F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cic se verila..........dobila verenički prsten na Rajskom ostrvu :manikir::sad2::sad2::sad2::sad2::heart::heart::heart::heart::D:D:D:D:D

Joj majko nek ti je ziva i zdrava :heart::heart::heart:

jeste....divno je :sad2:
A znaš šta onaj matori kaže kad sam mu javila?
Pa jel sam ja njoj rekao kako to ide sa veridbom? Njeni da dodju kod nas, pa po red sve.......:dash::dash::dash::dash::dash:
Di ga nadjo?
Kraj Morave sestro slatka :mrgreen:
Ebala me Morava i kud sam pajala tam po plaže i kupinjaci :manikir::rotf::rotf::rotf:

:rotf::rotf::rotf:

:bye:
ja ne vide slike od juce :sad2:

ni ja :(

Baš sam ganuta otkad sam čula za Cic...Ovu pesmu posvećujem njenom ocu Žiki....

:zaljubljena: tatko bree ima srce da mu iskoci iz grudi...

Dobro vece

Eto, da se požalim.
Mica i momak joj dolaze valjda u sredu......u petak popodne idemo svi, i ona i njen momak, Miloš, Maca i ja u selo da u subotu beremo kukuruz. Ono bere berač, ali ima posla da se očisti lepo i ubaci i koš, pa pilići, pa parika.....i da momak upozna familiju a i treba nam jedno krupno muško i jako ...onako, da popuni ragasto kad uidje u sobu......a ovaj je takav, po mom ukusu.....i odma ima da radi i da ga ocene kao jako vrednog....posle mu je sve dopušteno što se familije tiče......kod nas je tako.......jel sam sve lepo smislila.....jesam :manikir:
I sad, ja da ispišem blog o tome ima da kažu da lažem........a prošlog leta pravac sa aviona samo su se oboje presvukli i tovarili drva....i kako ja sada da pišem....nikako. Ću ćutim i boli me uvo.......ću pišem filozofske misli svoje samo da se setim da gi zapišem :rotf::rotf::rotf::rotf:

Eto, da se požalim.
Mica i momak joj dolaze valjda u sredu......u petak popodne idemo svi, i ona i njen momak, Miloš, Maca i ja u selo da u subotu beremo kukuruz. Ono bere berač, ali ima posla da se očisti lepo i ubaci i koš, pa pilići, pa parika.....i da momak upozna familiju a i treba nam jedno krupno muško i jako ...onako, da popuni ragasto kad uidje u sobu......a ovaj je takav, po mom ukusu.....i odma ima da radi i da ga ocene kao jako vrednog....posle mu je sve dopušteno što se familije tiče......kod nas je tako.......jel sam sve lepo smislila.....jesam :manikir:
I sad, ja da ispišem blog o tome ima da kažu da lažem........a prošlog leta pravac sa aviona samo su se oboje presvukli i tovarili drva....i kako ja sada da pišem....nikako. Ću ćutim i boli me uvo.......ću pišem filozofske misli svoje samo da se setim da gi zapišem :rotf::rotf::rotf::rotf:

fala sanja I Jelena.....pa da dočekate......da udavate, da ženite :zag::zag:

Ljiljo...:cmok2:

Eto, da se požalim.

Neje momak, verenik bre!:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back