F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde onda i ja da se javim :D
Okle da pocnem :think:
Imala sam gusenje, temperatura me jos drma, steglo pa davi, nisam isla gde god da sam planirala a pola dana sam provela u krevetu...
eto Lavici sto nas nema na nasoj temi
a da...i lupa mi srce

Povrh svega, tata mog druga je u bolnici, operisana mu je metastaza na glavi...i tako....sada lezi na plucnom na klinickom, covek nema ni 50 godina...a u ...sve

:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Imala sam gusenje, temperatura me jos drma, steglo pa davi, nisam isla gde god da sam planirala a pola dana sam provela u krevetu...
a da...i lupa mi srce

Povrh svega, tata mog druga je u bolnici, operisana mu je metastaza na glavi...i tako....sada lezi na plucnom na klinickom, covek nema ni 50 godina...a u ...sve

:(

i ja cu samo da se javim...
uginula mi je maca belo tigrasta,lecili smo se par dana ali nismo uspeli...uginula mi je na rukama...ne mogu na onu temu dole...doci cu kad se malo saberem

Dobar dan........mi stigli. Zet se pokazao ...ma idi begaj. Svi oduševljeni kako radi......"Rade, što ovo dete ljupi kukuruz...lele...kako li ga onako svuče u jedan potez i svilu i šušku......i brzo bre....ni ti ni ja ne radimo tako" kaže moja svekriva "Jes bogati" odgovara svekriv :zcepanje:
Ispečena tona paprike ....zaova pržila danas ajvar a juče obrat kukuruz, očišćen i ubačen u ambar......baldisasmo......:manikir:
Lepo....:zag:
a da...i lupa mi srce
Evo jedan :cmok2: da te brzo prodje

:(

i ja cu samo da se javim...
uginula mi je maca belo tigrasta,lecili smo se par dana ali nismo uspeli...uginula mi je na rukama...ne mogu na onu temu dole...doci cu kad se malo saberem
Uh, bas mi je zao...:zag:

Dobar dan........mi stigli.
Zet se pokazao ...ma idi begaj. Svi oduševljeni kako radi......"Rade, što ovo dete ljupi kukuruz...lele...kako li ga onako svuče u jedan potez i svilu i šušku......i brzo bre....ni ti ni ja ne radimo tako" kaže moja svekriva "Jes bogati" odgovara svekriv :zcepanje:
Ispečena tona paprike ....zaova pržila danas ajvar a juče obrat kukuruz, očišćen i ubačen u ambar......baldisasmo......:manikir:

Nema to....Mica naučila od mame - kako dobro izabrati...:)

Ajme....:rumenko: tri posta i ni dobro veče ne kažem.....E , pa dobro veče.....ne znam šta je opet sa Lenom, isto kao pre tri dana, povraćala i nije htela da ruča i večera....a kuvala sam joj ono što voli, neće ni keksiće ni granule.... ako sutra ne bude dobro , moraćemo kod veta...

Na koje da se javim.....dobro veče, inače?
Na ovo sporovozno čudo, čekam dok otvori, pa sam htela slike, zaebava tinypic ,
pa ga ja, jelte, restartujem...pa ponovo....pa mu psujem mater...
Žao mi je za sve loše što sam pročitala...Ljudi, takav je život, čas je digne pa te tresne....ebiga...

Na koje da se javim.....dobro veče, inače?
Na ovo sporovozno čudo, čekam dok otvori, pa sam htela slike, zaebava tinypic ,
pa ga ja, jelte, restartujem...pa ponovo....pa mu psujem mater...
Žao mi je za sve loše što sam pročitala...Ljudi, takav je život, čas je digne pa te tresne....ebiga...

Mari....a da ga odneseš kod nekog servisera?

Šetaju plažom dve penzionerke kad ugledaše kako ON viri iz peska.
Što ti je život...
-u dvadesetoj sam volela
-u tridesetoj mogla
-u četrdesetoj umela
-u pedesetoj tražila
-u šezdestoj plaćala
a sad rastu u pesku a ja ne mogu da čučnem :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

2ptqyhs.jpg

to su samo svinje :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back