F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigoh iz Banje, vreme jesenje, smotasmo u kafanu na po piće...Danas u Nišu vašar
povodom Krstovdana....neće Taca da idemo....Volim da gledam šta sve iznesu ljudi za taj dan, naročito one rukotvorine od drveta, pruća, ma svašta...Neće ni na Sv. Iliju u Banju zbog gužve, na Pantalej jer je vruće, sad neće....:confused:

Stigoh iz Banje, vreme jesenje, smotasmo u kafanu na po piće...Danas u Nišu vašar
povodom Krstovdana....neće Taca da idemo....Volim da gledam šta sve iznesu ljudi za taj dan, naročito one rukotvorine od drveta, pruća, ma svašta...Neće ni na Sv. Iliju u Banju zbog gužve, na Pantalej jer je vruće, sad neće....:confused:

pauzica
pa uvati neku prijateljicu, komšiku pa si idi bre

ma gde ima vašar?
ja sam koštunajva:mrgreen:

u moje kafane vašar svaki dan:rumenko:

Umem i da mešam....eve

15nwz0m.jpg

Dobar dan dobri ljudi!
Jel' smem da pitam sta ima novo? :think:
Ja bih da znam... ali nema sanse da sad iscitavam sve redom...
Presesce mi odmor :zcepanje:
Stigla jutros najpre u BG, pa za NS, brat me sacekao tamo... Uglavnom, samo se istusirala i pravac na posao.
Na ovaj drugi cu se danas da se svercujem (mada sam i trenutno tamo), cisto da se malo naspavkam (oka nisam sklopila u busu - u odlasku spavala ko' beba sve vreme)... pa cu da vam turim neku sliku... mnogo lep kraj. :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back