F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudovi samo da se javnem na kratko, gledam neki film a opet me vuce da vidim sta se desava.
Kazu mi da je danas bilo u novinama da nas kao ceka neka suncana oluja 2012, da ce biti haos u smislu da ce svet biti bez struje nekoliko meseci, bez interneta... sta cemo da radimo bez foruma? Ajd struja i voda i hrana, al forum...:sad2::sad2::sad2::sad2:

stvarno? :eek::eek::eek::eek:
bože kako ćemo bez foruma......ja ima da pobijem sve po kući.......ili oni mene.....kuj bude brži :rotf::rotf::rotf:

Ljudovi samo da se javnem na kratko, gledam neki film a opet me vuce da vidim sta se desava.
Kazu mi da je danas bilo u novinama da nas kao ceka neka suncana oluja 2012, da ce biti haos u smislu da ce svet biti bez struje nekoliko meseci, bez interneta... sta cemo da radimo bez foruma? Ajd struja i voda i hrana, al forum...:sad2::sad2::sad2::sad2:

Dobro veče svima....da, juče sam to čula na tv, ne znam na kojem programu.....:think:

Ma, ajde, koliko puta su do sada svašta predvidjali... ne verujem u takve priče.... moš mislit predvidjaju....otkud mogu znati kako će se ta oluja odvijati....

Pa slušao na radiju...nije zaebancija...2012 se poklapa oluja sa sunca sa okretanjem zemljinih polova. Ovo na suncu se dešava svakih 11 godina a okretanje polova svakih 6.000 godina. A čitao sam i Klarkovu knjigu...kakav je on ludak, crno nam se piše. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back