F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro....vidim juče ste se lepo družili, baš mi je drago...ja sam išla na Palić , slavili smo unuki rodjendan , u subotu je napunila 12 godina.....što vreme letiii...

E, sad samo da se prijavim, opet nosim komp u servis i ostaviću ga im , nek ga ne vraćaju dok ne srede sasvim.....ma aaaajde.....najnovije je da se : osamostalio....hahaha.....sam od sebe se uključuje, nema nikog u blizini ....kažu da je verovatno negde probio nešto kad je udario grom......:dash:

Pozdravljam vas, budite mi dobro....javljam se kad se vrati ispravan komp...:bye:

Dobro jutro,
Magdalena, dobro da si se javila...to je znači i kod mene, osamostalio se....propado svaki dan govoreći molim( to u sebi),
jer kod svakog mog dolaska kaže...Hvala što se se prijavili,mari 47...rekoh molim!
:kafa:
A da se nas dve osamostalimo i lepo si kupimo drugi, a :manikir:

Evo slike

Ko nas ne zna... ja,Loly,LjiljaMMM

Pazi ove, mudrovka, ide preko Uredi priloge da ne bi čak ni modle mogle da je vide kad se obriše! :lol:

Dobro jutro,
Magdalena, dobro da si se javila...to je znači i kod mene, osamostalio se....propado svaki dan govoreći molim( to u sebi),
jer kod svakog mog dolaska kaže...Hvala što se se prijavili,mari 47...rekoh molim!
:kafa:
A da se nas dve osamostalimo i lepo si kupimo drugi, a :manikir:

Dobar dan želim svima. Maro, vidiš, to je pametan predlog. :think: Ovaj moj isprepada sinoć dete, mada su to podešavanja koja sam mu ja montirala, Avast i AdAware mi se sami apdejtuju, pa krenuli istovremeno usred njene igrice! :rotf:

Inače, ja juče pado' s nogu, prvi put od otvaranja radnje sam pomerala drvene palete, i to samo iz jednog dela radnje, tamo gde se otpraznilo robe, pa nisam imala puno džakova da vucaram tamo-amo. Punu kesetinu đubreta sam nakupila, i to žičanom metlom! :sad2: Moram ovu dvojicu da upregnem, pošto nisam tako često tamo (mada će i to da se menja uskoro) da i oni to rade barem jednom mesečno, kad se gde prodaju džakovi pa dok ne stignu novi, jer inače ni elektronski rasterivač ne pomaže protiv miševa, juče jednog videh kako trčkara ispod paleta. I jedva čekam evropske propise, da ništa ne sme da se pakuje preko 25kg, ima da progledam! Mislim, nosim ja do 30 ali imamo ih dosta i po 40, e tu moram da trepkam ako je mušterija muško a ako je žensko, kucam 1x40 a tovarim 2x20. :lol:

Žemski Herkules si ti Mimi :cmok2:

Šta ćeš, mora od nečega da se živi. :aha: A one od 40 kotrljam. :lol: Al' najgori deo mi bili oni otrovni pauci i smrad mišje mokraće na par odabranih predmeta (zagubljena kesica sa ekserima isl.). Toliko o elektronskim rasterivačima. Inače, ono ispravnog koncentrata što sam našla da se rasulo iz džakova zbog lošeg pakovanja i transporta spakovala u jednu kofu, dala keruši da onjuši, pošto je sve vreme dežurala, kad ona navali da jede! :eek:

Ej, šta mislite o ovome? http://forum.krstarica.com/threads/409864

Šta ćeš, mora od nečega da se živi. :aha: A one od 40 kotrljam. :lol: Al' najgori deo mi bili oni otrovni pauci i smrad mišje mokraće na par odabranih predmeta (zagubljena kesica sa ekserima isl.). Toliko o elektronskim rasterivačima. Inače, ono ispravnog koncentrata što sam našla da se rasulo iz džakova zbog lošeg pakovanja i transporta spakovala u jednu kofu, dala keruši da onjuši, pošto je sve vreme dežurala, kad ona navali da jede! :eek:

Ej, šta mislite o ovome? http://forum.krstarica.com/threads/409864

Zanimljiva tema, cini mi se bar sa pocetka, ostalo nisma stigla iscitati... kasnije cu videti sta se jos tamo razvilo.

jeste....divno je :sad2:
A znaš šta onaj matori kaže kad sam mu javila?
Pa jel sam ja njoj rekao kako to ide sa veridbom? Njeni da dodju kod nas, pa po red sve.......:dash::dash::dash::dash::dash:
Di ga nadjo?
Kraj Morave sestro slatka :mrgreen:
Ebala me Morava i kud sam pajala tam po plaže i kupinjaci :manikir::rotf::rotf::rotf:

Ja verujem, poznajući Cic sa tvojih blogova, da nije pogrešila....oni su izabrali jedan poseban trenutak za tako važan dogadjaj u svojim životima...Posebno mesto, poseban način, i Cic je posebna...Upriličiće oni to i na način za vas roditelje, ne sumnjam ja u nju, poznajući majku i tatka joj:manikir:

Ja verujem, poznajući Cic sa tvojih blogova, da nije pogrešila....oni su izabrali jedan poseban trenutak za tako važan dogadjaj u svojim životima...Posebno mesto, poseban način, i Cic je posebna...Upriličiće oni to i na način za vas roditelje, ne sumnjam ja u nju, poznajući majku i tatka joj:manikir:

Ma oće deca sve po red.....i njegovi su sasvim fini ljudi......al ovaj matori mora da zazvoca....moreeee, gori je od tri svekrve......lepo mu kažem da će ponovimo postupak i kako treba da upriličimo pa kad će otidnu opet u Egipat? Kad ispričah svoj kratki monolog on se smeje i kaže u redu.....bem ti muško :dash: njemu važnija ceremonija od detinju sreću.....kamo lepe sreće rekoh da si ti mene zaprosio na Rajsko ostrvo a ne ja tebe u voz u tunel :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back