F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je hotel sa 2560 soba....na 56 spratova....cena je počev od 350 funti za noć....

I deluje tako skupo. :eek:

Znam....niste bili tu da vidite, zato sam i brisala....znam da se mnogi ne vraćaju da pročitaju, pa ne bi ni videli....a interesantno je pogledati....

A ja taman htela da ih vratim, inače, ja čitam unazad.

ormarici1.jpg

Lavabo mi je otprilike kao ovaj sa slike...a i ogledalce je tako nesto...Imam jednu veliku mermernu plocu na koju bih ga postavila samo mi fali ormaric ispod koji moram da osmislim i iscrtam

Lepo. :)

Drži se, uz tebe smo. :zag:

Nemoj, ženo, svakakve će ti gluposti pasti na pamet, kao da te Alfa laže da su tamo sve brkate, kljakave i debele. :zcepanje:

Samo nemoj da brišeš, da i mi lenji stignemo da ih pročitamo. :zag:

Dobar dan želim svima.

Neću da brišem ali na poslednjem "Kako je organ postao neorgan" ne ostavljajte komentar....želim da onaj koji sam postavila bude poslednji.......:cmok2:

mislim da je serija učinila više za propagiranje medicine (naročito onih sporednih stvari:zper:) no sve kampanje za studije medicine zajedno

Ono, to jeste, mada je bilo tu još serija, pa jel' Džordž Kluni glumeo u jednoj! :D

Neću da brišem ali na poslednjem "Kako je organ postao neorgan" ne ostavljajte komentar....želim da onaj koji sam postavila bude poslednji.......:cmok2:

Važi. :zag:

Odo' ja. :cao:

Deco, stigla ja iz pohoda opštini:confused:
Odoha busom, u supu sve ok al u opštini, ebiga...Fotokopiram i odnesem da mi overe, čekam red, kaže trebalo u 2 primerka, vratim se, sad rek još duži, ja na začelju, overiše jedva, prvi sprat, soba 36,....Rekoh, stigla sam, valjda je sve ok....Ona lepotica, što joj sise prekrile tastaturu, kaže...nije;) Vi ste opština Niška Banja, soba 36, dobar dan rekoh a mislim im koješta u sebi....Pogleda gospodin, pita gde živim, rekog Prva Kutina...Pa što ste dolazili, u Banji ima opštin a tamo se to završava...Rekoh, mogu li da sednem...sednite kaže...e da, ne rade vam u Banji svaki dan, svaki drugi...Popih kafu u Pobedinoj, kupih vinsko sirće i čekam bud kod Suda, sje zjakam da ne naidje Milevica, fax joj tu...Dovukoh se kući...:think:
A ti Milevice, koje manišeš na onoga sas ružu od jutros....Šta mu fali:manikir:

Deco, stigla ja iz pohoda opštini:confused:
Odoha busom, u supu sve ok al u opštini, ebiga...Fotokopiram i odnesem da mi overe, čekam red, kaže trebalo u 2 primerka, vratim se, sad rek još duži, ja na začelju, overiše jedva, prvi sprat, soba 36,....Rekoh, stigla sam, valjda je sve ok....Ona lepotica, što joj sise prekrile tastaturu, kaže...nije;) Vi ste opština Niška Banja, soba 36, dobar dan rekoh a mislim im koješta u sebi....Pogleda gospodin, pita gde živim, rekog Prva Kutina...Pa što ste dolazili, u Banji ima opštin a tamo se to završava...Rekoh, mogu li da sednem...sednite kaže...e da, ne rade vam u Banji svaki dan, svaki drugi...Popih kafu u Pobedinoj, kupih vinsko sirće i čekam bud kod Suda, sje zjakam da ne naidje Milevica, fax joj tu...Dovukoh se kući...:think:
A ti Milevice, koje manišeš na onoga sas ružu od jutros....Šta mu fali:manikir:

jao bre Mari.......ti se našeta propisno i nastaja a sve si imala u Kutinu

:hvala: i istiniti.....samo istina tamo nije na ceni kao ovde ....ebiga
malo da se sklonim.....mada je jako teško...pa dok mi opet ne nadodje :zcepanje:

Pa da.... ne možeš biti pametna....ako ukineš mogućnost komentarisanja, nemaš komunikaciju sa svojim čitaocima koji cene to što pišeš...ako ostaviš mogućnost komentara, onda te napadnu kojekakvi smarači , kojima je to valjda duševna hrana....
Ne znam šta da ti kažem....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back