F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vam jutro ljudovi moji.... evo oma cu vam kazem da ne bude posle sto ne rekoh i da to kod nas na odelj. ne ide tako....
Moram ponovo u Kamenicu. Ima opet nekih go.vana al ovog puta i na desnom jajniku.
Ok sam primila sve to al mi zao sto prodjoh onu terapiju za dzabe.
Eto, ljubim vas sve.

Dobro vam jutro ljudovi moji.... evo oma cu vam kazem da ne bude posle sto ne rekoh i da to kod nas na odelj. ne ide tako....
Moram ponovo u Kamenicu. Ima opet nekih go.vana al ovog puta i na desnom jajniku.
Eto, ljubim vas sve.

:( uf...žao mi je.... :zag: veruj u sebe , rešićeš si ti toga...biće sve dobro...:cmok:

Eto, ljubim vas sve.

oooo Bože.......:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::heart:

juče čitam na vestima da i na Novom BG svrake napadaju, čak i prolaznike , i da je to kao normalno, jer sad se legu mali, pa čuvaju...

da....ovde ih ima.....previše. Ljudi iz zgrada, deca ih hrane....misleći da tako čine dobro delo i ispunjavaju svoju sebičnu želju da imaju psa ali kao igračku sa kojom će se poigrati kad im odgovara.....oni pobesne jer niti imaju niti nemaju gazde....psi su pametna stvorenja, prilagodljiva ali iznad svega vole red i ritual što samo govori o sistematičnoj i karakterno moguće promenljivoj tj. prilagodljivoj prirodi. Ljudi sebično i neodgovorno stavljaju pse u situaciju da ne znaju ko,šta,kako,kad,zašto.....onda dobijemo ovo što sad imamo.
Hoćeš psa......vodi malenu lutalicu koja je svojom snagom uspela da preživi prirodnu selekciju kući, uči, hrani, dresiraj za normalan civilizovan život.......e, onda si učinio dobro delo

Eto, ljubim vas sve.
:zag:

Dobar dan :kafa: :kafa:
Stigao me neki umor.... ne znam odakle :think:
Samo svako vece setam po 2-3 sata sa drugaricom u prilicno brzom ritmu.
Ona hoce da oslabi bas bas,a ja joj pravim drustvo :)
Mozda je odatle?

Dobar dan :kafa: :kafa:
Stigao me neki umor.... ne znam odakle :think:
Samo svako vece setam po 2-3 sata sa drugaricom u prilicno brzom ritmu.
Ona hoce da oslabi bas bas,a ja joj pravim drustvo :)
Mozda je odatle?

sigurno.....ipak je to napor na koji organizam treba da se navikne

i ja sam sva.....nikakva......kad se krštenica i život zagrle....ebiga :dash:

sigurno.....ipak je to napor na koji organizam treba da se navikne

i ja sam sva.....nikakva......kad se krštenica i život zagrle....ebiga :dash:

:aha: krstenica.... ja imam 23 godine i ebe mi se za sve :mrgreen:
Samo jos i svoje telo da naviknem na tu cinjenicu :lol:
Nedostaje mi teretana,al' ne bilo koja,samo ona u Atini :)
Bas bih mogla da se vratim malo tamo kada odem nazad :aha:

da....ovde ih ima.....previše. Ljudi iz zgrada, deca ih hrane....misleći da tako čine dobro delo i ispunjavaju svoju sebičnu želju da imaju psa ali kao igračku sa kojom će se poigrati kad im odgovara.....oni pobesne jer niti imaju niti nemaju gazde....psi su pametna stvorenja, prilagodljiva ali iznad svega vole red i ritual što samo govori o sistematičnoj i karakterno moguće promenljivoj tj. prilagodljivoj prirodi. Ljudi sebično i neodgovorno stavljaju pse u situaciju da ne znaju ko,šta,kako,kad,zašto.....onda dobijemo ovo što sad imamo.
Hoćeš psa......vodi malenu lutalicu koja je svojom snagom uspela da preživi prirodnu selekciju kući, uči, hrani, dresiraj za normalan civilizovan život.......e, onda si učinio dobro delo
Svrake razredna...svrake...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back