F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DakleM
moja ćera je došla sa čuvene ekskurzije kod koje se Novi Sad pretvorio u Prijepolje
umorna je i eno legla je čim je obavila sijaset razgovora što sa tatom (dežura) babama, dedom, pa drugaricama (ko da nisu do malopre bile zajedno)
hotel joj se nije svideo -prljavi zidovi sa ogromnim rupama a i nije imao diskoteku (koja je u pripremama bila centralna tema)
išli su u gradsku diskoteku, na kratko jer su bili sve neki matori (20 godina:sad2::sad2::sad2:) bilo isuviše dima, vratile se u hotel a nastavnica , odvratna inače jer nije dala da budu svi u istoj sobi nego u 1 su morali svako u svoju sobu...užas kako je grozna i neuviđajna:mrgreen:

:sad2:

:lol:

procitam sta se pise, ne ppisem ne toliko zbog vremena koliko zbog neke nervoze koje sam puna - cekaju nas radovi oko kuce a meni dodje da se samoubijem pri pomisli na majstore, pesak, i sl...
tako da me trenutno sve nervira i smeta a ja upadam u stanje apaticnosti i nista mi se ne radi

Ej, ne pominji mi radove oko kuće, oko dve kuće imam radove, a kako i odakle, e to je ono što mene baca u tešku desperiju. :mrgreen:

Dobro jutro :)

Maza......punih 14 godinica....:heart:

:heart: Jel' danas?

:zcepanje: :zplez: A šta ja da kažem, za mesec i koji dan 3 banke! :besna:

Štrajkovali Crnogorci u Podgorici, okupilo se 5000 ljudi. Štrajk organizovali zbog nezaposlenosti. Nekakvim slučajem naiđe jedan gospodin sa novim crnim Mercedesom, zaustavi se i pita jednog od štrajkača:
• Je li, šta to radite?
Ovaj mu odgovori da štrajkuju zato što nema posla. Gospodin izvadi vizitku iz džepa i kaže štrajkaču:
• Evo možeš odmah da počnes da radiš kod mene u mojoj firmi.
A štrajkač ce njemu:
• Pa đe nađe baš mene od ovih 5000 ljudi.

Nije danas......početkom maja je napunila 14 godinica.....

Pa sto nisi rekla kad je bio?!

videla sam bus,prolazili su kroz sumarice,puno dece :D,tad sam pomislila na nju.

Si videla, preko 40 njih! :lol:

Štrajkovali Crnogorci u Podgorici, okupilo se 5000 ljudi. Štrajk organizovali zbog nezaposlenosti. Nekakvim slučajem naiđe jedan gospodin sa novim crnim Mercedesom, zaustavi se i pita jednog od štrajkača:
• Je li, šta to radite?
Ovaj mu odgovori da štrajkuju zato što nema posla. Gospodin izvadi vizitku iz džepa i kaže štrajkaču:
A štrajkač ce njemu:

Dobar. :super:

• Je li, šta to radite?
A štrajkač ce njemu:

Odličan...:hahaha:

thumbnail.php

slika-Deciji-rodjendani-337_500_380_crop2

vina.jpg

ja častim danas celo odelenje, moraću da menjam brojku kod imena....nisam više zorica56....sada sam zorica 57 :zcepanje:
počastite se molim vas!

:eek: ti danas imaš rodjendan ? nisam videla tamo na prvoj strani krste....e pa neka je sa srećom , sve najbolje ti želim zdravlja , sreće , para...:cmok:

poslala sam ti čestitku...tamo na rodjendane i čestitke....

Poslednja izmena:

Lep ti manikir, Joco.

Hello....ima li ga koga....kude ste se zagubili...

Ima, ja na kratko.

Ono štetno pseto je nepopravljivo, kako sam ih pustila danas iz dvorišta, stuštio se za komšijskim mercedesom a čim je malo odmorio od tretmana kod Milice, i za traktorom drugih komšija. A kao Hudini je kad treba pronaći rupicu na ogradi za bežanje. :lol:

Ulazi klinac u dnevnu sobu i kaže:
• Mama, meni treba bicikl.
• Ma nema šanse.
• Ali maaama, cele godine sam vredno učio, evo ide leto, sva deca imaju bicikl, samo ja idem peške.
• Ma ne dolazi u obzir!
• Ali mama, to baš nije fer, ja tako želim bicikl.
• Slušaj, dve stvari da razjasnimo odmah: prvo, od bicikla nema, ništa to da izbiješ sebi iz glave. Drugo, to što ja živim sa tvojim ocem ne mora da znači da možeš da me zoveš mama.
• A kako da te zovem?
• Zovi me čika-Zoki.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back