz 
Cuti, i ja sam danas u KG imala peh sa busevima.Prvo nabasah na guzvu pred dnevnom bolnicom, gde uzimam terapiju, da li su cekali ispit, uglavnom, jedva prodjoh pored silnih studenata. Posle, kad sam zavrsila neku kupovinicu u Rodi, samo jedna kabina u zenskom WC otkljucana pa zakasnim na autobus u 12:35 a imala povratnu kartu. Krenem peske od Jezera ka Pijaci2 i tamo sacekam prvi sledeci za KV ali drugi prevoznik i propadne mi povratna.
Kad pogledas, 200 din. nije puno ali kad propadne, pa bre, za tih 200 treba da pregledam meso na trihinelu!

ih, što vam brzo padne...raspoloženjehalabuka za zapljuvavanje i odmak razlaz
![]()

Vala bas....ha, ha..ih, što vam brzo padne...raspoloženjehalabuka za zapljuvavanje i odmak razlaz
![]()
ono kameni nije slučajno ljiljka reklai tebi isto
jeee troduplira mi smajlije kad kliknem
ranije bilo duplo sad troduplo

ih, što vam brzo padne...raspoloženjehalabuka za zapljuvavanje i odmak razlaz
![]()

ma pocele bas velike guzve po gradu,bolje da juce nisi dolazila bio tadic,policajci na sve strane.
a sto ne mogu da se pohvatam sa busevima,sve gledam pogresno,a drugarica samo vice moze,ne provaljuje i ona da cemo ici pogresnim
a jedan dan htele da izadjemo kod ureda,autobus stao mi se zapricale i ja vidim jedna drugarica tu izasla i posao bus i samo sam rekla mi smo trebale ovde da izadjemo
nije bila neka steta,jer nam isti djavo izasle na tu ili na druge dve
ti se ne javljas kad dolazis.
dori sad stomak beo ko sneg,mozda ostala jos neka bubuljica,nista dirala nisam.

Naravno da ces proci....
mislim na tebe, javim ti se ovih dana da te iznenadim....
:krsti:
, kad moze moja rodjaka sa juga, mogu i ja

Sta znam, nisam htela da te cimam bezveze, znam da imas obaveza, i kolokvijum si pominjala... A i kasno sam stigla, tek sam u 10 jutros krenula iz KV.
Sad stvarno odoh, kuce ce da me se odrekne!![]()