LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Odoh ja na spavanje
Laku noć
Laku noć

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel znas da se mica verila? mislim, red je da se kaze: cestitamo![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15435108&postcount=15418fala sanja I Jelena.....pa da dočekate......da udavate, da ženite![]()
iako sam malo ovde 
ovde je ledeno,odoh u skolicu pa se vidimo 
Evo i mene u pravi cas da Cestitam ....iako sam malo ovde
![]()

Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu![]()
neli ti reko kumo, u Moravu samo tikve rastu (a u Zaplanje poslanici)jeste....divno je
A znaš šta onaj matori kaže kad sam mu javila?
Pa jel sam ja njoj rekao kako to ide sa veridbom? Njeni da dodju kod nas, pa po red sve.......
Di ga nadjo?
Kraj Morave sestro slatka
Ebala me Morava i kud sam pajala tam po plaže i kupinjaci![]()

Eto, da se požalim.
Mica i momak joj dolaze valjda u sredu......u petak popodne idemo svi, i ona i njen momak, Miloš, Maca i ja u selo da u subotu beremo kukuruz. Ono bere berač, ali ima posla da se očisti lepo i ubaci i koš, pa pilići, pa parika.....i da momak upozna familiju a i treba nam jedno krupno muško i jako ...onako, da popuni ragasto kad uidje u sobu......a ovaj je takav, po mom ukusu.....i odma ima da radi i da ga ocene kao jako vrednog....posle mu je sve dopušteno što se familije tiče......kod nas je tako.......jel sam sve lepo smislila.....jesam
I sad, ja da ispišem blog o tome ima da kažu da lažem........a prošlog leta pravac sa aviona samo su se oboje presvukli i tovarili drva....i kako ja sada da pišem....nikako. Ću ćutim i boli me uvo.......ću pišem filozofske misli svoje samo da se setim da gi zapišem![]()

Posto je razredna kanda previdela moju cestitku, ja cu jos jedared da ne bude da nisam....
Sa srecom sve nek bude od verenickog do rodjenja....

Ovde jutros bilo 10 stepeni..... dolazi zima.... Komp mi je sredjen još juče popodne sam ga dobila nazad , ali nije bilo interneta sve do jutros... mislim i drugi nisu imali , evo sad proradilo.....nadam se da sad jedno vreme neću imati problema sa kompjuterom....baš me koštalo dosta....red bi bilo da bude dobar...
jao....
neka dilber bude dobar ko kum Maca, ona je zlatna i neka im brak bude ko vaš - uživaće
nadam se...fala kumo, pa dočekala...znaš, rekla sam našoj deci, tako kad se raspravljamo, da jedino što im pored zdravlja želim je da imaju sreće sa brakom kao mi....ništa im drugo ne treba
neli ti reko kumo, u Moravu samo tikve rastu (a u Zaplanje poslanici)
ej ti s te tikve.......rekoh ti ja za tikvenik....od poslanici ne mož da napraviš dobar tikvenik
ne da si ga smilil, ebala si mu kevu...
jadan momak, i što mu se ne, radi mora da radi da uđe u familiju....
inače mani se ti onih što ne veruju...piši ti nama tvoje blogove da uživamo....

malo da gi razdrmam a i vežbam 

distanciranje od same sebe.....

Ljiljo....piši.....piši na svom blogu tako kako si navikla, kako tebi odgovara....Nažalost ja sam opet malo u zaostatku sa čitanjem , ali ću sve da nadoknadim...![]()

Dobro...ću pišem....i ovako i onako
Pa ti se popravi bre![]()
Oću, oću.....samo kad mi se komp popravio....
Jutros sam se iznervirala zbog interneta...skoro sam plakala.....dobro malo jesam.....Nisam znala da ni drugi nemaju internet i nazovem ja njihov korisnički servis i ona devojka me preko telefona navodi šta da radim....pa da neke žice raskačinjem, pa morala da isključim i fiksni telefon, onda me ona zove na mobilni, pa priča šta da radim, pa mi se žice izmešaju, ne znam šta je gde bilo.....ma cirkus.....iznervirala sam se i zahvalila joj....prekinula liniju i krenula sama da slažem i priključujem.....i uspela sam.....

bravo za majstoricu
izubijala sam se načisto, oba kolena , ruke....srećom nisam ništa slomila.....santimetar je falio da nisam licem na dovratak...ali sve me boli....Fala...fala....
E, a sad sam pala , ovde ispred kupatila.....izubijala sam se načisto, oba kolena , ruke....srećom nisam ništa slomila.....santimetar je falio da nisam licem na dovratak...ali sve me boli....

Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu![]()

jeste....divno je
A znaš šta onaj matori kaže kad sam mu javila?
Pa jel sam ja njoj rekao kako to ide sa veridbom? Njeni da dodju kod nas, pa po red sve.......
Di ga nadjo?
Kraj Morave sestro slatka
Ebala me Morava i kud sam pajala tam po plaže i kupinjaci![]()