mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
prolupala
evo za vas moja najdraza pesma od evanescence
i odoh ..mrtav covek hoda.
ljubi vas koto.![]()
Goosebumps!
Uvek od ove pesme!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prolupala
evo za vas moja najdraza pesma od evanescence
i odoh ..mrtav covek hoda.
ljubi vas koto.![]()
Uvek od ove pesme!Ma briga me za matematiku...ja hteo samo da pitam dal znaš da računjaš![]()

khm...khm...nećemo sad da se ofiramoi jel znam![]()
moramo da utvrdimo to gradivo 
racunaj ebat cu te nocas
tako ide vic![]()
Ma briga me za matematiku...ja hteo samo da pitam dal znaš da računjaš![]()
ma nek radi šta hoće sad mi je .....

prolupao mi forum...kad pokušam da odgovorim na post, otvara mi IQ test

Cik se sad izjasni, Goco!![]()

baš me čačka da krenem al sve zentam da nije to skrivena poruka za nas forumašepa resavaj![]()
kad ovolko gubiš vreme na forumu, IQ ti ko u kišne glistena bilo čiji...uvek mi otvori ovo http://www.rs.testiraj-iq.com/?gclid=CMPrkJH98KwCFUe_zAodKGo95gna čiji post nisam ti još poslala![]()
pa to bre![]()
mene glava boli,danas sam se toliko iznervirala,em nas pustio ranije sa vezba,a ja mislila da malo sacekam pa da idem na druge vezbe ali nisam htela 1h sama da stojim,pa izadjem na bus i naravno,5razlicitih busa za isti pravac mi ode ,a tek posle za pola sata opet idu,bila sam u stanju da cekam pola sata u inat sebi,al na kraju podje peske.
ko napravi taj red voznje[/SPOILER]
Tu ja ne bih ništa birao i pitaoko je koja parkeru?

Preko opereCuti, i ja sam danas u KG imala peh sa busevima.Prvo nabasah na guzvu pred dnevnom bolnicom, gde uzimam terapiju, da li su cekali ispit, uglavnom, jedva prodjoh pored silnih studenata. Posle, kad sam zavrsila neku kupovinicu u Rodi, samo jedna kabina u zenskom WC otkljucana pa zakasnim na autobus u 12:35 a imala povratnu kartu. Krenem peske od Jezera ka Pijaci2 i tamo sacekam prvi sledeci za KV ali drugi prevoznik i propadne mi povratna.
Kad pogledas, 200 din. nije puno ali kad propadne, pa bre, za tih 200 treba da pregledam meso na trihinelu!
Ulece neka reklama, imas neko poklapanje. Preko kog pretrazivaca ides?
I da ne bude da sam zaboravila svalera
baš me čačka da krenem al sve zentam da nije to skrivena poruka za nas forumaše![]()
kad ovolko gubiš vreme na forumu, IQ ti ko u kišne gliste

ko je koja parkeru?

Preko opere