F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :)
Ne pitajte me šta je ovo.....nešto žbunasto iz Egipta.....cvet u cvetu

Meni se cini da je to ovaj cvet

p6060159nb8.jpg

a to je bela bugenvilija ili bogumila.Ima je i u ovoj boji

bogumila-2.jpg
Dobro jutro :)

Stigoh iz Banje, vreme jesenje, smotasmo u kafanu na po piće...Danas u Nišu vašar
povodom Krstovdana....neće Taca da idemo....Volim da gledam šta sve iznesu ljudi za taj dan, naročito one rukotvorine od drveta, pruća, ma svašta...Neće ni na Sv. Iliju u Banju zbog gužve, na Pantalej jer je vruće, sad neće....:confused:

Ma naćiće oni izgovor kad god im nešto ne odgovara. :aha: Pitam ja ovog mog da usvojimo neko kuče iz azila, jok, imaju kožnu infekciju. Ajmo sa ulice, ma jok, to ima da nastavi da skita, 'oću rasno. Dobro, ajmo onda hrta iz Engleske, ili šetlandskog ovčara sa Slavije, ne, mora štene. Dobro, 'oćeš belgijskog ovčara? Prvo da ogradimo dvorište... :dash: Bilo tu još predloga, tipa škotskog ovčara a on na to Ih, Lesika, sa lisičjom glavom, da je taj škotski terijer, pa i da porazmislimo... :whistling: Jok, da nećeš možda engleskog buldoga ili bernskog planinskog neko da ti pokloni?! :azdaja:

Dobar dan dobri ljudi!
Jel' smem da pitam sta ima novo? :think:
Ja bih da znam... ali nema sanse da sad iscitavam sve redom...
Presesce mi odmor :zcepanje:
Stigla jutros najpre u BG, pa za NS, brat me sacekao tamo... Uglavnom, samo se istusirala i pravac na posao.
Na ovaj drugi cu se danas da se svercujem (mada sam i trenutno tamo), cisto da se malo naspavkam (oka nisam sklopila u busu - u odlasku spavala ko' beba sve vreme)... pa cu da vam turim neku sliku... mnogo lep kraj. :zaljubljena:

Slike! :klap: Novo, pa ništa posebno, sprema se zimnica pa nas slabo ima... :whistling: Ja konkretno radim od 2 do 5 + cimanje dok odem i dok se vratim, pa slabo stižem da pišem...

Cu vam pobegnem sa Svet Zivotinja i da se odomacim po onim forumima

Salim se, meni je ovo najbolji forum nekako imamo slicnisti:lol:
/ala lupetam/

Ma nema boljeg mesta na forumu od ovog našeg zabitog ćošeta, još je Tab bio u pravu kad je odbio da nas prebaci u Život, na istureno mesto, gde bi nam svakakvi svraćali...

Dobro jutro, ili dobar dan već. Juče je jedno Njuškalovo štene otišlo na novu adresu, duša me bolela za njom, kako je tužna bila. :( Ne znam, možda je komšija uspeo i drugo da uhvati, ja sam bila zauzeta oko kupaca. A hteo je dva, da ne bude to jedno usamljeno, ali je ono drugo koje mu se svidelo "ispalo" žensko a alternativa je zasad neuhvatljiva. Inače, leglo je podeljeno, tri su njenih (balkanskih) boja, jedno je skroz žuto, to žensko, drugo muško (Milicin omiljeni kržljavac) je nešto tamniji žut sa belinama, kao posavac i jedan je žućkasto-gvozden sa belinama. Muško crno sa paležom je otišlo, drugo je žensko, treće mislim da je muško. Lepo, ujednačeno leglo-osim Milicinog ljubimčeta, on je najmlađi i najhrabriji. :D

Ne mogu da verujem da nije bila tema za pocetnike "kad stene dodje u kucu" sve dok je ja nisam otvorila:mrgreen:

E, da, spojila sam ti temu sa Štene-info. :zag:

ih bre narode, pa dolazim vam sa LjiS-a, vi ste ovde male bebe u odnosu na njih :mrgreen:

Živi bili pa videli! :whistling: Mi se ovde svi volimo (više ljubavi nego na LJIS-u) a svi smo "opaljeni mokrom čarapom". :tease:

He he...pa ovde završe ljseksovci kad ispeku zanat :mrgreen:

Aha, prvo naš bibliotekar MrNo, mada ni ti ne zaostaješ... :mrgreen:

Milevica dobila drugara, macka Glisu koji je mao bolestan ali lecimo ga, bice super

DSCN5217-1.jpg

Jao, kakva mu je tiba šarena! :zaljubljena:

Pajce, kako si ih uslikao u toj pozi... divni su.

Ma Pajče je naš odeljenjski fotograf! :super:

more čačka me ova nova...već znate da se palim na njen aFatar :mrgreen:

Aha, doktorica... :zper:
ma yok, nešto laganije od Muse, ali ipak je moralo od Muse da bude, pravim fanklub pa vas navlačim na njih ;)
šalim se, slušala sam tu pesmu sad pa rekoh da je podelim sa vama :D

Pa nije da nema kandidata za "čvršći" zvuk, ima nas... :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back